TILBAKEBLIKK PÅ ÅRET 2021.

Ja da er det like før et nytt år. Har akkurat hørt kongen….den øverste i Norge…en blåkopi fra tidligere. Kommentar forøvrig unødvendig!Vi går inn i et nytt år og lagt bak oss 2 år med angrep på Norges befolkning som man aldri har sett maken til i et historisk perspektiv. Vi har blitt overøst med løgner hver time av media samt et “privat” foretagende noe som har endt med at ytringsfriheten er fratatt oss og der Grunnloven har blitt “revet” i fillebiter der statsministere i nyere tid har brukt den et sted solen aldri skinner. Det er tydelig at “disse” har knekt “koden”.”Disse” snakker så vel om at vi har demokrati i Norge.

For det første: Hvordan kan vi ha et demokrati når man har et underliggende styresett som kalles PARLAMENTARISME. HVEM er det som velger de som skal representere folket? For det første så er det de styrende organer i partiene som velger sine representanter( du trodde kanskje at du var med å bestemme HVEM som skal representere deg i partiet du stemte på til Stortinget?).For det andre: Grunn for at jeg nevnte underliggende styresett så kan man lese i Grunnloven at det er kongen som utnevner sine ministere og IKKE partiene. Hørt om kongen i statsråd? Vel det er bare å lese Grunnloven så skjønner man kanskje at styresettet i Norge har INGENTING med demokrati å gjøre. Da er det opp til den som leser dette å finne frem til hva slags styresett Norge har. Nå har jeg brukt mye av min tid til å informere om virkelighetsbildet vi befinner oss i og spesielt da Geoengineering og 5G. Jeg har deltatt på diverse demoer og skrevet kritiske innlegg ( da med dokumentasjoner) i gruppa jeg er admin i samt nettstedet. Jeg har lest meg opp og fulgt med på det som skjer ute i den store verden og formidlet videre her på FB som nå mer og mer straffer meg fra å fortelle sannheten og når jeg da også ser at folk ikke videresender info (ihvertfall det som dokumenteres) ja da melder frustrasjonen seg. Det finnes muligens de som vil se på dette som om at jeg har et ønske om å være i “rampelyset” men som trøst til de kan jeg si at der er ikke jeg. Men når det er sagt så trekker jeg meg ikke dersom jeg VET å ha rett og er jeg i det rette humøret så er jeg ikke redd for å uttrykke det jeg mener. Skulle det ha seg slik at jeg har såret noen er jeg snar med å be om unnskyldning. Sånn avslutningsvis ber jeg innstendig barneforeldre om å nekte test og sprøyte……stå opp om friheten vi mennesker har fått og ikke godta å bli slaver av den kriminelle sekten som vil redusere menneskeheten og å drepe alt liv på jorden. For akkurat DET er de på lang vei til å kunne klare…nemlig The Great RESET!

Til slutt vil jeg ønske alle på vennelista Et Godt År 2022.

TA GODT VARE PÅ HVERANDRE OG IKKE LA DE ONDE KREFTENE SPLITTE OSS MEN LA OSS SAMLES OM DET GODE!GOD BLESS ALL!

Legg igjen en kommentar