Hvordan Beseire Den Nye Verdensordenen Gjennom Fredelig Ikke-Overholdelse

28. November 2021

De Tre Illuminati-Kontrollsentrene I Verden

Hele verden er en scene og alt av betydning som skjer på den, er planlagt å skje på den måten, og det er gjennom dette Illuminati-systemet med sammenflettede hemmelige samfunn at hele verden til slutt styres. De vitale kontrollsentrene for denne mekanismen er de tre Illuminati-bystatene , som alle er separate selvstyrende stater i vertsland.

hvordan man kan beseire den nye verdensordenen gjennom fredelig manglende overholdelse

Den første er The City of London, som er Centre for Monetary Control, den andre er Washintons District of Columbia som er Centre for Military Control og den tredje er Vatikanstaten som er senteret for åndelig kontroll.

Hver bystat er en fullstendig separat, selvstyrt og suveren stat i et eksternt suverent land. Hver har sine egne lover, sine egne nyhetstjenester og infrastruktur, hver betaler ingen skatt til det suverene landet de befinner seg i, og hver har sitt eget flagg. Flagget til hver har 3 stjerner som indikerer de 3 bystatene. Hver by har også sin egen obelisk ettersom blodlinjen som kontrollerer verden tydelig kan spores tilbake til det gamle Egypt.

Dette er de tre Illuminati-kontrollsentrene i verden . Det er fra disse tre sentrene at kontroll over alle aspekter av verden oppnås.

Eksponering Av Kontrollerene

Så hvem er kontrollørene og hvorfor? Hvorfor gjør de dette mot menneskeheten? Når disse menneskene allerede kontrollerer alle pengene og alle ressursene og allerede starter kriger og hungersnød på innfall, hvorfor ta det lenger? Hva annet er det å vinne?

Vel… her er forklaringene desidert vanskeligere fordi til og med Illuminati selv sier at det er en annen usett hånd som kontrollerer til og med dem, og hvem denne skjulte hånden faktisk kan tilhøre, vel, det må forbli gjenstand for en annen video, men det er nok til å si for nå at virkeligheten er slik.

Virkeligheten vi lever i, det vi oppfatter som virkelighet, er ikke virkelighet. Vi skaper det vi oppfatter som virkelighet med våre følelser og vår hensikt. De som kontrollerer menneskeheten vet dette og det gjør mange andre kulturer også. og bevisene for å støtte et slikt argument for å være sant, er faktisk bokstavelig talt overalt.

Vi som vestlige tror at vi er mer avanserte enn andre raser fordi vi har prangende biler, mobiltelefoner og plasma-TV-er, men alt dette er bare pyntegjenstander. De er ikke annet enn kuler og perler designet for å distrahere deg fra den virkelige kraften i universet. En kraft som vi alle er koblet til.

Denne forbindelsen med den større makten blir nå mer uttalt og flere og flere mennesker våkner hver dag når vi nærmer oss linjen til den galaktiske ekliptikken og frekvensen til jorden og alt og alt stiger tilsvarende.

Det vet makteliten. De vet at frekvensen til denne planeten og hele vårt solsystem stiger, og derfor bekjemper de denne økningen av frekvens og vekking av dypere menneskelig bevissthet med et virtuelt sanseangrep, TV, sex, fullstendig meningsløs kjendissladder, flere og flere kuler og perler og mer og mer ved å fremme en atmosfære av frykt. Kriger, terrorisme, myten om global oppvarming , konstruert matmangel , gassmangel, influensavarianter , alt de kan tenke på for å produsere negativ energi og et klima av frykt, stress, hat og intoleranse, og til en viss grad har de lyktes.

Inntil nå.

Oppvåkningen

Fra nå begynner folket å våkne.

Prosjekt ‘Looking Glass’ Insider: ‘Elitene’ fikk panikk da de så fremtiden – uansett hva de gjør, vinner menneskeheten til slutt .

https://www.bitchute.com/embed/rwnDvcugsRHK/

Dette budskapet går derfor ut som et håp, som en utfordring og som et kall. Det går ut som et kall til alle og også som et kall til enhver politibetjent og til alt militært personell som en påminnelse til dem om at politiets oppgave ikke er blind håndhevelse av loven, men snarere er å beskytte og tjene publikum , ikke av beskyttelse og slaveri til korrupte politikere, akkurat som militærets rolle er beskyttelse av deres nasjon, ikke beskyttelse av nasjonens politikere.

Hvis politikerne vedtar lover eller utsteder dekreter som undertrykker folkets rettigheter eller ikke er til beste for folket når det gjelder å fremme frihet og rett til hvert enkelt individ til personlig jakt på lykke, så er det politikerne som forsøkte å vedta slike lover som bør arresteres og ikke menneskene som ser bort fra dem.

Folket er suverene, IKKE regjeringen. Regjeringen er folkets tjener, ikke omvendt.

Mikrobrikket? ALDRI!

Selvfølgelig kan det være en utfordring å vekke noen av disse politibetjentene, om ikke umulig, fordi det er høyst sannsynlig at mange av dem allerede har blitt chippet. Det er ekstremt enkelt å kontrollere den følelsesmessige tilstanden til enhver person som har blitt implantert med en mikrobrikke.

Menneskekroppen er ikke noe mer enn en biologisk datamaskin. Alle handlinger, følelser og følelser oppdages av hjernen som elektriske impulser.

Plassering av en mikrobrikke i noens kropp gjør at datamaskinen kan forstyrres av en ekstern kilde som ligner på et trojunhesteprogram på en hjemme-PC. Ingen intelligent eller tenkende individ bør noen gang tillate at de blir mikrochippet. Uansett hvor “praktisk” det er laget for å virke for å lokke deg.

Å la deg selv bli chippet er å legge livet ditt og dine tanker og følelser i hendene på en annen som du ikke kjenner. Og dette er ikke science fiction, det er faktiske fakta.

De siste tiårene ble det utført eksperimenter med mikrobrikker på dyr med stor suksess. Forskere var lett i ferd med å påkalle ekstreme følelser som spenner fra ekstrem tilfredshet til voldelig sinne hos denne katten, for eksempel med en enkel endring av frekvens.

Denne teknologien for å kontrollere følelser eksisterer, det er ikke en fantasi, og det er svært sannsynlig at det er på grunn av slik teknologi at vi nylig er vitne til en slik useriøs aggresjon fra politifolk hvis faktiske jobb det er å beskytte og tjene, i stedet for å trakassere og skremme slike som de ser ut til å konsentrere seg om nå.

I følge Aaron Russo fortalte vennen hans Nicholas “Nick” Rockefeller at sluttmålet til NWO er å få alle mikrochippet (bare 12 minutter lang):

https://www.bitchute.com/embed/qrKj63fBm51C/

Den Virkelige Skjulte Kunnskapen: Kjærlighet Vs. Frykt

Det må være klart forstått av alle at det bare er to sanne følelser: kjærlighet og frykt.

kjærlighet vs frykt

Alle andre følelser stammer fra disse to grunnleggende følelsene. Kjærlighet er en mye raskere vibrasjon som frykt og kjærlighet har vist seg å faktisk fysisk påvirke menneskets DNA og tillate flere sentre for koding. Dette er det som gjør ekte evolusjon mulig, og dette er kunnskapen eliten desperat ønsker å holde fra folket fordi mennesker som lever i kjærlighet utvikler seg til høyere bevissthet og bevissthet og makt over dem går tapt.

Dette er en del av den “skjulte kunnskapen” som holdes av organisasjoner som illuminati . Dette er grunnen til at det vestlige samfunn og moderne religioner som kristendommen har anstrengt seg så hardt for å utslette “hedenskap”.

Faktisk var moderne religiøse institusjoner så redde for budskapet i hedenskapen og anså det som en slik trussel mot deres hegemoni at praktiseringen av det ble straffet med døden. Men du kan spørre til og med et lite barn fra en obskur landsby i Andesfjellene og snart innse at de alle kjenner denne informasjonen, men at den er skjult fra vest.

Det er viktig nå gjennom alle problemene vi står overfor, å nærme seg verden med kun kjærlighet i hjertet. Dette kan noen ganger være vanskelig å gjøre. Når vi står overfor sannheten om vår verden og grusomhetene som blir utført i våre navn av våre regjeringer.

Føler du raseri? Føler du sinne? Det er ganske naturlig å føle slike følelser når du står overfor denne informasjonen, og det er ganske greit at du gjør det fordi slikt sinne og forargelse er født av kjærlighet og empati for dine medmennesker.

Eller føler du hat mot gjerningsmennene? Hat er en dårlig ting, og selv om det er vanskelig, må du ikke tillate deg selv å gå i en slik felle.

Hat er en veldig negativ følelse og negativitet kan bare produsere mer negativitet. Og menneskene som utfører denne galskapen i verden vil at du skal hate dem. De bryr seg ikke om hvem hatet ditt er rettet mot, selv om det er rettet mot dem, bare så lenge du hater noe eller noen. De vil bare at den negative energien skal fortsette å flyte.

Ikke hat fiendene dine. I stedet ELSK DEM!

Hat styrker fiendene dine mot deg, og slike demonstrasjoner provoserer bare gjengjeldelse.

I forsøket på å håndtere NWO snakker mange om et væpnet opprør, men det er ikke måten. De VIL ha et væpnet opprør, det MÅ du se og det må du IKKE gi dem.

Et væpnet opprør vil bare resultere i kamplov og NWO vil aldri bli beseiret med våpen. De har teknologi for å slå ethvert væpnet opprør som du ikke engang kan forestille deg. Hele problemet må tilnærmes med en tilstand av kjærlighet.

Når jeg sier at det er viktig å nærme seg ting i en tilstand av kjærlighet, snakker jeg ikke om den følsomme følelsen “la oss alle være passive og ha blomster i håret”-typen. Jeg snakker om ekte kjærlighet, empati og forståelse for alle mennesker og alt liv.

En forståelse av at det ikke ER noen splittelse blant folkene i verden. Disse splittelsene er en illusjon skapt av eliten for å splitte oss. Ignorer dem.

Det er ingen divisjon, det er ingen “annet” det er bare en. Vi er ett. Ingen mennesker i noe land ønsker krig. Bare ledere og bankfolk vil ha krig, så IKKE GI DEM DET!

Mange tror at problemene er unike for deres land, for eksempel kan mange amerikanere hevde at problemene med 911 er et internt problem, men det er ikke tilfelle fordi konspirasjonen vi har å gjøre med her er veldig gammel og veldig gjennomtenkt og problemet er faktisk globalt.

Mye av de kontrollerende påvirkningene er faktisk europeiske, det virker bare internt for mange amerikanere fordi det er mer aktivt der, og dette er ikke å si noe mot det amerikanske folket i det hele tatt, det er mer aktivt i Amerika akkurat nå fordi det er i America’s District of Columbia (WASHINGTON DC) som ligger Illuminati-senteret for militær kontroll.

Det er derfor det er så viktig for det amerikanske folket å handle umiddelbart for å gjenopprette sin grunnlov. Skulle dette ikke oppnås, vil det virkelig føre til svært dårlige tider, ikke bare for Amerika, men for hele kloden fordi det ikke er noe sted å flykte fra NWO, det er ingen steder å flykte, ikke noe land man kan flytte til og ingen sjanse. å sette opp alternative samfunn på et sted som vil forbli upåvirket. Deres innflytelse over hele jorden er all gjennomgripende.

Hvordan Beseire Den Nye Verdensordenen

Den eneste virkelige måten å beseire NWO og stoppe den fascistiske lidelsen som kryper over jorden vår, er å ta tak i hovedårsaken til problemet. Å kutte hodet av slangen. Og det problemet er det globale pengesystemet og de som kontrollerer det fordi meglomanikkene som skaper dette kaoset i verden er, og har alltid vært den kriminelle bankeliten som består av familier som Rockefellers og Rothschilds, og dette kan bevises rikelig. . Disse menneskene har tråkket på hele menneskeslekten, de har solgt oss ut, på flere måter enn du noen gang tror.

The Rothschild-familien alene har klart å horde enn halvparten av jordens hele rikdom i de siste 300 år ved hjelp av løgner og bedrag, og har blod helt bokstavelig talt millioner på hendene. Den Målet med disse elite internasjonale kriminelle er å mikrobrikke hele befolkningen på jorden og for å eliminere de som hviler i total kontroll over menneskeheten kan plasseres i sine hender. Dette er ekstremt syke og hensynsløse mennesker som ikke bryr seg noe om noen som ikke er en del av klubben deres.

Det som trengs for å fikse problemene er en global revolusjon av folket, men det trenger ikke å være en blodig kamp, ​​faktisk trenger ikke et eneste skudd avfyres.

Alt som kreves er at folk våkner og slutter å følge systemet.

Slutt å være enig i det som blir gjort mot verden og dens folk. For bare én uke til og med, stå opp og si nei, vi kommer ikke til å gjøre dette mer…

Kan du forestille deg hva eliten ville gjøre og hva som kunne oppnås med bare én uke med global manglende overholdelse? En uke med global manglende etterlevelse av folket ville bringe hele den globale eliten på kne og fullstendig beseire deres nye verdensorden på et slag.

Så, hvis folk glemte alt om det TV-en fortalte dem var rett, og hjalp hverandre i stedet for å tjene på hverandre for å bruke mer ubrukelige pyntegjenstander, ville hele systemet med slaveri og kontroll rase sammen som et korthus.

Den eneste makten som den regjerende eliten har over folkene i verden er makten vi selv gir dem.

Alt som trengs for å fikse det og stoppe NWO i sine spor, er at verdens mennesker står forent i en handling av ikke-voldelig, ikke-overholdelse.

Et enkelt tilfelle av Nei Sir, vi vil ikke gjøre dette lenger.

Så enkelt er det.

https://www.bitchute.com/embed/2qYyV1ggUGJt/

Utdrag: TheCrowHouse.com / Video: BitChute.comDen Okkulte Betydningen Bak Tallet 3Forrige InnleggGamle Hemmelige Samfunn, UFOer Og Den Nye VerdensordenenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

gamle hemmelige samfunn ny verdensorden

ETS UFOERNWOHEMMELIGE SAMFUNN

Gamle Hemmelige Samfunn, UFOer Og Den Nye Verdensordenen

HAF28. November 2021

hvordan amish-samfunn oppnådde 'flokkimmunitet' uten høyere dødstall, nedstengninger, masker eller vaksiner

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Hvordan Amish-Samfunn Oppnådde ‘Flokkimmunitet’ Uten Høyere Dødstall, Nedstengninger, Masker Eller Vaksiner

HAF27. November 2021

opprinnelsen til den nye verdensordenen

NWOHEMMELIGE SAMFUNN

Opprinnelsen Til Den Nye Verdensordenen

HAF24. November 2021

alle verdens ledere tjener den nye verdensordenen

SAMMENSVERGELSEKONTROLLNWO

Alle Verdensledere Tjener Den Nye Verdensordenen

HAF23. November 2021

Legg igjen en kommentar