DR SUCHARIT BHAKDI: ORGANER AV DØDE VAKSINERTE BEVISER AUTOIMMUNANGREP – 22/12/2021.

dET HAN SIER I DENNE VIDEOEN SA han OG ANDRE LEGER og spesialister for 2 år siden da det hele startet. Hør måten han snakker på…han er tydelig beveget….sint og frustrert…..og man kan spense over til hva som skjer i khazakstan….mange vil sikkert si at det er revolusjon der(spes kommunistmedia i Norge). Dette er satt i gang av Illuminati som etterhvert går inn og overtar. Det samme er i ferd med å skje i enkelte stater i USA. De går bare og venter på en borgerkrig slik at de lettere kan overta. Dette er i tråd med planen. De begynner nå å bli redde for at plandemien vil mislykkes…så derfor setter de i gang med neste akt i skuespillet. De vil Aldri gi seg før de har fått planen gjennomført. Ikke nok med det….de forteller oss nesten nøyaktig hva som skal skje og hva planen deres er. Fortsatt er det våkne folket i så mindretall at de har ingenting å frykte annet enn at det vil ta noe lenger tid enn planlagt. SØV fortsatt GØTT!

Legg igjen en kommentar