En av fire ansatte i skoler og barnehager har fått tredje vaksinedose.

JEG HAR HELT SIDEN STARTEN AV DENNE “PLANDEMIEN” SAGT AT NOEN MÅ SNART TA TIL VETTET OG FÅ STOPPET DE SOM ER MED PÅ DENNE GALSKAPEN. JEG HOLDER FORTSATT PÅ MITT….ALLE SOM BIDRAR TIL AT DETTE FORTSETTER ER KRIMINELLE OG MÅ FJERNES UANSETT MÅTE.

PROBLEMET ER AT BEFOLKNINGEN HAR BLITT VETTASKREMT AV DE KRIMINELLE OG DET VET DE Å UTNYTTE TIL FULLE.

SLIK DET SER UT FOR NÅ SÅ ER DET DE UVAKSINERTE SOM SKAL TAES. KAN MAN IKKE VISE TIL AT MAN HAR TATT FEKS 3DJE DOSE KAN MAN BLI UTESTENGT FRA OFFENTLIGHETEN. DET SKJER I ANDRE LAND…OG VIL SIKKERT SKJE OGSÅ HER…MAO VAKSINEPASSET VIL KOMME INNEN APRIL.

AT DE NÅ GÅR PÅ SKOLER DVS BARN OG LÆRERE ER IKKE SÅ RART SIDEN FORELDRENE ER MED PÅ DETTE OG DE IGJEN ER MED PÅ Å DREPE SINE BARN. DE HAR IKKE FÅTT MED SEG AT I VAKSINEN ER DER GIFT SOM GJØR AT FOLK VIL DØ INNEN ETT ÅR!

DET DENNE KRIMINELLE GJENGEN DRIVER MED ER FOLKEMORD PÅ LINJE MED HVA STALIN.. HITLER…POL POT OA DESPOTER HAR BEDREVET. OG BAK DET HELE STÅR FN OG WEF SOM ÅPENT ARBEIDER MOT EN VERDENSREGJERING NWO SOM BLA ERNA SOLBERG OG BØRGE BRENDE ER EN DEL AV. DISSE MÅ FJERNES!

Pressemelding | Dato: 05.01.2022

25 prosent av ansatte i skoler og barnehager har nå fått tredje vaksinedose, mot 11,5 prosent for kun to uker siden. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet (FHI).

– Blant de over 45 år har nå 42 prosent fått tredje dose, og mange flere vil få vaksinen i ukene som kommer. Det lover godt. Vi trenger at ansatte får tilbud om tredje dose så raskt som mulig og jeg oppfordrer de som er klare nå til å ta kontakt med kommunen for å få time, sier kunnskapsminister Tonje Brenna.

Regjeringen har besluttet at ansatte i skoler og barnehager skal prioriteres for tredje vaksinedose. Det er så langt satt 67.000 oppfriskningsdoser til ansatte i skoler og barnehager.

42 prosent av ansatte i skoler og barnehager mellom 45 og 70 år har nå fått tredje vaksinedose. I befolkningen generelt er det tilsvarende tallet for denne aldersgruppen omlag 35 prosent. Blant ansatte mellom 18 og 44 år har 12 prosent fått vaksinen, mot 9 prosent av befolkningen generelt i denne aldersgruppen.

FHI anbefaler at det skal gå minst 20 uker mellom dose to og oppfriskningsdosen. Det setter en begrensning på hvor raskt vaksineringen kan gjennomføres. Men i løpet av neste uke vil to av tre fullvaksinerte ansatte enten ha fått oppfriskningsdose eller være klare for vaksinasjon.

Alle ansatte med tre vaksinedoser får unntak fra karantenereglene så lenge det er mer enn en uke siden de tok siste dose.

– Jeg vil oppfordre alle ansatte til å ta tredje dose så raskt de kan. Det vil bety færre i karantene, det gir den enkelte enda bedre beskyttelse og det betyr at det blir lettere å holde skoler og barnehager åpne, sier kunnskapsminister Tonje Brenna.

Om karantenereglene

  • Alle som er øvrig nærkontakt til en som er smittet kan teste seg og gå på jobb eller studier etter 3 dagers karantene. På fritiden har man karantene i minst 7 døgn.
  • Ansatte i barnehage, skole og voksenopplæring kan gå på jobb fra dag 1. Som alle andre nærkontakter må også de i karantene på fritiden, men de er altså unntatt smittekarantene i arbeidstiden, forutsatt at de tester seg på døgn 3 og 7 etter nærkontakten. Unntaket innebærer også at man kan reise for eksempel kollektivt til og fra jobb, og for å hente og levere egne barn i skole og barnehage.
  • Både ansatte i barnehager og skoler og alle andre med tre vaksinedoser får unntak fra karantenereglene så lenge det er mer enn en uke siden de tok siste dose.
  • Unntakene fra karanteneglene over gjelder ikke dersom du bor sammen med eller har vært tilsvarende nær den som er smittet.

Se alle detaljene om karantenereglene på helsenorge.no

Legg igjen en kommentar