Hvorfor er ikke alle i Bangladesh døde av COVID?

28. november 2021

Bangladesh rapporterte nettopp  null COVID-dødsfall  i hele landet i løpet av en 24-timers periode. Veldedig nok er en fjerdedel av befolkningen vaksinert. Denne fattige, utrolig tett befolkede nasjonen ser ut til å være på randen av å oppnå flokkimmunitet – til tross for brudd på alle prinsipper,   forsikrer yppersteprestene i pandemien oss om at vi er nødvendige for å slå COVID.

Hvorfor er ikke alle i Bangladesh døde av COVID?

Hvorfor? Hvordan er dette mulig?

Bangladesh har en  befolkning  på rundt 167 millioner mennesker. Disse menneskene er klemt sammen i et område på størrelse med Pennsylvania. Pennsylvania har en befolkning på omtrent 13 millioner.

Bangladesh har en befolkningstetthet på over 3000 mennesker per kvadratkilometer. Den befolkningstettheten i USA er 94 personer per kvadratmil.

Husk at den gjennomsnittlige befolkningstettheten for Bangladesh inkluderer områder av nasjonen som i hovedsak er ubeboelige. Byområdene i nasjonen er nesten ubegripelig tettere pakket.

Dhaka, landets hovedstad, har en befolkningstetthet på 36 941 innbyggere per kvadratkilometer. Det er 95 677 mennesker per kvadratkilometer.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

De fattige bor i store, utrolig tette slumområder. Det er minst 40 % av befolkningen, og husk at “fattige etter Dhaka-standarder” er så langt under USAs fattigdomsnivå at det er praktisk talt uforståelig for gjennomsnittsamerikaneren. Dhaka blir jevnlig kåret til en av verdens minst beboelige byer bak like bak krigsherjede katastrofesoner i Midtøsten.

Leveforholdene i Bangladesh er uhygieniske, elendige og farlige. Bangladesh er et desperat fattig land. Enhver akademisk snakk om sosial distansering eller desinfeksjon av arbeidsområder eller skoler er en overbærenhet til fantasi. Folk henger på neglene. De overlever. De har verken tid eller penger eller ressurser til spill. Hvis noe vi blir fortalt av  lockdownherrene  er sant, burde Bangladesh være et drapsfelt. Dette er virusets fantasi som går i oppfyllelse. Hele nasjonen er en petriskål.

COVID burde rive seg gjennom slummen i Dhaka som en ild i tørt gress, og likene skulle stables som cordwood i de trange, skitne smugene som skiller hyttene som er fulle av mennesker, og rennene som renner av skitt. En enkelt hoste kan infisere dusinvis av mennesker som allerede er svekket av andre sykdommer, underernærte og ikke har råd til medisinsk behandling.

Det er ikke. Smitten brenner ut.  Vi har blitt løyet for . COVID er i ferd med å forsvinne fra Bangladesh.

Og likevel, i Europa og USA, fortsetter  yppersteprestene i COVID  å ignorere virkeligheten. Mennene og kvinnene som hevder å snakke for vitenskap, data og objektivitet, går videre med en agenda designet for å frata befolkningen individuell frihet, styrke store myndigheter og berike Big Pharma. 

Østerrike har nå gått tilbake til full nasjonal lockdown. Alle østerrikere har blitt henvist til å jobbe hjemmefra og alle ikke-nødvendige virksomheter er stengt. Dette kommer i hælene på en nylig kunngjøring om at fra februar vil alle som ikke er vaksinert mot COVID i Østerrike  være i husarrest.

Tysklands  alltid sinte  forbundskansler Angela Merkel  lager lyder om de samme typene tiltak i stalag. Tyskland og Østerrike og det meste av Europa har allerede omfavnet alle prinsippene i evangeliet om nedstengninger, maskering og vaksinering, og  likevel er COVID i  Europa  ikke på langt nær beseiret. 

Omtrent 79 % av tyskerne er “fullstendig” vaksinert. COVID-tallene skyter i været. Og så selvfølgelig må resepten være mer av det samme.

I mellomtiden, hele Europa vanlige folk er  stiger opp  og krevende en slutt på galskapen. De marsjerer. De nekter å etterkomme. De kan se med egne øyne hva de såkalte ekspertene enten ikke kan eller vil. Alle nedstengninger og tiltak for sosial distansering og vaksinasjoner har mislyktes . 

“Pandemien” vil ende når tilstrekkelig antall mennesker i hver nasjon har hatt sykdommen og oppnådd naturlig immunitet. Vi kan ikke vaksinere oss ut av denne situasjonen. Vi kan ikke få slutt på sykdommen ved dekret. 

Bangladesh er kanskje det ultimate beviset på den fullstendige konkursen til enhver idé som har blitt drevet frem av byråkratene og autokratene på planeten siden hele denne krisen begynte . Den avslører den fullstendige mangelen på ethvert faktagrunnlag for troen på at vi må fortsette å tvinge vaksinasjoner på befolkningen og straffe de som ikke overholder det.

Kanskje mer enn noe annet fremhever den de virkelige agendaene på jobb her. Folk må vaksinere seg, fordi de må tvinges til å overholde og fordi Big Pharma må ha sin fortjeneste. En løsning på denne produserte krisen, som bevarer personlig frihet og hviler på naturlig immunitet, oppnår ingen av disse målene. 

Hvis noe vi blir fortalt av “ekspertene” var sant, ville Dhaka vært en spøkelsesby. Det er ikke. Det går fremover og ut av pandemien. Vi er ikke så heldige.

Charles S. (Sam) Faddis, er en tidligere CIA-operasjonsoffiser med tretti års erfaring i gjennomføring av etterretningsoperasjoner i Midtøsten, Sør-Asia og Europa. Hans siste oppdrag før pensjonering i mai 2008 var som leder av CIAs terroristenhet for masseødeleggelsesvåpen. Han fungerer for tiden som seniorredaktør hos AND Magazine hvor denne artikkelen opprinnelig ble publisert .Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State-truslene menneskeheten står overfor. Bidraget ditt uansett hvor lite det er, hjelper oss å holde oss flytende. Vurder å støtte GreatGameIndia.

Legg igjen en kommentar