Frigi 450 000 sider med hemmelige vaksinedata på 8 måneder i stedet for 75 år, sier dommer som avviser FDAs forespørsel

9. januar 2022

Retten har dømt FDA mot FDA i en oppsiktsvekkende sak som ble vitne til at en dommer avviste en forespørsel om FDA-vaksinedata . Forslaget ble fremmet slik at vaksineselskapene kunne sende inn vaksinetestresultatdokumentene i en hastighet som var beslektet med å gi ingen data i det hele tatt, men dommen fra domstolen har nå tvunget hendene deres.

Frigi 450 000 sider med hemmelige vaksinedata på 8 måneder i stedet for 75 år, sier dommer som avviser FDAs forespørsel

En føderal dommer har avvist FDAs forslag om bare 500 sider per måned med statistikk levert av Pfizer for å lisensiere sin Covid-19-vaksine, i stedet for å bestille 55 000 sider per måned. Det vil ta litt over åtte måneder for verden å se hva som er under panseret, forutsatt at det er rundt 450 000 sider.recommended byNATISENSILGjør det før du legger deg, så går du ned 25 kg på 3 uker!LES MER

Firmaet vårt søkte at FDA skulle frigi alle Pfizers data som ble sendt inn for å lisensiere Covid-19-vaksinen på vegne av en klient. FDA ba om tillatelse fra domstolen til å bare bli tvunget til å avsløre 500 sider hver måned, noe som ville ha trengt over 75 år for å levere alle papirene.

Jeg er glad for å kunne informere om at en føderal dommer har avvist FDAs forslag og har gitt byrået mandat til å avsløre alle poster med en hastighet på 55 000 sider per måned!

Dette er en betydelig seier for åpenhet, ettersom det bryter et av de føderale “helse”-myndighetenes monopoler på statistikk som anses nødvendig for uavhengige forskere for å tilby rettsmidler og adressere betydelige problemer med det nåværende vaksineprogrammet, som avtagende immunitet , varianter som unngår vaksineimmunitet , og det faktum at immunisering ikke trenger å forhindre overføring, som CDC har bekreftet.She Never Got Married, and Now We Know WhyHun ble aldri gift, og nå vet vi hvorforsportsmgzn.comsportsmgzn.comAnnonser fra Revcontent

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

Ingen skal noen gang tvinges til å gjennomgå en medisinsk prosedyre de ikke ønsker. Selv om det er uheldig nok at administrasjonen krenket denne kjernefrihetsretten ved å kreve Covid-19-vaksinasjonen, forsøkte regjeringen også å holde dataene skjult ved å utsette den fullstendige utgivelsen av dataene som den var avhengig av for å lisensiere stoffet til praktisk talt hver Amerikaner som for øyeblikket var i live, døde. Den typen regjering er skadelig for friheten og uforenlig med åpenheten som er nødvendig i et fungerende demokrati.

Dommeren erkjente at publiseringen av denne forskningen er av ekstrem offentlig betydning og burde være en av FDAs toppprioriteringer da han beordret at materialet skulle frigis i tide. Deretter siterte han direkte James Madison, som sa at en “populær regjering, uten populær informasjon, eller midler til å skaffe den, bare er en prolog til en farse eller en tragedie” og John F. Kennedy, som sa at en “nasjon som er redd for å la sitt folk dømme sannheten og usannheten på et åpent marked, er en nasjon som er redd for sitt folk.»

Den fullstendige teksten til dommerens kjennelse finner du nedenfor, med en kopi som også er tilgjengelig her .recommended bySØKEANNONSERJobbe en USA-jobb hjemmefra i OsloLÆRE MERhttps://assets.vlitag.com/plugins/safeframe/src/html/r.html

USAS DISTRIKTSRETT

PHMPT,  saksøker  v. FDA,  saksøkt , nr. 4:21-cv-1058-POlder Men Need to Know This 1 Weird Tip Before It’s Too LateEldre menn trenger å vite dette 1 rare tipset før det er for sentSmart Life ReportsSmart Life-rapporterAnnonser fra Revcontent

REKKEFØLGE

Denne saken involverer Freedom of Information Act (“FOIA”). Det dreier seg spesifikt om saksøkers FOIA-forespørsel som søker «[alle] data og informasjon for Pfizer-vaksinen oppført i 21 CFR § 601.51(e) med unntak av offentlig tilgjengelige rapporter om rapporteringssystemet for vaksinebivirkninger» fra Food and Drug Administrasjon (“FDA”). Se ECF nr. 1. Som har blitt standard, klarte ikke partene å bli enige om en gjensidig akseptabel produksjonsplan; i stedet sendte de fram produksjonsplaner for dueller for denne rettens vurdering. Følgelig holdt domstolen en konferanse med partene for å fastsette en passende produksjonsplan.[1] Se ECF nr. 21, 34.

“Åpen regjering er grunnleggende et amerikansk spørsmål” – det er verken et republikansk eller demokratisk spørsmål.[2] Som James Madison skrev, “[en] populær regjering, uten populær informasjon, eller midler til å tilegne seg den, er bare en prolog til en farse eller en tragedie; eller kanskje begge deler. Kunnskap vil for alltid styre uvitenhet: Og et folk som mener å være sine egne guvernører, må bevæpne seg med makten som kunnskap gir.” [3] John F. Kennedy erkjente likeledes at “en nasjon som er redd for å la sitt folk dømme sannhet og usannhet i et åpent marked er en nasjon som er redd for sitt folk.»[4] Og, spesielt passende i dette tilfellet, bemerket John McCain (korrekt) at «[u]ekscessiv administrativ hemmelighold . . . gir næring til konspirasjonsteorier og reduserer publikums tillit til regjeringen.»[5]

Som et ekko av disse følelsene, “[det] grunnleggende formålet med FOIA er å sikre et informert borgerskap, [som er] avgjørende for at et demokratisk samfunn skal fungere.” NLRB v. Robbins Tire & Rubber Co. , 437 US 214, 242 (1977). “FOIA ble [derfor] vedtatt for å ‘gjennombore sløret til administrativ hemmelighold og for å åpne byråhandlinger i lys av offentlig gransking.'”  Batton v. Evers , 598 F.3d 169, 175 (5. sir. 2010) (sitert  Dep. ‘t of the Air Force v. Rose , 425 US 352, 361 (1976)). Og “Kongressen har lenge erkjent at ‘informasjon ofte er nyttig bare hvis den er betimelig’ og at derfor ‘overdreven forsinkelse fra byrået i sitt svar ofte er ensbetydende med fornektelse’.”  Open Soc’y Just. Initiativ v. CIA, 399 F. Supp. 3d 161, 165 (SDNY 2019) (som siterer HR REP. NR. 93-876, 6271 (1974)). Når det er nødvendig, kan en domstol “bruke sine rettferdige fullmakter til å kreve at et byrå behandler dokumenter i henhold til en rettspålagt tidslinje.” Clemente v. FBI , 71 F. Supp. 3d 262, 269 (DDC 2014).recommended byNATISENSILGjør det før du legger deg, så går du ned 25 kg på 3 uker!LES MER

Her anerkjenner domstolen de “unødig tyngende” utfordringene som denne FOIA-forespørselen kan presentere for FDA. Se generelt ECF nr. 23, 30, 34. Men, som uttrykt på planleggingskonferansen, er det kanskje ikke et «viktigere spørsmål ved Food and Drug Administration . . . enn pandemien, Pfizer-vaksinen, å få alle amerikanere vaksinert, [og] sørge for at den amerikanske offentligheten er forsikret om at dette ikke var []hast[ed] på vegne av USA. . . .” ECF nr. 34 på 46. Følgelig konkluderer domstolen med at denne FOIA-forespørselen er av overordnet offentlig betydning.

“[S]eventyrinformasjon er av liten verdi.” Payne Enters., Inc. v. United States , 837 F.2d 486, 494 (DC Cir. 1988). Retten, som er enig i denne truismen, konkluderer derfor med at en rask gjennomføring av saksøkers forespørsel ikke bare er praktisk mulig, men nødvendig. Se Bloomberg, LP v. FDA , 500 F. Supp. 2d 371, 378 (SDNY 15. august 2007) (“[Jeg] er det tvingende behovet for en slik offentlig forståelse som driver frem det haster med forespørselen.”). For det formål konkluderer domstolen videre med at produksjonshastigheten, som beskrevet nedenfor, på en passende måte balanserer behovet for enestående haster i behandlingen av denne forespørselen med FDAs bekymringer angående produksjonsbyrdene. Se Halpern mot FBI, 181 F.3d 279, 284–85 (2nd Cir. 1991) (“[FOIA] legger vekt på en preferanse for en fullst mulig offentliggjøring av slik informasjon forenlig med en ansvarlig avveining av konkurrerende bekymringer…”).This Video Will Soon Be Banned. Watch Before It’s DeletedDenne videoen blir snart forbudt. Se før den blir slettetSecrets RevealedHemmeligheter avslørtAnnonser fra Revcontent

Følgelig, etter å ha vurdert partenes argumenter, søknader til støtte og gjeldende lov, BESTILLER domstolen   at:

1. FDA skal produsere “mer enn 12 000 sider” som er artikulert i sitt eget forslag, se ECF nr. 29 på 24, på eller  før 31. januar 2022 .

2. FDA skal produsere de resterende dokumentene med en hastighet på  55 000  sider hver  30. dag , med den første produksjonen forfaller  1. mars 2022 eller før , inntil produksjonen er fullført.about:blank

3. I den grad FDA hevder privilegier, fritak eller eksklusjoner med hensyn til en responsiv registrering eller del av denne, skal FDA, samtidig med hver produksjon som kreves av denne ordren, produsere en redigert versjon av journalen, og redigerer kun de delene mht. hvilke privilegier, fritak eller eksklusjoner som hevdes.

4. Partene skal sende inn en felles statusrapport som beskriver fremdriften i den rullende produksjonen innen  1. april 2022 og deretter hver  90. dag  .[6]

Så bestilte  denne  sjette dag  av  januar 2022 .Error in Norway Makes Thousands of People RichFeil i Norge gjør tusenvis av mennesker rikeFinance TimesFinance TimesAnnonser fra Revcontent


[1] Overraskende nok sendte ikke FDA en representant fra byrået til planleggingskonferansen. [2] 151 KONG. REC. S1521 (daglig utg. 16. februar 2005) (uttalelse fra senator John Cornyn). [3] Brev fra James Madison til WT Barry (4. august 1822), i 9 WRITINGS OF JAMES MADISON 103 (S. Hunt ed., 1910). [4] John F. Kennedy, Remarks on the 20th Anniversary of the Voice of America (26. februar 1962). [5] America After 9/11: Freedom Preserved or Freedom Lost?: Hearing Before the S. Comm. om rettsvesenet, 108. kong. 302 (2003). [6] Selv om domstolen ikke avgjør om FDA korrekt avviste saksøkers forespørsel om fremskyndet behandling, er spørsmålet ikke uklart. Dersom partene søker å fremme begjæringer om kortfattet dom, vil retten ta opp saken da.Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State-truslene menneskeheten står overfor. Bidraget ditt uansett hvor lite det er, hjelper oss å holde oss flytende. Vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

Legg igjen en kommentar