Studie: Injeksjon Av Svovel I Atmosfæren (Som Bill Gates Gjør) Er En Oppskrift På Klimakatastrofer

26. November 2021

Ny forskning fra University of Pennsylvania har funnet ut at å prøve å “redde” planeten gjennom kunstig geoengineering faktisk ødelegger den.

av Ethan Huff

studere injeksjon av svovel i atmosfæren (som bill gates gjør) er en oppskrift på klimakatastrofe

Det er ikke noe slikt som ” global oppvarming ” eller “klimaendringer”, selvfølgelig, i hvert fall ikke på den måten “ekspertene” hevder. Dette har imidlertid ikke stoppet sinnssyke galninger som Bill Gates fra [angivelig] å prøve å stoppe det med sine gale planer.

Gates, som vi rapporterte for noen år tilbake, kom opp med en plan for å injisere svovelpartikler i atmosfæren for å prøve å blokkere solens stråler fra å nå jorden . Dette, sa han, ville bidra til å “kjøle” planeten og redusere tilstedeværelsen av karbondioksid (CO2).

Dette er en forferdelig idé, for for det første trenger mennesker, planter og alle levende ting sollys for å kunne leve.

For det andre er det sikkert at Gates ikke er smartere enn Gud når det gjelder å vite hvordan universet skal fungere, sollys, klima og alt.

Den nye Penn-studien, som ble publisert i Journal of the American Chemical Society, tar opp dette noe. Forskere ved skolen samarbeidet med et team fra Spania for å studere atmosfæriske forhold i stratosfæren.

For å være klar, er studien ikke nødvendigvis i mot ideen om å utføre “Frankenstein”-lignende eksperimenter på klimaet. I stedet oppfordrer den til litt forsiktighet med å forstå fysikken og kjemien som ligger til grunn for en slik bragd.

Mange, mange mennesker foreslår ingen tukling i det hele tatt, men “vitenskapen” føles som om den vet bedre enn Gud hvordan den skal skape en “bedre” planet som er mer egnet til agendaen til Gates og hans like.

En artikkel fra Penn om studien forklarer at det er utfordringer med å generere svovelsyre i stratosfæren. Produksjonen av den er “mindre effektiv enn det som tidligere kunne vært forventet.”

“Derfor kreves det mer grunnarbeid for å utforske kjemien for hvordan svovelsyre og dens byggeklosser vil reagere i den øvre atmosfæren for å trygt kunne gå videre med denne klimageoingeniørstrategien,” forklarer artikkelen videre, og siterer uttalelser fra forskerne involvert i studien.

Å Blokkere Solen Med Svovel Er Definitivt Ikke En God Idé

I følge Joseph S. Francisco, en atmosfærisk kjemiker fra Penn School of Arts & Sciences, er det viktig å forstå “fotokjemien involvert i geoengineering” før du fortsetter å sprøyte tilfeldige kjemikalier (chemtrails) inn i himmelen.

“Det er kritisk viktig, og det er noe som har blitt ignorert,” la han til.

Tanken bak svovel er at dette er det samme stoffet som slippes ut under et vulkanutbrudd, som ofte blokkerer solen og gjør alt mørkt i en periode. Hvis Gates og andre geoingeniører får viljen sin, vil dette mørket være “permanent” for å “fikse” global oppvarming.

Under et vulkanutbrudd slippes svovel ut i troposfæren, som er omtrent 10 kilometer opp fra jordoverflaten. Geoengineering av svovel innebærer derimot å injisere det oppover 20 kilometer inn i stratosfæren, noe som er helt unaturlig.

“En av implikasjonene av dette funnet er at hvis du legger svoveldioksid der oppe, kommer det bare til å bli resirkulert rundt,” sier Francisco. “Så det åpner døren for om vi har en full forståelse av atmosfærisk svovelkjemi oppe i stratosfæren.”

Hvis atmosfærisk kjemi ikke fungerer som forventet under en geoengineering-injeksjon av svovel, må det være en plan B, sier Francisco.

“Det reiser et grunnleggende viktig spørsmål: Hvis vi legger svoveldioksidet i, kan vi få det ut av stratosfæren?” han spør.Adama Traore Er Den Siste Høyprofilerte Fotballstjernen Som Kollapser På Banen Under KampForrige InnleggDet Egyptiske Ankh-Korset Funnet I MexicoNeste Innlegg

Relaterte Artikler

bare dager etter at bill gates advarte om et kommende bioterrorangrep mot kopper, er 15 hetteglass merket "kopper" funnet i forskningslaboratoriet i Pennsylvania

BILL GATESSAMMENSVERGELSEFALSKE FLAGG

Bare Dager Etter At Bill Gates Advarte Om Et Kommende Bioterrorangrep Mot Kopper, Ble 15 Hetteglass Merket Med “Kopper” Funnet I Forskningslaboratoriet I Pennsylvania

HAF20. November 2021

Bill Gates for interessekonflikt ga 319 millioner dollar til store medier

BILL GATESSENSURKONTROLLMSM

Interessekonflikt: Dokumenter Beviser At Bill Gates Ga 319 Millioner Dollar Til De Beste Mainstream-Mediene

HAF18. November 2021

pave francis sier at den store tilbakestillingen må inkludere en "grønn spiritualitet" der jorden blir tilbedt

GLOBAL WARMING HOAXFLOTT TILBAKESTILLINGRELIGION

Pave Frans Sier At Den Store Tilbakestillingen Må Inkludere En “Grønn Åndelighet” Der Jorden Blir Tilbedt

HAF13. November 2021

bill gates oppfordrer verdens myndigheter til å straffe alle som motsetter seg masker og vaksiner på nettet

BILL GATESVAKSINER

Bill Gates Oppfordrer Verdens Myndigheter Til Å STRAFTE Alle Som Motsetter Seg Masker Og Vaksiner På Nett

HAF12. November 2021

Legg igjen en kommentar