AVGIFTNING – DETOX av VAKSINER.

med forbehold om riktig oversettelse. fra Vivi-Ann Sandnes

PROTOCOL for “DETOXIFICATION”PROTOKOL for «avgiftning»
PROTOCOL for «detoxification»Summary of the Spike Protein and Graphene Oxide Detoxification Protocolhttp://bit.ly/SpikeProtein PROTOKOL for «avgiftning»Sammendrag av protokoll for avgiftning av piggeprotein og grafenoksid http://bit.ly/SpikeProtein 
This is the updated Nutrition protocol to protect those who’ve been injected with spike protein, graphene oxide and mRNA and the same protocol is useful to protect those concerned with the spike protein and graphene oxide shedding coming off those who’ve been injected.Dette er den oppdaterte ernæringsprotokollen for å beskytte de som har blitt injisert med piggprotein, grafenoksid og mRNA, og den samme protokollen er nyttig for å beskytte de som er opptatt av piggproteinet og grafenoksidutstøtingen som kommer av de som har blitt injisert.
We now have evidence of the latest injections containing:* mRNA, spike protein, graphene oxide, SM-102, and numerous other potentially toxic substances (also: some—but not all—injections, appear to be higher in graphene oxide and some appear to be saline placebos).Vi har nå bevis på de siste injeksjonene som inneholder:* mRNA, piggprotein, grafenoksid, SM-102 og mange andre potensielt giftige stoffer (også: noen – men ikke alle – injeksjoner, ser ut til å være høyere i grafenoksid, og noen ser ut til å være salte placebo).
If you know someone who has been injected and requires help, please provide them with this Nutrition Protocol:Hvis du kjenner noen som har blitt injisert og trenger hjelp, vennligst gi dem denne ernæringsprotokollen:
Most Important Elements of the Protocol (Shortlist Summary)Spike Protein: Shikimate neutralizes the S.pike ProteinShikimate Main Sources to Detox S.pike ProteinDe viktigste elementene i protokollen (kortlisteoppsummering)Spike Protein: Shikimate nøytraliserer S.pike ProteinShikimate Hovedkilder til detox S.pike Protein •
• Pine Needle Tea for shikimic acid or shikimate (from green edible pine needles)There are toxic pine needles, be careful! When drinking pine needle tea, drink the oil/resin that accumulates too!Pine Needle Tea for shikimic acid eller shikimate (fra grønne spiselige furunåler)Det er giftige furunåler, vær forsiktig! Drikk olje / harpiks som akkumuleres også når du drikker furunål te!
And/Or• Fennel and/or Star Anise TeaAnd/Or• Schizandra Berry TeaOg / eller• Fennikel og / eller stjerneanis-teog / eller• Schizandra bærte
• Iodine* (dosage depends on brand, more is not better). Iodine is a product you have to start with small dosages and build up over time.• Jod * (dosering avhenger av merke, mer er ikke bedre). Jod er et produkt du må starte med små doser og bygge opp over tid.
• Vitamin D3* (10,000 IU’s per day)• Vitamin D3 * (10 000 IE per dag)
Graphene Oxide Detox:• C60 (1-3 droppersfull per day):One of the issues we are seeing with those who have been injected is disturbances in their energetic field (magnetism) and hot spots of inflammation.C60 is a rich-source of electrons and acts like a fire extinguisher to inflammation and simultaneously (because it bio-distributes throughout the body) drives a normalization of electron flow throughout the body.In this category, we offer two products, the traditional C60 product*is made by yours truly and the C60 SuperConcentrate*is made by a carbon scientist friend of mine and contains a higher concentration of electrons.C60 is recommended to neutralize s.pike protein, detoxify graphene oxide and SM-102.Grafenoksydavgift:• C60 (1-3 dråper full per dag):Et av problemene vi ser med de som har blitt injisert, er forstyrrelser i deres energiske felt (magnetisme) og betennelsespunkter.C60 er en rik kilde til elektroner og fungerer som en brannslokkingsapparat for betennelse og driver samtidig (fordi den biodistribuerer i hele kroppen) en normalisering av elektronstrøm gjennom kroppen.I denne kategorien tilbyr vi to produkter, det tradisjonelle C60-produktet *er laget av deg og C60 SuperConcentrateer laget av en karbonvitenskapelig venn av meg og inneholder en høyere konsentrasjon av elektroner.C60 anbefales for å nøytralisere s.pike protein, avgifte grafenoksid og SM-102.
• Kohlbitr Activated Charcoal:Take between 400-2000mg (1-5 capsules) a day with water.• Kohlbitr aktivt kull:Ta mellom 400-2000 mg (1-5 kapsler) om dagen med vann.
• NAC: N-Acetyl Cystiene is the best precursor to glutathione in the body which has the best research for neutralizing graphene oxide.Take 900-1800 mg a day. Get it while you can.The US Federal communist government is trying to make NAC illegal unless you have a doctor’s prescription.• NAC: N-Acetyl Cystiene er den beste forløperen til glutation i kroppen som har den beste forskningen for nøytralisering av grafenoksid.Ta 900-1800 mg daglig. Få det mens du kan.Den amerikanske føderale kommunistregjeringen prøver å gjøre NAC ulovlig med mindre du har resept fra legen.
• Enzymes (especially those containing serrapeptase and nattokinase such as VeganZyme— dosage for VeganZymes is 3 caps, twice daily):Serrapeptase: Serrapeptase provides the anti-inflammatory breakdown of excess and unusual protein.Dosage: 100-200 mg on an empty stomach per day.• Enzymer (spesielt de som inneholder serrapeptase og nattokinase som VeganZyme – dosering for VeganZymes er 3 caps, to ganger daglig):Serrapeptase: Serrapeptase gir den antiinflammatoriske nedbrytningen av overflødig og uvanlig protein.Dosering: 100-200 mg på tom mage per dag.
Nattokinase:Nattokinase has a long history of being used to prevent blood clots.2000-4000 Fibrinolytic Units per day (2-4 capsules) with or without food.Nattokinase:Nattokinase har lenge vært brukt for å forhindre blodpropp.2000-4000 Fibrinolytiske enheter per dag (2-4 kapsler) med eller uten mat.
Special Note: Iver.mectin is showing great promise against hydrogels containing graphene oxide and found on PCR test swabs, but it is a pharmaceutical, so I do not include it.Spesiell merknad: Iver.mectin viser stort løfte mot hydrogeler som inneholder grafenoksid og finnes på PCR-testpinner, men det er et legemiddel, så jeg inkluderer det ikke.
Here is the Complete Protocol•Coated Silver (1-6 drops per day, depending on degree of exposure) (Coated silver blocks the sulfur-bearing protein on the spikes from entering the cell. Sulfur-rich amino acids on the spike protein interact with silver causing them to fold incorrectly).Her er den komplette protokollen• Belagt sølv (1-6 dråper per dag, avhengig av eksponeringsgrad) (Bestrøket sølv blokkerer svovelbærende protein på piggene fra å komme inn i cellen. Svovelrike aminosyrer på piggproteinet samhandler med sølv og får dem til å kaste seg feil).
• NAC (N-acetyl cysteine) (accelerates detoxification and is considered a producer of the super detoxifier glutathione in the body) Dosage: 1200-2400 mg per day on an empty stomach. NAC is recommended to detoxify graphene oxide and SM-102. NAC is tough to find after the FDA recently made it illegal to purchase over the counter in the USA. Request NAC from your doctor! • NAC (N-acetylcystein) (akselererer avgiftning og regnes som produsent av superavgiftningsmiddel glutation i kroppen) Dosering: 1200-2400 mg per dag på tom mage. NAC anbefales for å avgifte grafenoksid og SM-102. NAC er vanskelig å finne etter at FDA nylig gjorde det ulovlig å kjøpe over disk i USA. Be NAC fra legen din!
• Zinc (30-80mg per day depending on immunological pressure)• Sink (30-80 mg per dag avhengig av immunologisk trykk)
• Vitamin D3* (10,000 IU’s per day)• Vitamin D3 * (10 000 IE per dag)
• Lyposomal Vitamin C (30ml, twice daily)*• Lyposomalt vitamin C (30 ml, to ganger daglig) *
• Quercetin (500-1000 mg, twice daily)• Quercetin (500-1000 mg, to ganger daglig )
*• Iodine* (dosage depends on brand, more is not better). Iodine is a product you have to start with small dosages and build up over time.* • Jod * (dosering avhenger av merke, mer er ikke bedre). Jod er et produkt du må starte med små doser og bygge opp over tid.
• PQQ* (20-40 mg per day)• PQQ * (20-40 mg per dag)
Mer om denne kildetekstenKildeteksten er nødvendig for å få mer informasjon om oversettelsen.
TILLEGG:Energimedisinske programmer fra HEALYStøtter immunforsvaret – og tilfører cellene informasjonsfrekvenser som gir de energi til å beholde sin opprinnelige naturlige tilstand som støttende behandling og beskyttelse.https://eu.healy.shop/partner?partnername=9319-5098-2875og kontakt meg tlf. 90508660

Legg igjen en kommentar