Dette firmaet tar oppdrag som feks om å “lage snø” i et område.

http://climateglobal.net/

Innovativ teknologi for værhåndtering oppfyller fullt ut The Environmental Modification Convention (ENMOD), formelt konvensjonen om forbud mot militær eller annen fiendtlig bruk av miljømodifikasjoner , som er et av FNs hoveddokumenter som forbyr deltakerne å være militære eller andre fiendtlige. innflytelse på miljøet, gjennom bevisst styring av naturlige prosesser i biosfæren, hydrosfæren, jordens atmosfære og nær-jordens rom.

Erklæring fra selskapet

Vi presenterer det eksklusive kommersielle prosjektet til den ledende utvikleren av super-high-end-teknologiene, som er foran alle mulige konkurrenter i 30-50 år. Kommersielt prosjekt er levert av oss som et produkt, som viser kapasiteten til det langsiktige samarbeidet innen utvikling av nye teknologier. Teknologier som ikke har noen analoger i nåtid og i nær fremtid.

Vær og klimaendringer.

Presentere globale utfordringer for bærekraftig utvikling av menneskeheten, inkludert miljømessige, klimatiske , demografiske problemer og matsikkerhetsspørsmål, samt utarming av naturressurser, terrorisme, nye sykdommer og andre trusler, genererer en bred etterspørsel etter teknologisk innovasjon.

Hva er de globale utfordringene som krever umiddelbar samarbeid mellom det vitenskapelige miljøet, næringslivet og myndigheter rundt om i verden? Kan innovasjon være løsningen på globale problemer ? Hvordan kan vi oppmuntre til innovasjon på områder der konkurranse og kommersiell gevinst ikke spiller noen rolle, for eksempel for å sikre bevaring av biologisk mangfold og trygge drikkevannsressurser, sanering av jord og utvinning av naturressurspotensial?

Alan AtKisson Grunnlegger, president, AtKisson Group; Medpresident, Balaton-gruppen

Legg igjen en kommentar