Topp 12 Takeaways Fra Intervjuet Med Joe Rogan Og Dr. Robert Malone

4. Januar 2022Sponset av Revcontent

Populært Akkurat Nå

Denne Videoen Blir Snart Forbudt. Se…Hemmeligheter avslørtEldre Menn Trenger Å Vite Dette 1 Rare…Smart Life-rapporterHjerneskanning Avdekker Reell Årsak Til…Sunn livsstilGlem Den Blå Pillen: Bare Ta Denne En…Menns nyheterTinnitus (Ørelyd)? Gjør Dette Umiddelbart…Health Truth FinderJennifer Aniston Ingen Sminkebilde…popcornews.comHun Giftet Seg Aldri, Og Nå…stylemgzn.comLeger Forbløffet: Dette Fjerner Rynker Som…DermaLab¿La Recuerdas? Respira…frikinotas.comDisse Tvillingene Ble Kåret Til “De Fleste…viralsharks.net

En av de mest innsiktsfulle dialogene i 2021 var Joe Rogans intervju av Dr. Robert Malone . Dr. Malone oppfant mRNA-teknologien som brukes i de eksperimentelle covid-injeksjonene. Dr. Malone har utviklet medisinske produkter, legemidler og kliniske studier. Han har jobbet direkte med Dr. Anthony Fauci og forskere ved Centers for Disease Control.

På dette kritiske øyeblikket i historien nekter han imidlertid å følge med på deres vax-all agenda som har opphevet medisinsk etikk og ødelagt prinsippene om medisinsk personvern og informert samtykke.

topp 12 takeaways fra joe rogan og dr. robert malone intervju

For ikke å følge dette ble Dr. Malone utestengt fra Twitter . Han ble også de-plattformet og deretter gjeninnsatt fra LinkedIn, for å ha oppgitt det enkle faktum at sjefen for Reuters sitter i styret til Pfizer.

(Reuters brukes som den fullstendige faktasjekkeren for Twitter og andre sosiale medier).

Robert Malone lover å fortsette å “fortelle sannheten” – selv mens legemiddelselskapene prøver å sensurere stemmen hans.

Her Er Noen Viktige Ting Fra Rogan/Malone-Intervjuet:

 1. Forskningen bak utviklingen av spikeproteinet til biovåpen banet til slutt vei for utviklingen av et lignende, men annerledes piggprotein som for tiden brukes som mRNA-instruksjoner i covid-injeksjonen. Legemiddelselskapene har en etisk forpliktelse til å bevise at piggproteinet i veksten deres ikke er giftig, sa Malone.
 2. Mange mennesker blir ikke akutt skadet av injeksjonene, og noen viser ingen bivirkninger i det hele tatt. Rogan spurte hvorfor. Malone forklarte at responskurven skyldes variasjoner i det individuelle immunsystemet, inkludert fenotypiske/genetiske forskjeller.
 3. Malone snakket om begrepet “anti-vaxxer” som brukes til falsk skam på folk som ikke tar ordre fra offentlige helsemyndigheter. Det brukes på samme måte for å sosialt utstøte alle som tar avstand fra propagandaen til legemiddelselskapet. Malone diskuterte BBCs Trusted New Initiative som anklager enkeltpersoner for å spre “feilinformasjon” hvis de uttaler seg mot Tedros, Fauci eller andre vax-propagandister.
 4. Dr. Malone la vekt på traumet som blir formidlet i barnas sinn, og den påfølgende dehumaniseringen, desosialiseringen og overgrepene som blir brukt mot barn med tvungne masker og isolasjon.
 5. Da Rogan spurte hvorfor hydroksyklorokin og ivermectin ble smurt ut av media og blokkert av reguleringsorganet , sa Malone at to personer var nøkkelen i denne avgjørelsen. En av dem var vaxx-promotøren Rick Bright, som driver Pandemic Prevention Institute ved The Rockefeller Foundation. Rick Bright brukte sin stilling som direktør for Biomedical Advanced Research and Development Authority for å diskreditere klorokin og hydroksyklorokin , to legemidler som har vist en historie med sikkerhet og effektivitet mot SARS-CoV-1.
 6. Den andre figuren som blokkerte behandlinger for covid-19 var Janet Woodcock. Etter at hun tok roret ved Food and Drug Administration 20. januar 2021, brukte hun byrået til å håne ivermektin og forvrenge dets riktige bruk hos mennesker med dets veterinærapplikasjoner. Senator Ron Johnson skrev til Woodcock, Fauci og andre offentlige helsemyndigheter og beskrev deres bekymring for at effektive behandlinger ble holdt tilbake for å presse ut farlige injeksjoner, som informert samtykke ikke har blitt brukt på riktig måte. Dr. Malone spekulerte ikke i Woodcock og Brights intensjoner, men sa at de tok feil i sine påstander.
 7. Både hydroksyklorokin og ivermektin er på listen over essensielle legemidler levert av Verdens helseorganisasjon. Milliarder av doser har blitt administrert trygt. Disse stoffene lindrer symptomene og forkorter sykdomsvarigheten, og forhindrer alvorlig sykdom og død. Malone sa også at Mercks gjentatte angrep på begge stoffene er bisarre, for å si det mildt – spesielt siden høy bruk av ivermectin i Uttar Pradesh var assosiert med lavere dødelighet.
 8. Joe Rogan spurte Malone om det økonomiske insentivet for å diagnostisere covid-19 på sykehus. Malone sa at sykehus får tilbakebetalt rundt 3000 dollar for hver covid-19-diagnose. Behandlingsprotokoller holdes tilbake fordi sykehusene er ytterligere incentivert til å bruke remdesivir og respiratorer, som er knyttet til nyresvikt, lungeskade og dødelig sykehusinfeksjon . Det spiller ingen rolle hvorfor personen opprinnelig ble innlagt på sykehus, om de led av underliggende tilstander, meklingsfeil, forsinkede operasjoner, osv. Hvis sykehuset “mistenker” covid-19 eller kan få en positiv avlesning på en høysyklusterskel PCR-test , kan sykehuset uredelig erklære en covid-19-diagnose og få refundert medisinsk svindel og feilbehandling.
 9. På spørsmål om den avtagende effekten av injeksjonene, var Malone enig i at injeksjonene fører til negativ effekt, som i de danske studiene. Når dosene økes, blir individer mer utsatt for infeksjon. I Israel blir innbyggerne tvunget til å ta en fjerde dose, og dataene viser økt sykdom hos vaxxed. B- og T-minnecellene deres blir opplært til å angripe et piggprotein som for lengst har mutert, og setter opp for antistoffavhengig forbedring, autoimmune problemer og kreft.
 10. Rogan og Malone diskuterte naturlig immunitet og studiene som beviser overlegenheten til medfødt immunitet over halvferdige, vaxx-forsterkede immunresponser.
 11. Malone peker på urovekkende trender innen myokarditt hos unge gutter, etter inokulering . Han snakket om infertilitetsrisikoen på grunn av effekten av lipid nanopartikler på kvinners eggstokker. Han advarte om piggproteinet og dets tilbøyelighet til å forårsake blodpropp. De diskuterte sensuren til Maddie de Garay, den unge jenta som ble akutt skadet i Pfizer-rettssaken. Malone sa at økonomiske insentiver og forventede utfall brukes til å skjule data om injeksjonsskader, samtidig som de fremmer konstruerte sluttpunkter som får vaxen til å se bra ut.
 12. Malone advarte: «Vår regjering er ute av kontroll på dette. De er lovløse, de ignorerer bioetikk fullstendig” og “disse mandatene til en eksperimentell injeksjon er eksplisitt ulovlige, de er eksplisitt i strid med Nürnberg-koden .”

Se hele intervjuet her:

https://www.brighteon.com/embed/ef9413d0-d61c-4132-928c-a453e73b93c2

Kilder: NaturalNews.com ; Brighteon.com

Legg igjen en kommentar