MEDIA KJØRER NÅ EN PROPAGANDA UTEN LIKE I DAG. 10.01 2022.

VI HAR POLITIKERE OG SÅKALTE FAGFOLK SOM SITTER PÅ “BAKROMMET” OG PLANLEGGER HVORDAN DE KAN FÅ GJORT DET SLIK AT ALLE SKAL BLI VAKSINERT!

DET VISER SEG NÅ AT REGJERINGSSAMARBEIDET ER I FERD MED Å SPREKKE BLA PGA MANGE BØNDER SOM FÅR PROBLEMER MED STRØMUTGIFTENE OG AT DE DA SETTER PRESS PÅ ELMER SOM VELGER Å HOLDE SEG MER OG MER I BAKGRUNNEN. DET IGJEN SIER MEG AT TÅKEFYRSTEN OG ELMER HAR FÅTT PROBLEMER.

DET VI NÅ VIL SE FREMOVER ER AT DE KOMMER TIL Å HENVISE ENDA MER TIL HVA SOM SKJER UTE I EUROPA OG MEDIENE KJØRER NÅ EN PROPAGANDA UTEN LIKE OG TREKKER NÅ INN SVENSKE TILSTANDER.

BAK DET HELE SÅ FORTSETTER DE PÅ BAKROMMET MED Å LEGGE PLANER FOR Å FÅ GJENNOMFØRT KORONAPASSET….FOR DET KOMMER OG DET I LØPET AV DENNE UKA. DEN KRIMINELLE GJENGEN BEGYNNER Å FÅ DÅRLIG TID NÅ.

OM DE UTSETTER HARDERE RESTRIKSJONER I DENNE OMGANGEN SÅ VIL KORONAPASSET LIGHT KOMME OG FÅR DE IKKE NOK VAKSINERTE INNEN APRIL VIL MAN SE AT VI FÅR INNFØRT MARTIAL LAW OM IKKE FOLK NÅ GÅR TIL GATENE!

HER I NORGE HAR DEN KRIMINELLE GJENGEN VÆRT FORSKÅNET FRA STØRRE PROTESTER FRA FOLKET MEN NÅ ER TIDEN INNE FOR AT FLERE ENN NOEN GANG FØR TAR TIL GATENE.

BEKLAGER Å SI DET MEN JEG TROR FAKTISK IKKE AT DET VIL SKJE DA 95% AV BEFOLKNINGEN ETTER 2 ÅR AV DENNE PLANDEMIEN IKKE HAR FÅTTE FØLE DET PÅ KROPPEN. HVA MED DAGEN DA BUTIKKHYLLENE BLIR TOMME PGA AT BØNDENE MÅ LEGGE NED DRIFTEN OG VI STÅR IGJEN MED KUN IMPORTVARER SOM TYRKERNE STYRER VED HAVNA I OSLO.

BLIR DET KRIG I UKRAINA SÅ STOPPER OGSÅ IMPORTERTE MATVARER OPP OG NORGE HAR MINIMALT MED BLA KORN PÅ LAGER TIL EGEN BEFOLKNING.

TIL SIST. HVOR LENGE SKAL FLERE 100 KANSKJE 1000 AV DE SOM SITTER PÅ FB OG SKRIVER SITTE TIMESVIS Å FORTELLE HVERANDRE OM STÅA FØR DE LETTER RÆ..A FRA STOLEN OG FORETAR SEG NOE MER KONSTRUKTIVT? JEG BARE SPØR. HVOR MYE MER INFO TRENGER FOLK FOR Å SKJØNNE ALVORET? nOE JEG HAR SKREVET OM I DE 3-4 SISTE ÅRENE.

RED,

Legg igjen en kommentar