Litt historikk om Fauchi.

Valper?! Fauci Torturerte BABYER OG BARN I AIDS-Medisineksperimentene Sine!

7. Januar 2022Sponset av Revcontent

Populært Akkurat Nå

Denne Videoen Blir Snart Forbudt. Se…Hemmeligheter avslørtGlem Den Blå Pillen: Bare Ta Denne En…Menns nyheterLeger Forbløffet: Dette Fjerner Rynker Som…DermaLabEn Modig Fotograf Smuglet Disse 20…NewscityhubEstas Raras-Bilder Históricas Não Foram…VEJA O QUE ESTA DENTROTrigêmeas Fazem Teste De DNA E…VEJA O QUE ESTA DENTROVocê Se Lembra Da Ex-Esposa De Tiger…Descobre tudoComportamentos Dos Gatos: Por Que Os…VEJA O QUE ESTA DENTRODroner Capturan Lo Que Se Supone Que…MIRA ESTAS MÁS DE 15 IMÁGENESDepois De Resgatar Os Filhotes…INICIAR GALERIA

Artikkel via Silview.media

fauci foreldreløse

“I 2003, 04, 05 undersøkte jeg denne historien. Barn i et barnehjem i NYC (og fosterhjemssystemet) brukt i kliniske studier. Associated Press tok det nasjonalt og fant at det foregikk i syv eller flere stater.

“Noen stater nektet å delta i medisinske eksperimenter. Tennessee sa at reglene for fosterhjem generelt forbyr å verve barn til slike rettssaker. California krever en dommerordre. Og Wisconsin “har absolutt aldri tillatt, og vi vil heller ikke vurdere, noen kliniske eksperimenter med barna i fosterhjemmet vårt,” sa talskvinne Stephanie Marquis.

Tjenestemenn estimerte at 5 prosent til 10 prosent av de 13 878 barna som ble registrert i pediatriske AIDS-studier finansiert av NIH siden slutten av 1980-tallet, var i fosterhjem. Mer enn to dusin fosterbarn i Illinois er fortsatt i studier i dag.» Ingen medisinske journaler ble noen gang gjort tilgjengelig for offisielle etterforskere. Du bestemmer deg selv.” – Liam Scheff

En Nasjonal Skandale: AIDS-Medisineksperimenter På Fosterhjemsbarn – Associated Press

Artikkelen er slettet fra AP-nettstedet, men arkivet overlevde her .

Den 10. mars 2004 sendte The Alliance for Human Research Protection en klage til FDA og det føderale kontoret for menneskelig forskningsbeskyttelse angående en serie AIDS-medisineksperimenter utført på barn i New York City i fosterhjem. Denne klagen førte til to separate undersøkelser fra FDA og OHRP som fortsatt pågår.

Artikler i The New York Post og en dokumentar av BBC vekket alarm blant det afroamerikanske og latino-miljøet i NY – noen av dem har protestert ukentlig foran Incarnation Children’s Center, stedet for noen av narkotikaeksperimentene.

Associated Press AP har nettopp gitt ut sin etterforskningsrapport: problemet er en nasjonal skandale – eksperimentene ble utført i “minst syv stater – Illinois, Louisiana, Maryland, New York, North Carolina, Colorado og Texas – og involverte mer enn fire dusin forskjellige studier.

APs undersøkelse fant at 13 878 barn hadde blitt registrert i pediatriske AIDS-studier finansiert av regjeringen siden slutten av 1980-tallet. Av disse anslo tjenestemenn at 5 prosent til 10 prosent var i fosterhjem. Deres alder varierte fra spedbarn til slutten av tenårene.

“Mer enn to dusin fosterbarn i Illinois er fortsatt i studier i dag.”

De som utførte eksperimentene i strid med føderale forskrifter, blir støttet av skattebetalere – dermed har de et offentlig ansvar som de har brutt. Barna som var målrettet for å tjene som forsøkspersoner for mennesker med narkotika – for det meste fattige fargede barn – ble ikke gitt beskyttelse av en personlig advokat – som er pålagt av føderale forskrifter. (45 Code of Federal Regulations 46.409)

Den institusjonelle kulturen av arroganse er beviselig på både medisinske forskningssentre og offentlige etater: “Vår posisjon er at talsmenn ikke var nødvendig,” sa Marilyn Castaldi, talskvinne for Columbia Presbyterian Medical Center i New York.

Og tjenestemenn i NYC Administration of Child Services “forsvarer beslutningen om å verve fosterbarn i massevis, og sier at det var en krise på begynnelsen av 1990-tallet og forskning ga de beste behandlingsmulighetene.”

Barna er rapportert å ha lidd av smertefulle bivirkninger “som utslett, oppkast og skarpe fall i infeksjonsbekjempende blodceller da de testet antiretrovirale legemidler for å undertrykke AIDS eller andre medisiner for å behandle sekundære infeksjoner.”

I en studie som testet stoffet dapson, “døde minst 10 barn av en rekke årsaker, inkludert fire av blodforgiftning, og forskere sa at de ikke var i stand til å bestemme en sikker, nyttig dosering. De sa at dødsfallene ikke så ut til å være «direkte å tilskrive» til dapsone, men at de likevel var «urovekkende».

“Den totale dødeligheten mens du fikk studiemedisinen var betydelig høyere i den daglige dapsongruppen. Dette funnet forblir uforklarlig, konkluderte forskerne.

“En annen studie som involverte fosterbarn på 1990-tallet behandlet barn med forskjellige kombinasjoner av antiretrovirale legemidler for voksne. Blant 52 barn var det 26 moderate til alvorlige reaksjoner – nesten alle hos spedbarn. Bivirkningene inkluderte utslett, feber og et stort fall i infeksjonsbekjempende hvite blodlegemer.

Minst tre stater nektet å bruke barn i fosterhjem i medisinske eksperimenter: Tennessee sa at fosterhjemsreglene generelt forbyr å verve barn i slike forsøk. California krever en dommerordre. Og Wisconsin “har absolutt aldri tillatt, og vi vil heller ikke vurdere, noen kliniske eksperimenter med barna i fosterhjemmet vårt,” sa talskvinne Stephanie Marquis.

Ikke tatt opp i AP-rapporten er hvor mye penger disse forsøkene genererte for institusjonene som var involvert i eksperimentene.

*** NYC Council, generelle velferdskomité holder en høring om de uetiske eksperimentene utført i NYC. Høringen finner sted i Rådhuset klokken 11.15.

For informasjon og for å registrere deg for å snakke, ring: Ms. Jackie Sherman på 212-788-7015

Kontakt: Vera Hassner Sharav
212-595-8974

Forskere Testet AIDS-Medisiner På Barn – Associated Press

av JOHN SOLOMON
11:08 PDT, 4. mai 2005

azt fau cover

WASHINGTON – Regjeringsfinansierte forskere testet AIDS-medisiner på hundrevis av fosterbarn i løpet av de siste to tiårene, ofte uten å gi dem en grunnleggende beskyttelse gitt i føderal lov og som kreves av enkelte stater, har en Associated Press-gjennomgang funnet.

Forskningen finansiert av National Institutes of Health spenner over hele landet. Det var mest utbredt på 1990-tallet da fosterhjemsbyråer søkte behandlinger for sine HIV-infiserte barn som ennå ikke var tilgjengelige på markedet.

Praksisen sørget for at fosterbarn – for det meste fattige eller minoriteter – fikk omsorg fra forskere i verdensklasse på myndighetenes regning, noe som bremset dødsraten og forlenget livet. Men det eksponerte også en sårbar befolkning for risikoen ved medisinsk forskning og medisiner som var kjent for å ha alvorlige bivirkninger hos voksne og hvor sikkerheten for barn var ukjent.

Forskningen ble utført i minst syv stater – Illinois, Louisiana, Maryland, New York, North Carolina, Colorado og Texas – og involverte mer enn fire dusin forskjellige studier. Fosterbarna varierte fra spedbarn til slutten av tenårene, ifølge intervjuer og myndighetsregistre.

Flere studier som vervet fosterbarn rapporterte at pasienter led av bivirkninger som utslett, oppkast og skarpe fall i infeksjonsbekjempende blodceller da de testet antiretrovirale legemidler for å undertrykke AIDS eller andre medisiner for å behandle sekundære infeksjoner.

I en studie rapporterte forskere en “foruroligende” høyere dødsrate blant barn som tok høyere doser av et stoff. Den studien var ikke i stand til å bestemme en sikker og effektiv dosering.

Regjeringen ga spesiell beskyttelse for barneavdelinger i 1983. De krevde at forskere og deres tilsynsstyrer skulle utnevne uavhengige talsmenn for ethvert fosterbarn som var registrert i en smal klasse med studier som innebar større enn minimal risiko og manglet løftet om direkte fordel. Noen fosterbyråer krevde beskyttelsen uavhengig av risiko og fordeler.

Talsmenn må være uavhengige av fosterhjem og forskningsbyråer, ha en viss forståelse for medisinske problemstillinger og «handle til barnets beste» for hele forskningen, heter det i loven.

Imidlertid fortalte forskere og fosterbyråer til AP at fosterbarn i AIDS-medisinstudier ofte ikke ble gitt slike talsmenn, selv om forskningsinstitusjoner mange ganger lovet å gjøre det for å få tilgang til barna.

Illinois-tjenestemenn mener at ingen av deres nesten 200 fosterbarn i AIDS-studier fikk uavhengige monitorer selv om forskere signerte et dokument som garanterer «utnevnelse av en advokat for hver enkelt avdeling som deltar i den respektive medisinske forskningen».

New York City kunne finne registreringer som viser at 142 – mindre enn en tredjedel – av de 465 fosterbarna i AIDS-medisinstudier fikk slike monitorer selv om byens politikk krevde dem. Byen har bedt et eksternt firma om å undersøke saken.

På samme måte sa forskningsfasiliteter inkludert Chicagos Children’s Memorial Hospital og Johns Hopkins University i Baltimore at de konkluderte med at de ikke ga advokater for fosterbarn.

Noen stater nektet å delta i medisinske eksperimenter. Tennessee sa at reglene for fosterhjem generelt forbyr å verve barn til slike rettssaker. California krever en dommerordre. Og Wisconsin “har absolutt aldri tillatt, og vi vil heller ikke vurdere, noen kliniske eksperimenter med barna i fosterhjemmet vårt,” sa talskvinne Stephanie Marquis.

Tjenestemenn estimerte at 5 prosent til 10 prosent av de 13 878 barna som ble registrert i pediatriske AIDS-studier finansiert av NIH siden slutten av 1980-tallet, var i fosterhjem. Mer enn to dusin fosterbarn i Illinois er fortsatt i studier i dag.

Noen fosterbarn døde under studier, men statlige eller byorganer sa at de ikke kunne finne noen registreringer om at noen dødsfall var direkte forårsaket av eksperimentell behandling.

Forskere sikret vanligvis tillatelse til å melde fosterbarn gjennom by- eller statlige byråer. Og de fritok ofte seg selv fra å utnevne advokater ved å konkludere med at forskningen innebar minimal risiko og at barnet ville ha direkte fordeler fordi stoffene allerede hadde blitt prøvd hos voksne.

“Vår posisjon er at talsmenn ikke var nødvendig,” sa Marilyn Castaldi, talskvinne for Columbia Presbyterian Medical Center i New York.

Hvis de avslår å utnevne advokater i henhold til føderal lov, må forskere og deres tilsynsstyrer konkludere med at den eksperimentelle behandlingen gir samme eller bedre risiko-nytte-muligheter enn alternative behandlinger som allerede er på markedet. De må også overholde eventuelle tilleggsbeskyttelser som kreves av statlige og lokale myndigheter.

Mange av studiene som registrerte fosterbarn skjedde etter 1990 da regjeringen godkjente bruk av stoffet AZT – en effektiv AIDS-behandling – for barn.

Arthur Caplan, leder for medisinsk etikk ved University of Pennsylvania, sa at talsmenn burde vært utnevnt for alle fosterbarn fordi forskere følte presset av en medisinsk krise og visste at det var stor usikkerhet om hvordan barn ville reagere på AIDS-medisiner som ofte ble brukt. giftig for voksne.

“Det er akkurat det settet med omstendigheter som gjorde det absolutt obligatorisk å skaffe disse barna disse talsmennene,” sa Caplan. «Det er utilgivelig at de ikke ville ha en talsmann for hvert av disse barna.

“Når du har de mest sårbare emnene du kan tenke deg – barn uten foreldre – må du virkelig komme inn med noen uavhengige, som ikke har en hund i denne kampen,” sa han.

De som tok avgjørelsen sier at forskningen ga fosterbarn tilgang til medisiner de ellers ikke kunne få. Og de sier de beskyttet barnas interesser ved å nøye forklare risikoer og fordeler for statlige foresatte, fosterforeldre og barna selv.

“Jeg forstår det etiske dilemmaet rundt introduksjonen av fosterbarn i forsøk,” sa Dr. Mark Kline, en pediatrisk AIDS-ekspert ved Baylor College of Medicine. Han registrerte noen fosterbarn i Texas i studiene sine, og kan ikke huske å ha utnevnt talsmenn for dem.

“Å si som en gruppe at fosterbarn bør ekskluderes fra kliniske studier ville ha betydd å ekskludere disse barna fra de beste tilgjengelige terapiene på den tiden,” sa han. “Fra et etisk perspektiv trodde jeg aldri at det var et standpunkt jeg kunne ta.”

Tjenestemenn i Illinois krediterer beslutningen om å melde HIV-positive fosterbarn direkte for å ha forårsaket en nedgang i dødsfall – fra 40 mellom 1989 og 1995 til bare 19 siden.

NIH, det statlige helseforskningsbyrået som finansierte studiene, sporet ikke forskere for å finne ut om de utnevnte talsmenn. I stedet ble avgjørelsen overlatt til medisinske vurderingskomiteer bestående av frivillige på hvert studiested.

En fersk Institute of Medicine-studie konkluderte med at Institutional Review Boards (IRBs) ofte var overveldet, dominert av forskere og ikke fokusert nok på pasientbeskyttelse. En etiker som har sittet 22 år i slike styrer sa at de mangler ressursene til å sikre fosterbarns sikkerhet.

“I løpet av det siste halve århundret har IRB-er stort sett brutt under belastningen av noen av de strukturelle endringene i forskning,” sa Gregory E. Pence, en bioetiker ved University of Alabama-Birmingham.

US Office for Human Research Protections, opprettet for å beskytte forskningsdeltakere etter de beryktede Tuskegee-syfilisstudiene på svarte menn, undersøker bruken av fosterbarn i AIDS-forskning. Kontoret nektet å diskutere etterforskningen.

NIH sa at de anser pasientsikkerhet som sin høyeste prioritet og avventer resultatet av undersøkelsen. “Hvis vi finner ut at pasientbeskyttelsen trenger ytterligere styrking, vil vi iverksette tiltak for å gjøre det,” sa talsmann John Burklow.

APs gjennomgang fant at hvis barn var gamle nok – vanligvis mellom 5 og 10 – ble de også utdannet om risikoene og bedt om å samtykke. Noen ganger ble fosterforeldre eller biologiske foreldre konsultert; andre ganger ikke.

“Vår policy var å prøve å kontakte de (biologiske) foreldrene fordi det var ganske vanlig når vi var ferdige, at fosterbarnet ville gå tilbake til foreldrene,” sa Dr. Ross McKinney, en pediatrisk AIDS-ekspert ved Duke University.

Forsknings- og fosterbyråer avslo å gjøre fosterforeldre eller barn i legemiddelforsøkene tilgjengelige for intervjuer, eller å gi informasjon om individuelle legemiddeldoser, bivirkninger eller dødsfall, med henvisning til medisinsk personvernlovgivning.

Andre familier som deltok i de samme legemiddelforsøkene fortalte AP at barna deres stort sett hadde fordel, men foreldrene måtte nøye overvåke potensielle bivirkninger. Fosterbarn, sa de, trenger ekstra beskyttelse av en uavhengig talsmann.

“Jeg tror ikke en fosterforeldre kan gjøre det,” sa Vinnie DiPoalo, en kvinne fra New Jersey hvis 10 år gamle adoptivsønn har deltatt i tre AIDS-medisinstudier. «Det er informerte samtykker som må signeres. Det er oppfølging av blodprøver.

“Jeg tror det er den rollen advokaten bør ta, for en fosterforelder kan bare ha dette barnet i tre måneder, og så går barnet videre og noen må se på hele tiden,” sa hun.

Mange studier som vervet fosterbarn involverte tidlig fase I- og fase II-forskning – den mest risikofylte – for å bestemme bivirkninger og trygge doser slik at barn kunne begynne å ta voksne “cocktailer”, de kraftige medikamentkombinasjonene som undertrykker AIDS, men som kan forårsake dårlige reaksjoner som utslett og organskade.

Noen av disse legemidlene ble til slutt godkjent for barn, for eksempel stavudin og zidovudin. Andre medisiner var det ikke.

Illinois-tjenestemenn bekreftet at to eller tre fosterbarn ble godkjent for å delta i en studie på midten av 1990-tallet av dapson. Forskere håpet at stoffet ville forhindre en lungebetennelse som rammer AIDS-pasienter.

Forskere rapporterte at noen barn måtte bli tatt av stoffet på grunn av “alvorlig toksisitet”, andre utviklet utslett, og antallet dødsfall og blodtoksisitet var betydelig høyere hos barn som tok medisinen daglig, i stedet for ukentlig.

Minst 10 barn døde av en rekke årsaker, inkludert fire av blodforgiftning, og forskere sa at de ikke var i stand til å bestemme en sikker, nyttig dosering. De sa at dødsfallene ikke så ut til å være «direkte å tilskrive» til dapsone, men at de likevel var «urovekkende».

“Et uventet funn i vår studie var at den totale dødeligheten mens vi fikk studiemedisinen var betydelig høyere i den daglige dapsongruppen. Dette funnet forblir uforklarlig, konkluderte forskerne.

En annen studie som involverte fosterbarn på 1990-tallet behandlet barn med forskjellige kombinasjoner av antiretrovirale legemidler for voksne. Blant 52 barn var det 26 moderate til alvorlige reaksjoner – nesten alle hos spedbarn. Bivirkningene inkluderte utslett, feber og et stort fall i infeksjonsbekjempende hvite blodlegemer.

New York City-tjenestemenn forsvarer beslutningen om å verve fosterbarn i massevis, og sa at det var en krise på begynnelsen av 1990-tallet og forskning ga de beste behandlingsmulighetene. Ikke desto mindre endrer de policyen sin slik at de ikke lenger gir generell tillatelse til å melde barn på forhåndsgodkjente studier.

“Vi lærte noen ting av vår erfaring,” sa Elizabeth Roberts, assisterende kommissær for barne- og familiehelse ved administrasjonen for barnetjenester. “Det er en mer individualisert gjennomgang vi skal gjennomføre.”

Forskere forsvarer også arbeidet sitt og sier at de ofte satt med fosterfamilier for å forklare risikoene og fordelene, og ga dem litteratur og 24-timers telefonnumre.

“Vi snakker om det. Så kommer de neste gang. Det er ingen hast, forklarte Dr. Ram Yogev, sjef for pediatrisk AIDS-forsker i Chicago, hvis pasienter inkluderer et stort antall fosterbarn.

Kline, Texas-forskeren, la til: “Jeg ønsket aldri at en forelder eller verge noen gang skulle si ‘ja’ bare fordi de trodde at det var det jeg ville at de skulle gjøre. Jeg ønsket at det skulle være det riktige valget for dem. Jeg tror det ikke finnes et enkelt riktig svar for noen familie.»
_____

Forsker Rachel Landau i Washington og reporter Carla K. Johnson i Chicago bidro til denne historien. På nettet:

Dokumenter knyttet til denne historien er tilgjengelig på: http://wid.ap.org/inv/foster.html

Liam Scheffs BOMBSHELL-Intervju:

Inkluderer sykepleiere som deltok i forsøkene!

Et utdrag nedenfor fra Kennedys eksplosive bok som beskriver Faucis medisinske eksperimenter på barn:

scheff fauci foreldreløse barn eksperimenter hjelpemidler

Robert Kennedy satt for et intervju den siste måneden med journalisten James Corbett hvor han la frem noen viktige argumenter fra boken  og spesifikt forklarte fakta om Faucis ulovlige testing av foreldreløse barn:

  • Fauci testet tøffe cellegiftmedisiner på foreldreløse barn for å fastslå bruken til AIDS-behandlinger på 1980-tallet
  • Fauci fikk kontroll over fosterhjem i 7 stater
  • Barn ble torturert til døde
  • Barn ble nektet foresatte og enhver form for juridisk beskytter
  • Barn som nektet å ta Faucis medisiner fikk installert ernæringsrør slik at legemiddelfirmaer kunne administrere stoffene selv når barna kjempet tilbake
  • De fleste av barna hadde ikke hiv/aids,  de ble bare brukt som marsvin for å se om de kunne overleve den harde medikamentkuren
  • Minst  85 barn døde som en del av disse eksperimentene

Kirkegården der disse barna ble kastet i en grop, fylt med hundrevis av kister noen ganger fylt med flere barn, er gravlagt under en astroturf-grop i New York. Dette er ofrene for Faucis forbrytelser, sier Kennedy.

Gateway Pundit var i stand til å lokalisere dette minnesmerket over de foreldreløse barna drept av Dr. Fauci og NIH i staten New York.

01 minnesmerke foreldreløse fauci

De foreldreløse er ikke glemt. Det er leker og blomster igjen ved minnesmerket.

02 minnesmerke foreldreløse fauci leker

Navnene på de foreldreløse barna er oppført på minneveggen.

04 foreldreløse fauci navn

Og en engel holder en utstoppet teddybjørn.

05 foreldreløse minnesmerke fauci engel

Disse bildene er tatt fra Google.

RFK Jr.: Reporter Funnet Monument Til Døde Foreldreløse Torturert Og Drept Av Monster Fauci (VIDEO)

av Jim Hoft,  Gateway Pundit

06 gate of heaven kirkegård fauci monument foreldreløse

Robert F. Kennedy, Jr. sluttet seg til  The High Wire  nylig for å diskutere sin bestselgende bok om monsteret Dr. Tony Fauci.

Under diskusjonen avslørte RFK Jr. at reporter Cecelia Farber dro til kirkegården i delstaten New York der de torturerte foreldreløse barna ble gravlagt. Disse ofrene var Faucis eksperimentelle pasienter.

Gateway Pundit  rapporterte tidligere om dette monumentet og kirkegården  i New York State.

Fauci har en lang historie med massedød, barbari og løgner.

I 2004 ble Dr. Faucis NIH også tatt for å finansiere eksperimenter på AIDS-foreldreløse på et sykehus i New York City.  Gateway Pundit  rapporterte om dette mørke Fauci-kapittelet  i oktober.

Fauci NIH  godkjente  eksperimenter på hundrevis av foreldreløse barn i New York City. Offentlige etater og farmasøytiske selskaper brukte de foreldreløse barna i dødelige AIDS-medisinstudier.

I 2005 leide byen New York VERA Institute for å lage en endelig rapport om legemiddelforsøkene. VERA fikk ikke tilgang til journaler for noen av barna som ble brukt i forsøk. Rapporten deres ble publisert i 2008.

De rapporterte at tjuefem barn døde under legemiddelstudiene, at ytterligere femtifem barn døde etter studiene (i fosterhjem), og ifølge Tim Ross, direktør for barnevernsprogrammet ved VERA (fra 2009) , 29 % av de resterende 417 barna som ble brukt i legemiddelstudier døde (av totalt 532 barn som er innrømmet å ha blitt brukt). [ LINK ]

WIKIPEDIA-skribentene dekker opp alle detaljer, som forventet.

Ingen betaling eller kompensasjon har blitt utbetalt til noen av barna som ble brukt i rettssakene, eller til deres familier.

En sykehussykepleier snakket senere med journalister om testen. Hun rapporterte at barn umiddelbart ville bli syke, bryte ut eller kaste opp under testen.

De var foreldreløse ved Incarnation Children’s Center i New York City.

Tirsdag rapporterte The Gateway Pundit om  Dr. Faucis tortur og medisinske drap  på minst 85 foreldreløse minoritetsbarn i New York, barn som var sårbare, ikke kunne samtykke, og som ikke ville bli savnet.

Ann Rosen  på  LifeSiteNews  skrev en god oppsummering av Faucis forbrytelser mot barn tidligere denne måneden.

Disse barna ble gravlagt i massegraver på  Gate of Heaven Cemetery  i Hawthorne, NY i Westchester County og på annen måte glemt.

Robert F. Kennedy Jr. sier at Anthony Fauci er USAs Joseph Mengele for det han gjorde mot fattige foreldreløse minoritetsbarn på 1980-tallet.

Disse ekstreme påstandene er gjenstand for  en ny bok av Robert F. Kennedy, Jr., kalt “The Real Anthony Fauci .” I kapittel 7 legger Kennedy-arvingen ut “NIAIDs barbariske og ulovlige eksperimenter på barn”

Kennedy omtaler Fauci som ‘ Amerikas hjemmelagde Mengele.’

This Simple After-Dinner Ritual Might Help You Get Rid Of Stubborn Body Fat!Dette Enkle Ritualet Etter Middagen Kan Hjelpe Deg Med Å Bli Kvitt Gjenstridig Kroppsfett!Dette Enkle Ritualet Etter Middagen Kan Hjelpe Deg Med Å Bli Kvitt Gjenstridig Kroppsfett!

30 rare jobber kjendiser hadde før berømmelseSE: «The Uncommon History of Very Common Things» har premiere med ny nerdemoroFantastiske familiebilder du må se for å troHva er inne i det hemmelige rommet i Mount Rushmore??“Mass Psychosis” Er Populært På TwitterForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Dr faucis kone er direktør for bioetikk ved nih på menneskelig forskning

AVFOLKING

Dr Faucis Kone Er Direktør For Bioetikk Ved NIH For Forskning På Menneskelige Emner

HAF6. Januar 2022

administrerende direktør i livsforsikringsselskapet nesten 100 000 ekstra dødsfall per måned i USA

KORONAVIRUSAVFOLKING

Livsforsikringssjef: Nesten 100 000 Overdrevne Dødsfall Per Måned I USA

HAF4. Januar 2022

Russland bøter google med rekordhøye 100 millioner dollar for å ha korrumpert mindreårige med porno, propaganda og transkjønn

SEKSUALISERING AV BARNTRANSGENDER AGENDAKRIG MOT BARN

Russland Bøter Google Med Rekordhøye 100 Millioner Dollar For Å Ha Korrumpert Mindreårige Med Porno, Propaganda Og Transkjønn

HAF29. Desember 2021

cia torturerte 311 danske foreldreløse barn i to tiår, og brøt Nürnberg-koden

TANKEKONTROLLKRIG MOT BARN

Rapport: CIA Torturerte 311 Danske Foreldreløse I To Tiår, Brudd På Nürnberg-Koden

HAF29. Desember 2021

Legg igjen en kommentar