Her er hva du bør vite om Pfizers nye COVID-medisin

Her er hva du bør vite om Pfizers nye COVID-medisin


Alle burde forstå at det var svært lite testing av kort- og langsiktig sikkerhet til dette produktet, akkurat det som skjedde med COVID-vaksiner. Virkelig god testing av et nytt medikament bør ta mange måneder eller til og med år.Utvalgt bilde Barnas helseforsvar


Joel
S.
Hirschhorn

  • 4

man 3. januar 2022 – 07:35 EST

LifeSiteNews) – Mediene i pro-medisinindustrien er vanvittig positive til de nylig FDA-godkjente Pfizer antivirale COVID-behandlingspillerne.

Legemidlet, Paxlovid, mottok en nødbruksgodkjenning av FDA for bruk hos pasienter fra 12 år og oppover som har testet positivt for COVID-19 og har høy risiko.

Nå er tiden inne for å snakke rolig og nøyaktig om Paxlovid. For det første bør alle forstå at det var svært lite testing av kort- og langtidssikkerheten til dette produktet, nøyaktig hva som skjedde med COVID-vaksiner. Virkelig god testing av et nytt medikament bør ta mange måneder eller til og med år.

Alt du får er positive nyheter for dette nye stoffet – faktisk en kombinasjon av medisiner.

Her er korte oppsummerende uttalelser om dette nye produktet:

Den ble godkjent av FDA uten noen eksterne møter, seriøse gjennomganger av testdata eller mulighet for offentlig innspill. Stort sett alt reguleringsarbeidet ble gjort bak lukkede dører. Fantastisk for Pfizer. Dårlig for publikum.

Merk at i forsøkene hadde bare 21 % av personene en komorbiditet, mens i virkeligheten 94 % av COVID-dødsfallene har minst én komorbiditet, og gjennomsnittlig antall underliggende medisinske tilstander er fire.

Når det gjelder antiviral vitenskap, må proteaseenzymer være tilstede for at viruset skal lykkes med å infisere ved å fullføre syklusen før den overtar cellen. Paxlovid eller et hvilket som helst legemiddel klassifisert som en “proteasehemmer” vil hemme eller redusere proteaseenzymet, og forstyrre viruset. Paxlovid blokkerer 3CLPro-proteasen fra å kutte opp det lange proteinet i biter. Viruset kan ikke skille ut hvilke deler som skal kuttes ut og settes sammen. Den kan ikke lage kopier av seg selv. COVID-infeksjonen stopper raskt.

I motsetning til hva myndighetene sier, er ivermektin den mest vellykkede og velprøvde proteasehemmeren som er i bruk over hele verden. Akkurat som med Paxlovid, reduserer ivermectin proteaseenzymet, men … det er fordeler med ivermectin i COVID-behandling som ikke er tilstede i Paxlovid. Ytterligere virkninger av ivermectin inkluderer anti-koagulerende virkning og anti-inflammatoriske virkninger, begge observert ved COVID-infeksjoner. Og IVM har vært trygt brukt i flere tiår, og det har vært mange medisinske studier så vel som kliniske resultater som viser dens antivirale og antiinflammatoriske effektivitet.

Paxlovid krever kombinasjon med et HIV/AIDS-legemiddel, Ritonavir, som forhindrer nedbrytningen av Paxlovid, slik at det kan hemme eller redusere enzymet, og avbryte den virale livssyklusen. Ritonavir fungerer som en booster for Paxlovid, og holder den aktiv inne i en persons kropp. Ritonavir har også sin egen svarte boks-advarsel, og bivirkninger inkluderer livstruende lever-, bukspyttkjertel- og hjerteproblemer. Ønsker publikum virkelig å ta et HIV/AIDS-medikament?

Et behandlingsforløp er 20 Paxlovid-piller og 10 ritonavir-piller tatt over fem dager.

 ABONNER PÅ VÅRE DAGLIGE OVERSKRIFTER OSS Canada katolikk

Å ta 6 piller daglig kan gi utfordringer spesielt for mange eldre.

I følge  Pfizers pressemelding reduserer Paxlovid sykehusinnleggelse/dødsfall for personer med påvist COVID-infeksjon med 89 % når det tas  innen tre dager etter symptomdebut . Så i behandlingsgruppen var det 5 av 697 innlagt på sykehus uten dødsfall sammenlignet med 44/682 innlagt på sykehus med 9 påfølgende dødsfall.

Tenk på den uttalelsen om å ta denne medikamentkombinasjonen innen tre dager etter symptomdebut. Her er kritiske problemer vanlige mennesker står overfor: hvordan kan du nøyaktig identifisere COVID-symptomer fra lignende symptomer fra influensa eller en kraftig forkjølelse; hvordan kan du få en rask test; hvordan kan du komme i kontakt med legen din innen bare en dag eller to og bestemme om du virkelig har COVID (ikke har medikamentinteraksjoner) og i så fall få en resept; hvordan kan du få resepten fylt raskt? Ingen av disse er enkle å ta tak i og overvinne. Alt dette gjør denne nye kombinasjonsmedisinen urealistisk og upraktisk for nesten alle.

Det ble også rapportert en omtrentlig 10 ganger reduksjon i viral mengde på dag 5, i forhold til placebo, noe som indikerer robust aktivitet mot SARS-CoV-2 og representerer (antagelig) den sterkeste virusmengdereduksjonen som er rapportert til dags dato for et oralt COVID-19 antiviralt middel .

Hvor interessant det hadde vært å teste Pfizer-medisinen mot en ivermectin-protokoll.

Hvordan er for eksempel Pfizer-medisinen sammenlignet med Dr. George Fareed og Dr. Brian Tyson-  protokollen ? Vel, Fareed og Tyson hadde mange flere pasienter (omtrent 7000) som tok medikamentkombinasjonen, og likevel hadde de færre sykehusinnleggelser (4) og samme antall dødsfall (0). Så du har det mye bedre med Fareed og Tyson-protokollen. Og sikkerhetsprotokollen til IVM etter milliarder av bruk globalt er langt bedre bevist enn for Pfizer-produktet.

For en god diskusjon om hvordan IVM sammenligner med Paxlovid, se denne  artikkelen. Spesielt på vitenskapelig bevis på ivermectins evne til å blokkere 3CL-protease.

Når det gjelder sikkerhet, var de vanligste bivirkningene rapportert under behandling og opptil 34 dager etter siste dose av Paxlovid dysgeusi (smaksforstyrrelser), diaré og oppkast. Men hvilke mer alvorlige bivirkninger kan dukke opp måneder eller år senere?

Paxlovid må ikke brukes sammen med visse andre legemidler, enten fordi det på grunn av dets virkning kan føre til skadelige økninger i pasientenes blodnivåer, eller fordi omvendt enkelte legemidler kan redusere aktiviteten til Paxlovid i seg selv. Listen over legemidler som ikke må brukes sammen med Paxlovid er inkludert i de foreslåtte bruksvilkårene. Den listen inkluderer et veldig stort antall legemidler og kosttilskudd som brukes av mange millioner mennesker, inkludert for eksempel Lipitor og johannesurt. Paxlovid skal heller ikke brukes til pasienter med alvorlig redusert nyre- eller leverfunksjon.— Artikkelen fortsetter under begjæringen —OPPETISJON: Appell til katolske ledere om å avvise abortfargede covid-vaksiner og mandater! 9845 har signert oppropet.La oss komme til 10 000 !Legg til signaturen din:  Vis begjæringstekst  Country…USACanadaAaland IslandsAfghanistanAlbaniaAlgeriaAmerican SamoaAndorraAngolaAnguillaAntarcticaAntigua and BarbudaArgentinaArmeniaArubaAustraliaAustriaAzerbaijanBahamasBahrainBangladeshBarbadosBelarusBelgiumBelizeBeninBermudaBhutanBoliviaBosnia and HerzegovinaBotswanaBouvet IslandBrazilBritish Indian Ocean TerritoryBrunei DarussalamBulgariaBurkina FasoBurundiCambodiaCameroonCape VerdeCayman IslandsCentral African RepublicChadChileChinaChristmas IslandCocos (Keeling) IslandsColombiaComorosCongoCook IslandsCosta RicaCote D’IvoireCroatiaCubaCuracaoCyprusCzech RepublicDemocratic Republic of the CongoDenmarkDjiboutiDominicaDominican RepublicEcuadorEgyptEl SalvadorEquatorial GuineaEritreaEstoniaEthiopiaFalkland IslandsFaroe IslandsFijiFinlandFranceFrench GuianaFrench PolynesiaFrench Southern TerritoriesGabonGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGreenlandGrenadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuernseyGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHeard and McDonald IslandsHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsle of ManIsraelItalyJamaicaJapanJerseyJordanKazakhstanKenyaKiribatiKuwaitKyrgyzstanLao People’s Democratic RepublicLatviaLebanonLesothoLiberiaLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacauMacedoniaMadagascarMalawiMalaysiaMaldivesMaliMaltaMarshall IslandsMartiniqueMauritaniaMauritiusMayotteMexicoMicronesiaMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMontserratMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNauruNepalNetherlandsNetherlands AntillesNew CaledoniaNew ZealandNicaraguaNigerNigeriaNiueNorfolk IslandNorth KoreaNorthern Mariana IslandsNorwayOmanPakistanPalauPalestinePanamaPapua New GuineaParaguayPeruPhilippinesPitcairnPolandPortugalPuerto RicoQatarRepublic of KosovoReunionRomaniaRussiaRwandaSaint BarthelemySaint HelenaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint MartinSaint Pierre and MiquelonSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSan MarinoSao Tome and PrincipeSaudi ArabiaSenegalSerbiaSeychellesSierra LeoneSingaporeSint MaartenSlovakiaSloveniaSolomon IslandsSomaliaSouth AfricaSouth Georgia and the South Sandwich IslandsSouth KoreaSouth SudanSpainSri LankaSudanSurinameSvalbard and Jan Mayen IslandsSwazilandSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTimor-LesteTogoTokelauTongaTrinidad and TobagoTunisiaTurkeyTurkmenistanTurks and Caicos IslandsTuvaluUgandaUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited States Minor Outlying IslandsUruguayUzbekistanVanuatuVatican CityVenezuelaVietnamVirgin Islands (British)Virgin Islands (U.S.)Wallis and Futuna IslandsWestern SaharaYemenZambiaZimbabwe  State…AlabamaAlaskaAmerican SamoaArizonaArkansasCaliforniaColoradoConnecticutDelawareMikronesias fødererte staterFloridaGeorgiaGuamHawaiiIdahoIllinoisIndianaIowaKansasKentuckyLouisianaMaineMarshalløyeneMarylandMassachusettsMichiganMinnesotaMississippiMissouriMontanaNebraskaNevadaNew HampshireNew JerseyNew MexicoNew YorkNord-CarolinaNorddakotaNord-MarianeneOhioOklahomaOregonPalauPennsylvaniaRhode IslandSør-CarolinaSør DakotaTennesseeTexasUtahVermontJomfruøyeneVirginiaWashingtonWashington DCvest.virginiaWisconsinWyomingVæpnede styrker i EuropaArmed Forces AmericasForsvaret Stillehavet Hold meg oppdatert via e-post om denne begjæringen og relaterte problemer.  Signer denne underskriftskampanjen

Paxlovid anbefales ikke under graviditet og til kvinner som kan bli gravide og som ikke bruker prevensjon. Amming bør avbrytes under behandlingen. Disse anbefalingene er fordi laboratoriestudier på dyr tyder på at høye doser av Paxlovid kan påvirke veksten til fosteret.

Når det gjelder tilgjengelighet, sa Pfizer-sjef Bourla nylig at selskapet kan produsere 80 millioner baner i 2022, med 30 millioner tilgjengelig i første halvår. Det er ikke nok til å tjene mange millioner amerikanere som kommer med symptomer og et positivt testresultat.

Dette ble også sagt, titusenvis av pillene vil sendes i USA før slutten av 2021, og hundretusener til er ventet i begynnelsen av 2022, sa en Pfizer-talsperson  til Wall Street Journal . Den amerikanske regjeringen betaler Pfizer 5,3 milliarder dollar for 10 millioner behandlingskurs som skal leveres innen slutten av neste år, ifølge avisen. Vil medisinsk forsikring dekke $530 per kurs?

Følg alltid pengene. For en måned siden anslo SVB Leerink-analytiker Geoffrey Porges at stoffet vil generere 24,2 milliarder dollar i 2022-salg. Sammen med selskapets megablockbuster COVID-19-vaksine, kan Pfizer se på 50 milliarder dollar i toppsalg av pandemisk vaksine og medisiner, skrev Cantor Fitzgerald-analytiker Louise Chen tidligere denne måneden. Ingen overraskelse at noen toppledere i Pfizer har blitt milliardærer.

Vil du gjøre det som er riktig for deg, eller fantastisk for Pfizer?

Dr. Joel S. Hirschhorn har en doktorgrad i ingeniørfag, men har jobbet med helsespørsmål i flere tiår. Han er forfatteren av  Pandemic Blunder og mange artikler om pandemiene. Som full professor ved University of Wisconsin, Madison, ledet han et medisinsk forskningsprogram mellom høgskolene for ingeniør og medisin. Som senior embetsmann ved Congressional Office of Technology Assessment og National Governors Association ledet han store studier om helserelaterte emner; han vitnet ved over 50 amerikanske senat- og hushøringer og forfattet hundrevis av artikler og artikler i store aviser. Han har fungert som utøvende frivillig ved et større sykehus i mer enn 10 år. Han er medlem av Association of American Physicians and Surgeons, og America’s Frontline Doctors. Han har forelest ved mange universiteter, inkludert Army War College. EMNER

MERKET SOM

Alle burde forstå at det var svært lite testing av kort- og langsiktig sikkerhet til dette produktet, akkurat det som skjedde med COVID-vaksiner. Virkelig god testing av et nytt medikament bør ta mange måneder eller til og med år.Utvalgt bilde Barnas helseforsvar


Joel
S.
Hirschhorn

  • 4

man 3. januar 2022 – 07:35 EST

LifeSiteNews) – Mediene i pro-medisinindustrien er vanvittig positive til de nylig FDA-godkjente Pfizer antivirale COVID-behandlingspillerne.

Legemidlet, Paxlovid, mottok en nødbruksgodkjenning av FDA for bruk hos pasienter fra 12 år og oppover som har testet positivt for COVID-19 og har høy risiko.

Nå er tiden inne for å snakke rolig og nøyaktig om Paxlovid. For det første bør alle forstå at det var svært lite testing av kort- og langtidssikkerheten til dette produktet, nøyaktig hva som skjedde med COVID-vaksiner. Virkelig god testing av et nytt medikament bør ta mange måneder eller til og med år.

Alt du får er positive nyheter for dette nye stoffet – faktisk en kombinasjon av medisiner.

Her er korte oppsummerende uttalelser om dette nye produktet:

Den ble godkjent av FDA uten noen eksterne møter, seriøse gjennomganger av testdata eller mulighet for offentlig innspill. Stort sett alt reguleringsarbeidet ble gjort bak lukkede dører. Fantastisk for Pfizer. Dårlig for publikum.

Merk at i forsøkene hadde bare 21 % av personene en komorbiditet, mens i virkeligheten 94 % av COVID-dødsfallene har minst én komorbiditet, og gjennomsnittlig antall underliggende medisinske tilstander er fire.

Når det gjelder antiviral vitenskap, må proteaseenzymer være tilstede for at viruset skal lykkes med å infisere ved å fullføre syklusen før den overtar cellen. Paxlovid eller et hvilket som helst legemiddel klassifisert som en “proteasehemmer” vil hemme eller redusere proteaseenzymet, og forstyrre viruset. Paxlovid blokkerer 3CLPro-proteasen fra å kutte opp det lange proteinet i biter. Viruset kan ikke skille ut hvilke deler som skal kuttes ut og settes sammen. Den kan ikke lage kopier av seg selv. COVID-infeksjonen stopper raskt.

I motsetning til hva myndighetene sier, er ivermektin den mest vellykkede og velprøvde proteasehemmeren som er i bruk over hele verden. Akkurat som med Paxlovid, reduserer ivermectin proteaseenzymet, men … det er fordeler med ivermectin i COVID-behandling som ikke er tilstede i Paxlovid. Ytterligere virkninger av ivermectin inkluderer anti-koagulerende virkning og anti-inflammatoriske virkninger, begge observert ved COVID-infeksjoner. Og IVM har vært trygt brukt i flere tiår, og det har vært mange medisinske studier så vel som kliniske resultater som viser dens antivirale og antiinflammatoriske effektivitet.

Paxlovid krever kombinasjon med et HIV/AIDS-legemiddel, Ritonavir, som forhindrer nedbrytningen av Paxlovid, slik at det kan hemme eller redusere enzymet, og avbryte den virale livssyklusen. Ritonavir fungerer som en booster for Paxlovid, og holder den aktiv inne i en persons kropp. Ritonavir har også sin egen svarte boks-advarsel, og bivirkninger inkluderer livstruende lever-, bukspyttkjertel- og hjerteproblemer. Ønsker publikum virkelig å ta et HIV/AIDS-medikament?

Et behandlingsforløp er 20 Paxlovid-piller og 10 ritonavir-piller tatt over fem dager.

 ABONNER PÅ VÅRE DAGLIGE OVERSKRIFTER OSS Canada katolikk

Å ta 6 piller daglig kan gi utfordringer spesielt for mange eldre.

I følge  Pfizers pressemelding reduserer Paxlovid sykehusinnleggelse/dødsfall for personer med påvist COVID-infeksjon med 89 % når det tas  innen tre dager etter symptomdebut . Så i behandlingsgruppen var det 5 av 697 innlagt på sykehus uten dødsfall sammenlignet med 44/682 innlagt på sykehus med 9 påfølgende dødsfall.

Tenk på den uttalelsen om å ta denne medikamentkombinasjonen innen tre dager etter symptomdebut. Her er kritiske problemer vanlige mennesker står overfor: hvordan kan du nøyaktig identifisere COVID-symptomer fra lignende symptomer fra influensa eller en kraftig forkjølelse; hvordan kan du få en rask test; hvordan kan du komme i kontakt med legen din innen bare en dag eller to og bestemme om du virkelig har COVID (ikke har medikamentinteraksjoner) og i så fall få en resept; hvordan kan du få resepten fylt raskt? Ingen av disse er enkle å ta tak i og overvinne. Alt dette gjør denne nye kombinasjonsmedisinen urealistisk og upraktisk for nesten alle.

Det ble også rapportert en omtrentlig 10 ganger reduksjon i viral mengde på dag 5, i forhold til placebo, noe som indikerer robust aktivitet mot SARS-CoV-2 og representerer (antagelig) den sterkeste virusmengdereduksjonen som er rapportert til dags dato for et oralt COVID-19 antiviralt middel .

Hvor interessant det hadde vært å teste Pfizer-medisinen mot en ivermectin-protokoll.

Hvordan er for eksempel Pfizer-medisinen sammenlignet med Dr. George Fareed og Dr. Brian Tyson-  protokollen ? Vel, Fareed og Tyson hadde mange flere pasienter (omtrent 7000) som tok medikamentkombinasjonen, og likevel hadde de færre sykehusinnleggelser (4) og samme antall dødsfall (0). Så du har det mye bedre med Fareed og Tyson-protokollen. Og sikkerhetsprotokollen til IVM etter milliarder av bruk globalt er langt bedre bevist enn for Pfizer-produktet.

For en god diskusjon om hvordan IVM sammenligner med Paxlovid, se denne  artikkelen. Spesielt på vitenskapelig bevis på ivermectins evne til å blokkere 3CL-protease.

Når det gjelder sikkerhet, var de vanligste bivirkningene rapportert under behandling og opptil 34 dager etter siste dose av Paxlovid dysgeusi (smaksforstyrrelser), diaré og oppkast. Men hvilke mer alvorlige bivirkninger kan dukke opp måneder eller år senere?

Paxlovid må ikke brukes sammen med visse andre legemidler, enten fordi det på grunn av dets virkning kan føre til skadelige økninger i pasientenes blodnivåer, eller fordi omvendt enkelte legemidler kan redusere aktiviteten til Paxlovid i seg selv. Listen over legemidler som ikke må brukes sammen med Paxlovid er inkludert i de foreslåtte bruksvilkårene. Den listen inkluderer et veldig stort antall legemidler og kosttilskudd som brukes av mange millioner mennesker, inkludert for eksempel Lipitor og johannesurt. Paxlovid skal heller ikke brukes til pasienter med alvorlig redusert nyre- eller leverfunksjon.— Artikkelen fortsetter under begjæringen —OPPETISJON: Appell til katolske ledere om å avvise abortfargede covid-vaksiner og mandater! 9845 har signert oppropet.La oss komme til 10 000 !Legg til signaturen din:  Vis begjæringstekst  Country…USACanadaAaland IslandsAfghanistanAlbaniaAlgeriaAmerican SamoaAndorraAngolaAnguillaAntarcticaAntigua and BarbudaArgentinaArmeniaArubaAustraliaAustriaAzerbaijanBahamasBahrainBangladeshBarbadosBelarusBelgiumBelizeBeninBermudaBhutanBoliviaBosnia and HerzegovinaBotswanaBouvet IslandBrazilBritish Indian Ocean TerritoryBrunei DarussalamBulgariaBurkina FasoBurundiCambodiaCameroonCape VerdeCayman IslandsCentral African RepublicChadChileChinaChristmas IslandCocos (Keeling) IslandsColombiaComorosCongoCook IslandsCosta RicaCote D’IvoireCroatiaCubaCuracaoCyprusCzech RepublicDemocratic Republic of the CongoDenmarkDjiboutiDominicaDominican RepublicEcuadorEgyptEl SalvadorEquatorial GuineaEritreaEstoniaEthiopiaFalkland IslandsFaroe IslandsFijiFinlandFranceFrench GuianaFrench PolynesiaFrench Southern TerritoriesGabonGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGreenlandGrenadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuernseyGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHeard and McDonald IslandsHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsle of ManIsraelItalyJamaicaJapanJerseyJordanKazakhstanKenyaKiribatiKuwaitKyrgyzstanLao People’s Democratic RepublicLatviaLebanonLesothoLiberiaLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacauMacedoniaMadagascarMalawiMalaysiaMaldivesMaliMaltaMarshall IslandsMartiniqueMauritaniaMauritiusMayotteMexicoMicronesiaMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMontserratMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNauruNepalNetherlandsNetherlands AntillesNew CaledoniaNew ZealandNicaraguaNigerNigeriaNiueNorfolk IslandNorth KoreaNorthern Mariana IslandsNorwayOmanPakistanPalauPalestinePanamaPapua New GuineaParaguayPeruPhilippinesPitcairnPolandPortugalPuerto RicoQatarRepublic of KosovoReunionRomaniaRussiaRwandaSaint BarthelemySaint HelenaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint MartinSaint Pierre and MiquelonSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSan MarinoSao Tome and PrincipeSaudi ArabiaSenegalSerbiaSeychellesSierra LeoneSingaporeSint MaartenSlovakiaSloveniaSolomon IslandsSomaliaSouth AfricaSouth Georgia and the South Sandwich IslandsSouth KoreaSouth SudanSpainSri LankaSudanSurinameSvalbard and Jan Mayen IslandsSwazilandSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTimor-LesteTogoTokelauTongaTrinidad and TobagoTunisiaTurkeyTurkmenistanTurks and Caicos IslandsTuvaluUgandaUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited States Minor Outlying IslandsUruguayUzbekistanVanuatuVatican CityVenezuelaVietnamVirgin Islands (British)Virgin Islands (U.S.)Wallis and Futuna IslandsWestern SaharaYemenZambiaZimbabwe  State…AlabamaAlaskaAmerican SamoaArizonaArkansasCaliforniaColoradoConnecticutDelawareMikronesias fødererte staterFloridaGeorgiaGuamHawaiiIdahoIllinoisIndianaIowaKansasKentuckyLouisianaMaineMarshalløyeneMarylandMassachusettsMichiganMinnesotaMississippiMissouriMontanaNebraskaNevadaNew HampshireNew JerseyNew MexicoNew YorkNord-CarolinaNorddakotaNord-MarianeneOhioOklahomaOregonPalauPennsylvaniaRhode IslandSør-CarolinaSør DakotaTennesseeTexasUtahVermontJomfruøyeneVirginiaWashingtonWashington DCvest.virginiaWisconsinWyomingVæpnede styrker i EuropaArmed Forces AmericasForsvaret Stillehavet Hold meg oppdatert via e-post om denne begjæringen og relaterte problemer.  Signer denne underskriftskampanjen

Paxlovid anbefales ikke under graviditet og til kvinner som kan bli gravide og som ikke bruker prevensjon. Amming bør avbrytes under behandlingen. Disse anbefalingene er fordi laboratoriestudier på dyr tyder på at høye doser av Paxlovid kan påvirke veksten til fosteret.

Når det gjelder tilgjengelighet, sa Pfizer-sjef Bourla nylig at selskapet kan produsere 80 millioner baner i 2022, med 30 millioner tilgjengelig i første halvår. Det er ikke nok til å tjene mange millioner amerikanere som kommer med symptomer og et positivt testresultat.

Dette ble også sagt, titusenvis av pillene vil sendes i USA før slutten av 2021, og hundretusener til er ventet i begynnelsen av 2022, sa en Pfizer-talsperson  til Wall Street Journal . Den amerikanske regjeringen betaler Pfizer 5,3 milliarder dollar for 10 millioner behandlingskurs som skal leveres innen slutten av neste år, ifølge avisen. Vil medisinsk forsikring dekke $530 per kurs?

Følg alltid pengene. For en måned siden anslo SVB Leerink-analytiker Geoffrey Porges at stoffet vil generere 24,2 milliarder dollar i 2022-salg. Sammen med selskapets megablockbuster COVID-19-vaksine, kan Pfizer se på 50 milliarder dollar i toppsalg av pandemisk vaksine og medisiner, skrev Cantor Fitzgerald-analytiker Louise Chen tidligere denne måneden. Ingen overraskelse at noen toppledere i Pfizer har blitt milliardærer.

Vil du gjøre det som er riktig for deg, eller fantastisk for Pfizer?

Dr. Joel S. Hirschhorn har en doktorgrad i ingeniørfag, men har jobbet med helsespørsmål i flere tiår. Han er forfatteren av  Pandemic Blunder og mange artikler om pandemiene. Som full professor ved University of Wisconsin, Madison, ledet han et medisinsk forskningsprogram mellom høgskolene for ingeniør og medisin. Som senior embetsmann ved Congressional Office of Technology Assessment og National Governors Association ledet han store studier om helserelaterte emner; han vitnet ved over 50 amerikanske senat- og hushøringer og forfattet hundrevis av artikler og artikler i store aviser. Han har fungert som utøvende frivillig ved et større sykehus i mer enn 10 år. Han er medlem av Association of American Physicians and Surgeons, og America’s Frontline Doctors. Han har forelest ved mange universiteter, inkludert Army War College. EMNER

MERKET SOM

Legg igjen en kommentar