Livsforsikringssjef: Nesten 100 000 Overdrevne Dødsfall Per Måned I USA

4. Januar 2022Sponset av Revcontent

Populært Akkurat Nå

Denne Videoen Blir Snart Forbudt. Se…Hemmeligheter avslørtEldre Menn Trenger Å Vite Dette 1 Rare…Smart Life-rapporterHjerneskanning Avdekker Reell Årsak Til…Sunn livsstilGlem Den Blå Pillen: Bare Ta Denne En…Menns nyheterJennifer Aniston Ingen Sminkebilde…newzgeeks.netTinnitus (Ørelyd)? Gjør Dette Umiddelbart…Health Truth FinderHun Giftet Seg Aldri, Og Nå…womanmgzn.comLeger Forbløffet: Dette Fjerner Rynker Som…DermaLab¿La Recuerdas? Respira…frikinotas.comDisse Tvillingene Ble Kåret Til “De Fleste…viralsharks.net

Det er nesten 100 000 overdrevne dødsfall som skjer per måned i USA akkurat nå, ifølge livsforsikringsselskaper som slår alarm over det Dr. Robert Malone kaller en “masseskadehendelse” som utspiller seg på grunn av covid-injeksjoner.

administrerende direktør i livsforsikringsselskapet nesten 100 000 ekstra dødsfall per måned i USA

Dette er en rød varslingssituasjon som utspiller seg rett foran oss. Menneskeslekten blir slaktet gjennom injeksjon av “proppskudd” som er bevisst designet for å redusere den globale befolkningen gjennom død og infertilitet.

Alle politikere, vitenskapsmenn, regulatorer og journalister som er med på dette, begår folkemordsforbrytelser mot menneskeheten , og de retter til og med mot barn.

En artikkel publisert av The Center Square (Indiana) avslører hvordan Scott Davison, administrerende direktør i OneAmerica (et livsforsikringsselskap) slår alarm over en økning på 40 % i totale dødsfall blant amerikanere i alderen 18 til 64 år (dvs. amerikanere i arbeidsalderen):

“Vi ser akkurat nå de høyeste dødsratene vi har sett i historien til denne virksomheten – ikke bare hos OneAmerica,” sa selskapets administrerende direktør Scott Davison under en online nyhetskonferanse denne uken. “Dataene er konsistente på tvers av alle aktører i den virksomheten.”

Davison sa at økningen i dødsfall representerer “store, enorme tall”, og at det ikke er eldre mennesker som dør, men “primært personer i arbeidsfør alder 18 til 64” som er ansatte i selskaper som har gruppelivsforsikringsplaner gjennom OneAmerica.

“Og det vi så akkurat i tredje kvartal, vi ser det fortsette inn i fjerde kvartal, er at dødsraten er opp 40% over hva de var pre-pandemi,” sa han.

“Bare for å gi deg en ide om hvor ille det er, ville en tre-sigma eller en katastrofe på 200 år være 10% økning i forhold til pre-pandemi,” sa han. “Så 40% er bare uhørt.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1477844961655607298&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2022%2F01%2F100000-excess-deaths-per-month-in-usa.html&sessionId=11a15a25f6166f0cff6e25b8c3e8ee550147a5bc&theme=light&widgetsVersion=f001879%3A1634581029404&width=550px

Det er flere kritiske punkter å forstå her:

  1. Dataene som siteres av administrerende direktør Scott Davison er data fra tredje kvartal fra 2021. Tallene vil være langt verre i fjerde kvartal fordi skade på vaksineimmunsystemet forverres over tid.
  2. Disse dødsfallene blir ikke klassifisert som covid-19 dødsfall. De er dødsfall av andre årsaker, ifølge medisinske journaler: Kreft, autoimmune lidelser, hjerteinfarkt, hjerneslag osv. Dette er i stor grad uønskede reaksjoner fra covid-vaksiner, selvfølgelig, som FDA lenge har visst. (Se side 16 i dette FDA-dokumentet fra 2020 , der det lister opp alle de mistenkte bivirkningene av covid-vaksiner, inkludert død.)
  3. Hvis en økning på 10 % i dødsfall er en hendelse på tre sigma, er en økning på 40 % noe høyere enn en hendelse på tolv sigma (det er ikke et lineært forhold) … betyr at dette ikke er bare tilfeldigheter. Det er en vanlig årsak bak disse dødsfallene. Årsaken er selvfølgelig covid-injeksjoner, som vi har konkludert med er biovåpen for avfolking .
  4. Livsforsikringsselskaper står overfor finansiell kollaps ettersom denne trenden fortsetter (som den vil). De vil snart trenge en statlig redningspakke, og livsforsikringsprisene som belastes ansatte vil skyte i været.

Gjør Regnestykket: Slik Kommer Vi Til Nesten 100 000 Overflødige Dødsfall Per Måned I Amerika Akkurat Nå

I følge IndexMundi.com er det normalt rundt 7 755 dødsfall per dag i USA, før covid. Økningen på 40 % i dødelighet som nå sees av livsforsikringsselskaper, hvis den brukes på tvers av alle aldersgrupper, vil bety ytterligere 3100 dødsfall per dag .

Multipliser det med 30 dager og du får over 93 000 overflødige dødsfall per måned i USA.

Husk at dette er basert på data fra tredje kvartal fra 2020, men vi vet at vaksiner fører til at immunsystemets svikt forverres over tid . Dette betyr at dataene for fjerde kvartal vil være enda dårligere, og dataene for første kvartal 2022 vil trolig være enda verre. I tillegg har vi kreftdødsfall som begynner å skyte i været på grunn av spike proteininterferens med reparasjonsmekanismer for kromosomskader, og det er derfor jeg spår at vi vil se over 1 million kreftdødsfall i kalenderen 2022, som er omtrent en dobling av den vanlige kreftdødsfall statistikk.

Gitt disse akselererende faktorene – sviktende immunitet, akselerert kreftsvulstvekst og tillegg av enda flere booster-skudd – er det ingen tvil om at 2022 kommer til å se en million ekstra dødsfall i USA , og kanskje mange flere. (Det kan være 1,5 millioner eller til og med 2 millioner.)

Hvis boosterskuddene presses aggressivt og vi ser Antibody Dependent Enhancement akselerere ettersom vanlige influensastammer sirkuleres, kan vi se på en dobling av den totale dødsraten, fra 7700 daglige dødsfall til 15400 dødsfall per dag. Dette betyr at vi vil miste nesten 1,7 % av hele USAs befolkning på bare ett år (det er summen av normale dødsfall pluss ekstrapolering av overflødig covid-vaksinedødsfall).

Alt dette skjer fordi covid-“vaksinene” virkelig er biovåpen for avfolking. Dr. Robert Malone har lagt merke til signalene og har sendt en ny advarsel til verden i denne artikkelen :

Det begynner for meg å se ut som om det største eksperimentet på mennesker i registrert historie har mislyktes. Og hvis denne ganske tørre rapporten fra en senior leder for livsforsikring i Indiana stemmer, så begynner Reiner Fuellmichs “Forbrytelser mot menneskeheten” å innkalle til nye Nürnberg-rettssaker å se mye mindre quixotisk og mye mer profetisk ut.

HVIS dette stemmer, så har de genetiske vaksinene som markedsføres så aggressivt mislyktes, og den klare føderale kampanjen for å forhindre tidlig behandling med livreddende medisiner har bidratt til et massivt, unngåelig tap av liv.

I VERSTE, antyder denne rapporten at de føderale arbeidsplassvaksinemandatene har drevet frem det som ser ut til å være en sann forbrytelse mot menneskeheten. Massive tap av liv hos (antagelig) arbeidere som har blitt tvunget til å akseptere en giftig vaksine med høyere frekvens i forhold til den generelle befolkningen i Indiana.

VIDERE har vi også levd gjennom den mest massive, globalt koordinerte propaganda- og sensurkampanjen i menneskehetens historie. Alle store massemedier og teknologiselskapene for sosiale medier har koordinert for å kvele og undertrykke enhver diskusjon om risikoen ved de genetiske vaksinene OG/ELLER alternative tidlige behandlinger.

Denne artikkelen leser som en tørr beskrivelse av en unngåelig masseulykkeshendelse forårsaket av en pålagt eksperimentell medisinsk prosedyre. En som alle muligheter for ofrene til å ha blitt selvinformerte om potensielle risikoer har blitt metodisk slettet fra både internett og offentlig bevissthet av en internasjonal korrupt kabal som opererer under flagget til “Trusted News Initiative”. George Orwell må snurre i graven sin.

Dette Er En “Masseskadehendelse” Og Vaksinepådriverne Gjør Det Bevisst

Resultatet av alt dette er at covid-vaksiner skaper en “masseskadehendelse.” Enda verre, alt er bevisst . Alle tyrannene og folkemordsgalene som presser disse vaksinene, gjennomfører et faktisk vaksine-holocaust som sannsynligvis vil drepe mellom 1 til 2 milliarder mennesker over hele verden i løpet av det neste tiåret, selv om blodproppskuddene stoppes akkurat nå.

De gjør det med vilje. Big Tech , Big Pharma , Big Media og Big Government konspirerer alle for å oppnå en etnisk rensingskampanje i planetarisk skala som involverer masselidelse og død på tvers av menneskelig sivilisasjon.

Du lever bokstavelig talt gjennom et globalt holocaust forkledd som en vaksinekampanje. Nålen er våpenleveringssystemet , og våpnene er mRNA “nyttelaster.”

Få alle detaljer i min hardtslående situasjonsoppdatering-podcast for i dag:

https://www.brighteon.com/embed/2aeb6b61-d279-46e1-af77-bac77b24ca3d

Kilder: AFinalWarning.com ; Brighteon.com

Legg igjen en kommentar