Reprise fra 10 august 2018.

HVA pokker er det som skjer med været? Jo…nå skal jeg komme med påstander som mange vil karakterisere som konspirasjonsteorier. Jeg påstår at det er å bruke sunt vett! Jeg har siden begynnelsen av mai sett mot himmelen og observerer bly som går så høyt at man ikke kan se kjennemerke(om det finnes). Stort sett hver dag (også natt (ved klart vær) kan man følge disse flyene som lager et mønster av utslipp. Det er INGEN som skal fortelle meg at rutefly slipper “eksos” over lange strekninger som omdannes til skyer. DET de slipper ut er direkte gift og som legger seg på jorda og som OG danner skylag i som igjen påvirker atmosfæren slik at det blir regn vind og varme. Det går satelitter som beveger seg i nevnte områder som er programmert til denne styringen.

Jeg har ofte sett om kvelden..spesielt ved klarvær sterkt lyst som forflytter seg innen et område sør for der jeg bor. Som sagt dette har pågått over lengere tid og man skal ikke se bort ifra at været blir styrt av disse “fenomenene”tenke seg at vi her i indre østfold opplever liten storm opp til 25 m/sek? Det er bare helt ufattelig! I løpet av min voksne tid (ca 60 år) har jeg ikke opplevd maken! På tide at miljøgalingene snart begynner å rette blikket opp og se hva som skjer over hodene på oss.Ikke nok med at vi har disse chemtrails men et stort anlegg i Troms driver forskning og styring kallt HAARP. Disse sakene har ikke engang vært oppe i miljødebatter…og nå er det jaggu på tide at de foretar seg noe. Jeg kommer til å fortsette å legge ut linker som viser hvilken galskap Chemtrails og HAARP ER. — følte seg fly forbanna.

Legg igjen en kommentar