Eksponert: Klaus Schwabs skole for Covid-diktatorer, plan for “Great Reset” (videoer)

 Michael Lord10. november 202149 kommentarer16 min lesing

Økonom Ernst Wolff mener at en skjult allianse av politiske ledere og bedriftsledere utnytter pandemien med sikte på å krasje nasjonale økonomier og introdusere en global digital valuta.

Hvordan har det seg at mer enn 190 regjeringer fra hele verden endte opp med å håndtere COVID-19-pandemien på nesten nøyaktig samme måte, med lockdowns, maskemandater og vaksinasjonskort som nå er vanlig overalt? Svaret kan ligge i Young Global Leaders-skolen, som ble etablert og administrert av Klaus Schwab fra World Economic Forum, og at mange av dagens fremtredende politiske og næringslivsledere gikk gjennom på vei til toppen.

Den tyske økonomen, journalisten og forfatteren Ernst Wolff har avslørt noen fakta om Schwabs “Young Global Leaders”-skole som er relevante for å forstå verdenshendelser under pandemien i en video fra den tyske Corona Committee- podcasten. Mens Wolff hovedsakelig er kjent som en kritiker av det globalistiske finanssystemet, har han nylig fokusert på å bringe frem i lyset det han ser på som den skjulte agendaen bak anti-Covid-tiltakene som vedtas over hele verden.

Mystisk begynnelse

Historien begynner med World Economic Forum (WEF), som er en NGO grunnlagt av Klaus Schwab, en tysk økonom og maskiningeniør, i Sveits i 1971, da han var bare 32. WEF er mest kjent for publikum for årlige konferanser den holder i Davos, Sveits hver januar, som tar sikte på å samle politiske ledere og næringslivsledere fra hele verden for å diskutere dagens problemer. I dag er det et av de viktigste nettverkene i verden for den globalistiske makteliten, finansiert av rundt tusen multinasjonale selskaper.

The WEF, which was originally called the European Management Forum until 1987, succeeded in bringing together 440 executives from 31 nations already at its very first meeting in February 1971, which as Wolff points out was an unexpected achievement for someone like Schwab, who had very little international or professional experience prior to this. Wolff believes the reason may be due to the contacts Schwab made during his university education, including studying with no less a person than former National Security Advisor and Secretary of State Henry Kissinger. Wolff also points out that while Schwab was there, the Harvard Business School had been in the process of planning a management forum of their own, and it is possible that Harvard ended up delegating the task of organizing it to him. 

Forumet samlet i utgangspunktet bare folk fra det økonomiske feltet, men kort tid etter begynte det å tiltrekke seg politikere, fremtredende skikkelser fra media (inkludert fra BBC og CNN ), og til og med kjendiser.

Schwabs unge globale ledere: Incubator of the Great Reset?

I 1992 etablerte Schwab en parallell institusjon, Global Leaders for Tomorrow-skolen, som ble reetablert som Young Global Leaders i 2004. Deltakere ved skolen må søke om opptak og blir deretter utsatt for en streng utvelgelsesprosess. Medlemmer av skolens aller første klasse i 1992 inkluderte allerede mange som fortsatte med å bli viktige liberale politiske skikkelser, som Angela Merkel, Nicolas Sarkozy og Tony Blair. Det er for tiden rundt 1300 nyutdannede ved denne skolen, og listen over alumni inkluderer flere navn på de som fortsatte med å bli ledere for helseinstitusjonene i deres respektive nasjoner. Fire av dem er tidligere og nåværende helseministre for Tyskland, inkludert Jens Spahn, som har vært forbundshelseminister siden 2018. Philipp Rösler, som var helseminister fra 2009 til 2011, 

Andre bemerkelsesverdige navn på skolens liste er Jacinda Ardern, statsministeren i New Zealand, hvis strenge nedstengningstiltak har blitt rost av globale helsemyndigheter; Emmanuel Macron, Frankrikes president; Sebastian Kurz, som inntil nylig var kansler i Østerrike; Viktor Orbán, Ungarns statsminister; Jean-Claude Juncker, tidligere statsminister i Luxembourg og president for EU-kommisjonen; og Annalena Baerbock, lederen for De tyske Grønne som var partiets første kandidat til forbundskansler i årets forbundsvalg, og som fortsatt er med på å bli Merkels etterfølger. Vi finner også California-guvernør Gavin Newsom på listen, som ble valgt ut til klassen i 2005, samt tidligere presidentkandidat og nåværende amerikanske transportminister Peter Buttigieg, som er en helt fersk alumnus,

Gavin Newsom, Young Global Leaders Class of 2005.
Peter Buttigieg, Young Global Leaders Class of 2019.

Men skolens liste over alumni er ikke begrenset til politiske ledere. Vi finner også mange av kapteinene for privat industri der, inkludert Microsofts Bill Gates, Amazons Jeff Bezos, Virgins Richard Branson og Clinton Foundations Chelsea Clinton. Igjen uttrykte alle støtte til den globale responsen på pandemien, og mange høstet betydelige overskudd som følge av tiltakene.

Jeff Bezos, Global Leaders for Tomorrow Class i 1998.

Wolff mener at menneskene bak WEF og Global Leaders-skolen er de som virkelig bestemmer hvem som skal bli politiske ledere, selv om han understreker at han ikke tror at Schwab selv er den som tar disse avgjørelsene, men bare er en tilrettelegger. Han påpeker videre at skolens alumner inkluderer ikke bare amerikanere og europeere, men også folk fra Asia, Afrika og Sør-Amerika, noe som indikerer at dens rekkevidde virkelig er verdensomspennende.

I 2012 grunnla Schwab og WEF nok en institusjon, «Global Shapers Community», som samler de som er identifisert av dem som har lederpotensial fra hele verden som er under 30 år. Omtrent 10 000 deltakere har gått gjennom dette programmet til dags dato, og de holder jevnlig møter i 400 byer. Wolff mener at det er nok en prøveplass hvor fremtidige politiske ledere blir valgt ut, undersøkt og pleiet før de blir posisjonert i verdens politiske apparat.

Ernst Wolff

Wolff påpeker at svært få nyutdannede ved Global Leaders-skolen lister det på CV-en. Han sier at han bare har sett den oppført på én: nemlig den til den tyske økonomen Richard Werner, som er en kjent kritiker av etablissementet. Wolff antyder at skolen ser ut til å like å inkludere selv kritikere av systemet blant sine rekker, ettersom et annet navn blant nyutdannede er Gregor Hackmack, den tyske sjefen for Change.org, som var i 2010-klassen. Wolff mener dette er fordi organisasjonen ønsker å fremstille seg selv som rettferdig og balansert, selv om den også ønsker å sikre at kritikerne er kontrollert opposisjon.

En annen ting som Global Leaders-kandidatene har til felles er at de fleste av dem har svært sparsomme CV-er bortsett fra deltakelsen i programmet før de opphøyes til maktposisjoner, noe som kan tyde på at det er deres tilknytning til Schwabs institusjoner som er det avgjørende. faktor for å starte karrieren. Dette er tydeligst når skolens alumner blir offentlig avhørt om saker som de ikke har fått beskjed om å snakke om på forhånd, og deres kamp for å komme med svar er ofte ganske tydelig. Wolff hevder at deres roller kun er å fungere som talerør for samtalepunktene som de i skyggen bak dem ønsker diskutert i offentlig debatt.

Schwabs Yes Men in Action

Gitt den økende misnøyen med anti-Covid-tiltakene iverksatt av skolens nyutdannede som nå er nasjonale ledere, tror Wolff det er mulig at disse personene ble valgt ut på grunn av deres vilje til å gjøre hva de blir fortalt, og at de blir satt opp til å mislykkes slik at det påfølgende tilbakeslaget kan utnyttes til å rettferdiggjøre opprettelsen av en ny global styreform. Faktisk bemerker Wolff at politikere med unike personligheter og sterke, originale synspunkter har blitt sjeldne, og at den karakteristiske karakteren til de nasjonale lederne de siste 30 årene har vært deres saktmodighet og tilslutning til en streng globalistisk linje diktert ovenfra. Dette har vært spesielt tydelig i de fleste lands respons på pandemien,

Det er vanskelig å bestemme nøyaktig hvordan skolen fungerer, men Wolff har klart å lære noe om det. I skolens første år involverte det medlemmene av hver klasse å møte flere ganger i løpet av et år, inkludert en ti-dagers «ledertrening»-økt ved Harvard Business School. Wolff mener at gjennom å møte klassekameratene og bli en del av et bredere nettverk, etablerer nyutdannede kontakter som de er avhengige av i sin senere karriere. I dag inkluderer skolens program kurs som tilbys i løpet av fem år med uregelmessige intervaller, som i noen tilfeller kan overlappe med begynnelsen av noen av deltakernes politiske eller profesjonelle karrierer – noe som betyr at de vil avlegge regelmessige besøk til Davos. Emmanuel Macron og Peter Buttigieg, for eksempel, ble valgt ut til skolen for mindre enn fem år siden,

Et verdensomspennende nettverk av rikdom og innflytelse

Nyutdannede fra Young Global Leaders-skolen, og Global Leaders for Tomorrow før dem, finner seg svært godt posisjonert gitt at de da har tilgang til WEFs kontaktnettverk. WEFs nåværende forstanderskap inkluderer personer som Christine Lagarde, tidligere administrerende direktør for Det internasjonale pengefondet og nåværende president for Den europeiske sentralbanken; Dronning Rania av Jordan, som har blitt rangert av Forbessom en av de 100 mektigste kvinnene i verden; og Larry Fink, administrerende direktør i BlackRock, det største investeringsforvaltningsselskapet internasjonalt og som håndterer rundt 9 billioner dollar årlig. Ved å spore forbindelsene mellom skolens nyutdannede, hevder Wolff at man kan se at de fortsetter å stole på hverandre for støtte til sine initiativ lenge etter at de deltok i Global Leaders-programmene.

Wolff mener at mange eliteuniversiteter spiller en rolle i prosessen bestemt av WEF, og at de ikke lenger bør ses på som opererer utenfor politikk og økonomi. Han nevner eksemplet med Harvard Business School, som mottar millioner av dollar fra givere hvert år, samt Harvard School of Public Health, som ble omdøpt til Harvard TH Chan School of Public Health etter at den mottok 350 millioner dollar fra Hong Kong. -født milliardær Gerald Chan. Det samme gjelder Johns Hopkins School of Public Health, som ble Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health etter at mediemogulen Michael Bloomberg donerte 1,8 milliarder dollar til skolen i 2018.

Wolff uttaler at WEFs innflytelse går langt utover de som har gått gjennom Global Leaders og Global Shapers-programmene, ettersom antallet personer som deltar på de årlige Davos-konferansene er mye større enn mange mistenker; han nevner å bli informert om at omtrent 1500 private jetfly tar med deltakere til arrangementet hvert år, og overbelaster Sveits flyplasser.

The Alliance of Big Business & Government

Hovedmålet med WEFs aktiviteter, mener Wolff, er å legge til rette for og videreføre samarbeid på høyt nivå mellom storbedrifter og nasjonale myndigheter, noe som vi allerede ser finne sted. Viviane Fischer, en annen deltaker i  Corona-komiteen podcast, påpeker at det britisk-baserte selskapet Serco behandler migranter for den britiske regjeringen og også administrerer fengsler rundt om i verden, blant sine mange andre aktiviteter. Den farmasøytiske industriens internasjonale rekkevidde er også betydelig: Wolff nevner at Global Leaders-alumnen Bill Gates, for eksempel, lenge hadde gjort forretninger med Pfizer, en av hovedprodusentene av de kontroversielle mRNA-anti-Covid-vaksinene, gjennom hans Foundations folkehelseinitiativer i Afrika siden lenge før pandemien begynte. Kanskje ikke tilfeldig, Gates har blitt en av de fremste forkjemperne for lockdowns og Covid-vaksinene siden de ble tilgjengelige, og The Wall Street Journal har rapportert at stiftelsen hans hadde tjent omtrent 200 milliarder dollar i “sosiale fordeler” på å distribuere vaksiner før pandemien i det hele tatt hadde begynt. Man kan bare forestille seg hva vaksinefortjenesten er i dag.

Digital teknologi, som nå er altomfattende, spiller også en fremtredende rolle i elitens globale design. Wolff fremhever at BlackRock, drevet av Global Leaders-alumnen Larry Fink, for tiden er den største rådgiveren for verdens sentralbanker og har samlet inn data om verdens finansielle system i mer enn 30 år nå, og har utvilsomt en større forståelse av hvordan systemet fungerer enn sentralbankene selv.

Et av målene for den nåværende politikken som følges av mange regjeringer, mener Wolff, er å ødelegge virksomhetene til små og mellomstore entreprenører slik at multinasjonale selskaper basert i USA og Kina kan monopolisere næringslivet overalt. Amazon, som inntil nylig ble ledet av Global Leaders-alumnus Jeff Bezos, har spesielt tjent enorme overskudd som et resultat av lockdown-tiltakene som har ødelagt middelklassen. 

Wolff hevder at det endelige målet med denne dominansen av store plattformer er å se introduksjonen av digital bankvaluta. Bare i løpet av de siste månedene foreslo Kinas internasjonale finansforum, som ligner på WEF, introduksjonen av den digitale yuanen, som igjen kan bli internasjonalisert av Diem blockchain-baserte valutanettverk. Interessant nok er Diem etterfølgeren til Libra, en kryptovaluta som først ble kunngjort av Mark Zuckerbergs Facebook, noe som indikerer at en global valuta som vil overskride kraften til enten dollaren eller yuanen, og administreres gjennom samarbeidet mellom kinesiske, europeiske og amerikanske forretningsnettverk, diskuteres for tiden. International Finance Forums representantskap inkluderer navn som WEFs Christine Lagarde; Jean-Claude Trichet, den tidligere presidenten for Den europeiske sentralbanken; og Horst Köhler, tidligere leder av Det internasjonale pengefondet.

Wolff forklarer videre at nedstengningene og påfølgende redningsaksjonene som ble sett rundt om i verden de siste to årene etterlot mange nasjoner på randen av konkurs. For å unngå en økonomisk katastrofe, tyr verdens regjeringer til å trekke på 650 milliarder spesielle trekkrettigheter, eller SDR, som er supplerende valutareservemidler forvaltet av Det internasjonale pengefondet. Når disse til slutt forfaller, vil det etterlate de samme regjeringene i store vanskeligheter, og det er derfor det kan være at innføringen av digital valuta har blitt en plutselig prioritet – og dette kan ha vært den skjulte hensikten med nedstengningene hele tiden. 

Wolff sier at to europeiske land allerede er forberedt på å begynne å bruke digital valuta: Sverige og Sveits. Kanskje ikke tilfeldig, Sverige har praktisk talt ikke hatt noen restriksjoner på nedstengning på grunn av pandemien, og Sveits har bare tatt svært lette tiltak. Wolff mener at årsaken til dette kan være at de to landene ikke trengte å krasje økonomien gjennom lockdown-tiltak fordi de allerede var forberedt på å begynne å bruke digital valuta før pandemien begynte. Han hevder at en ny runde med nedstengninger kan være under forberedelse som vil avslutte verdens økonomier for godt, og føre til massiv arbeidsledighet og i sin tur introduksjonen av Universal Basic Income og bruken av en digital valuta administrert av en sentralbank. Denne valutaen kan være begrenset,

Videre indikerer Wolff at inflasjonen som nå sees rundt om i verden er en uunngåelig konsekvens av det faktum at nasjonale myndigheter, etter å ha tatt lån fra sentralbankene, har introdusert omtrent 20 billioner dollar i den globale økonomien på mindre enn to år. Mens tidligere redningsaksjoner ble rettet inn i markedene, har denne siste runden gått til vanlige folk, og som et resultat driver dette opp prisene på produkter som vanlige folk bruker pengene sine på, for eksempel mat. 

Demokratiet er kansellert

Den endelige konklusjonen man må trekke av alt dette, ifølge Wolff, er at demokratiet slik vi kjente det i det stille har blitt kansellert, og at selv om utseendet til demokratiske prosesser opprettholdes i våre land, er faktum at en undersøkelse av hvordan styring rundt om i verden i dag viser at en elite av superrike og mektige individer effektivt kontrollerer alt som foregår i politikken, noe som har vært spesielt tydelig i forhold til pandemiresponsen. 

Den beste måten å bekjempe designene deres, sier Wolff, er ganske enkelt å utdanne folk om hva som skjer, og for dem å innse at fortellingen om det “superfarlige viruset” er en løgn som er designet for å manipulere dem til å akseptere ting. som strider mot deres egne interesser. Hvis til og med 10 % av vanlige borgere blir klar over dette og bestemmer seg for å ta grep, kan det forpurre elitens planer og kanskje åpne et vindu for vanlige borgere til å ta tilbake kontrollen over sine egne skjebner.

Videointervju

Ernst Wolff er intervjuet i denne serien med videoer av Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat og politiker som er vertskap for en podcast kalt Corona Ausschuss (Corona Committee), som kritisk undersøker den tyske regjeringens reaksjon på pandemien. Disse videoene er hentet fra en av podcastene deres. I gruppechatten er også Viviane Fischer, en forretningsadvokat og økonom basert i Berlin som er en fast deltaker i  Corona-komiteen ; og Wolfgang Wodarg, et tidligere tysk parlamentsmedlem for det sosialdemokratiske partiet som har vært vokal i motstand mot den tyske regjeringens nedstengnings- og vaksinasjonstiltak.

Del I https://rumble.com/vp04l4-exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-part-.html

Del II https://rumble.com/vp04ly-exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-part-.html

Del III https://rumble.com/vp04o6-exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-part-.html

Les utvalgte artikler fra RAIR Foundation USA:

Angela MerkelBBCBill GatesSvart steinCNNcovid-19Ernst WolffEuropean Management ForumGerald Changlobal digital valutaGlobale ledere for morgendagenGlobal Shapers CommunityFlott tilbakestillingGregor HackmackHarvardHenry KissingerHorst KöhlerDet internasjonale pengefondetJeff BezosJens SpahnKlaus SchwabLarry FinkMichael BloombergNicolas Sarkozydet internasjonale pengefondetOVALmediaPhilipp RöslerDronning Rania av JordanRichard BransonRichard WernerTony BlairVerdens økonomiske forumYoung Global Leaders School

Michael Lord

Michael Lord er en amerikansk frilansskribent og redaktør som for tiden er basert i Europa.SE ALLE INNLEGGBlood Thirsty: Media og SNL kombinerer krefter for å feire babylemlestelse (video)Australiere ber verden om hjelp: “Dette er en offisiell SOS-melding” (video)

Legg igjen en kommentar