Visste du at Dr Faucis kone Christine Grady er direktør for bioetikk ved NIH på menneskelig forskning

5. januar 2022

“Jeg kan tenke meg, gitt størrelsen på landet vårt og mangfoldet av vaksinasjon versus ikke-vaksinasjon, at det sannsynligvis vil ta mer enn et par uker, sannsynligvis i slutten av januar, vil jeg tro.”

Dr Faucis kone Christine Grady er direktør for bioetikk ved NIH på menneskelig forskning

Det er den  siste profetien om Omicron- bølgen, fra Det hvite hus-rådgiver Dr. Anthony Fauci, en regjeringsbyråkrat siden 1968 og leder av National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) siden 1984. Dr. Fauci har et budsjett på  mer enn $6 milliard  og innehar også en strategisk posisjon ukjent for mange amerikanere. recommended byEXIPUREHow To Lose 16.25 Pounds In Just 3 WeeksLEARN MORE

Faucis kone, Christine Grady, er direktør for Institutt for bioetikk ved National Institutes of Health og leder NIH-seksjonen om  menneskelig forskning . Noen amerikanere mottok først den avsløringen i februar i fjor i Michelle Ruizs  Vogue-  innslag med overskriften: ” For Dr. Anthony Fauci og Dr. Christine Grady, Love Conquers All .”

Tilbake i 1983 var Grady klinisk sykepleier ved NIH da Fauci plutselig ba henne ut på middag. Det var “kjærlighet ved første blikk,” sa Fauci til Ruiz, “hun var intelligent, vakker, snakket flere språk, og hun hadde en veldig fantastisk måte ved sengen.” Fauci og Grady giftet seg i 1985, og paret danner nå et “et medisinsk maktpar som leder kampen mot koronaviruset.” Fin historie, men det var ikke akkurat kjærlighet ved første blikk. 

 “Paret møttes i begynnelsen av AIDS-epidemien,” forklarte Ruiz, “med Fauci som driver forskning ved NIAID og inviterte aktivister til bordet om vitenskapelige og medisinske diskusjoner.” Grady hadde sittet i president Reagans hiv/aids-kommisjon, og paret fant sitt sanne bånd i regjeringens reaksjon på AIDS. Fauci spådde at AIDS ville herje hele befolkningen, men som Michael Fumento viste i  The Myth of Heterosexual AIDS , skjedde det aldri. This Video Will Soon Be Banned. Watch Before It’s DeletedDenne videoen blir snart forbudt. Se før den blir slettetSecrets RevealedHemmeligheter avslørtAnnonser fra Revcontent

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

Faucis kone fikk en Ph.D. i filosofi og bioetikk fra Georgetown, men hun er ikke lege og har, i likhet med mannen sin, ingen avanserte grader i biokjemi eller molekylærbiologi. I 1995 forfattet Grady The Search for an AIDS Vaccine : Ethical Issues in the Development and Testing of a Preventative AIDS Vaccine. Som bakdekselet forklarer, “Grady utforsker den nåværende visdommen som styrer forskning med  menneskelige emner ” (uthevelse lagt til) og “kliniske studier pågår allerede.” Det vil være kliniske utprøvinger av legemidler. 

Faucis foretrukne middel for AIDS var AZT (azidothymidin), markedsført under navnene Zidovudine eller Retrovir. Legemidlet har toksiske effekter, men sommeren 1989 annonserte Fauci kliniske studier av AZT på gravide mødre med HIV. Som molekylærbiolog Peter Duesberg fra UC Berkeley forklarte i  Inventing the AIDs Virus , “et medikament som forstyrrer veksten kan bare føre til fysiske misdannelser hos babyer som utvikler seg i livmoren.”

Etter alle indikasjoner var sykepleier og bioetiker Christine Grady glad for disse forsøkene, ikke den siste av sitt slag som testet mennesker med AZT og andre kraftige stoffer. recommended byNATISENSILGjør det før du legger deg, så går du ned 25 kg på 3 uker!LES MERabout:blank

I 1992 ga Faucis NIAID midler til Incarnation Children’s Center (ICC) i New York som en poliklinikk for HIV-positive barn. Byens administrasjon for barnetjenester (ACS) tilbød barn under dens omsorg, nesten alle afroamerikanere, for hemmelighetsfull narkotikaeksperimentering. Som BBCs dokumentar fra 2004 ” Guinea Pig Kids  demonstrerte, inkluderte narkotika som ble tvunget på barna AZT, Didanosin og Nevirapin. 

I følge biokjemiker Dr. David Rasnick kom barna til å bli elendige, og en sykepleier oppdaget at rundt 80 av barna døde. Det medisinske etablissementet angrep dokumentaren, men en  New York Times-  rapport fra 2009  bekreftet at barn ble registrert uten riktig samtykke, og mange ble utsatt for medisinutprøvinger som ikke ble gjennomgått av et rådgivende panel. This Video Will Soon Be Banned. Watch Before It’s DeletedDenne videoen blir snart forbudt. Se før den blir slettetSecrets RevealedHemmeligheter avslørtAnnonser fra Revcontent

I 2014 fant Valerie Leiter og Sarah Herman fra Simmons College likheter mellom Faucis NIAID-støttede medikamentforsøk og regjeringens Tuskegee syfilisstudie. Siden de fleste av barna i New York-rettssakene var svarte, stemplet forfatterne saken som en ” moderne Tuskegee. ” Hvis sykepleier, bioetiker og trebarnsmor, Christine Grady, protesterte mot disse eksperimentene på menneskelige emner, har ingenting blitt offentliggjort. 

I 2012  utnevnte NIH Christine Grady til sjef for Institutt for bioetikk ved National Institutes of Health Clinical Center. Grady ble omtalt som “en sterk internasjonal stemme i beskyttelse av menneskelige emner”, men ingen ord om at hun hadde vært gift med Fauci i nesten 30 år, og ingenting om interessekonflikten i den nye ordningen. Siden NIH etikkveileder NIAID, er Gradys etiske avgjørelser  grunnlaget for ektemannens forsknings- og utviklingsbeslutninger.

Fauci bestemte seg for å finansiere forskning  på farlig gevinst-av-funksjon ved Wuhan Institute of Virology i det kommunistiske Kina. Ingen ord fra Grady om etikken ved å gjøre virus mer dødelige og mer overførbare. Fauci og NIH-sjef Francis Collins løy begge om finansieringen av den forskningen, men ingen ord fra Grady om etikken i dette bedraget. recommended byNATISENSILGjør det før du legger deg, så går du ned 25 kg på 3 uker!LES MER

Tidlig i 2020 motsatte Fauci president Trumps forbud mot å reise fra Kina. Fauci anbefalte de destruktive nedstengningene som forårsaket utallige lidelser og tap. Ingen ord fra Grady om etikken involvert i disse avgjørelsene. 

Som  Elle  rapporterte  i juni, “identifiserer, undersøker og skriver Christine Grady om etiske spørsmål angående COVID-19-vaksiner, ressursallokering og sikkerheten til helsepersonell under pandemien.” Ingen ord fra NIHs bioetikksjef om sikkerheten til alle disse menneskelige subjektene i befolkningen generelt. This Video Will Soon Be Banned. Watch Before It’s DeletedDenne videoen blir snart forbudt. Se før den blir slettetSecrets RevealedHemmeligheter avslørtAnnonser fra Revcontent

Fauci har reversert seg mange ganger, men NIAID-sjefen hevder nå ” Jeg representerer vitenskapen ,” en åpen bekjennelse av stormannsgalskap. Etter alt å dømme kan mannen til Christine Grady si eller gjøre omtrent hva som helst, og bioetikksjefen i NIH har ingen problemer med det. Som det viser seg, er overherredømme av hvit frakk en mann-og-kone-handling.

Godt nyttår alle sammen.

Lloyd Billingsley er forfatteren av Hollywood Party og andre bøker, inkludert Bill of Writes og Barack ’em Up: A Literary Investigation. Journalistikken hans har dukket opp i Wall Street Journal, Spectator (London) og mange andre publikasjoner. Billingsley fungerer som stipendiat i Independent Institute. Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på American Greatness

Legg igjen en kommentar