Debatten 06.01 2022 Strømkrisa!

Samme HVEM man setter i den stillingen så MÅ vedkommende forholde seg til JGS som forholder seg til WEF….EU….WHO….FN——–> NWO. VI folket blir/er slaver underlagt globalistene som ALDRI kommer til å gi seg.

De er i ferd med å rive Norge i fillebiter og det er bare et tidsspørsmål der mange vil vandre i penalet og de som blir igjen havner i bootcamps som allerede finnes i enkelte kommunistiske land/stater. Det de ikke snakket om var at politikerne igjennom mange år har tilatt lobbyisme som har tjent losjefolkene som sitter i sine høye stillinger i de fleste store selskapene og DET gjelder i de kraftproduserende kommunene. Når man da i tillegg har disse losjefolkene i de største partiene…ja da sier det seg sjøl…….bygg kablene…send all kraft ut…..legg ned industrien….statan klarer ikke betale gjelden sin…Rotchild overtar Sentralbanken(Steklov ved roret) og folket sulter …må gå fra eiendommene sine(som de trodde de eide)….mao MISSON COMPLETE——> NWO/ EN VERDENSREGJERING/ ERNA(SIMONE) SOLBERG/ JONAS GAHR STØRE/ JENS (STEKLOV) STOLTENBERG!!!

Legg igjen en kommentar