Alle Verdensledere Tjener Den Nye Verdensordenen

23. November 2021

«Siden jeg gikk inn i politikken, har jeg hovedsakelig fått meg betrodd menns synspunkter privat. Noen av de største mennene i USA, innen handel og produksjon, er redde for noe. De vet at det er en kraft et sted som er så organisert, så subtil, så årvåken, så sammenlåst, så fullstendig, så gjennomgripende, at de ikke bør snakke over pusten når de snakker i fordømmelse av den.» – Woodrow Wilson, 28. president i USA (1856-1924)

“Så du ser, min kjære Coningsby, at verden er styrt av svært forskjellige personer enn det som er forestilt av de som ikke er bak kulissene.” – Benjamin Disraeli, britisk statsminister (1804–1881)

alle verdens ledere tjener den nye verdensordenen

Fremkomsten av den industrielle revolusjonen, oppfinnelsen av et banksystem basert på åger, og vitenskapelige og teknologiske fremskritt i løpet av de siste tre århundrene har hatt tre store konsekvenser. Disse har gjort den utrolige konsentrasjonen av rikdom i noen få hender mulig, har ført til konstruksjon av stadig mer dødelige våpen som kulminerte i masseødeleggelsesvåpen, og har gjort det mulig å forme sinnene til store befolkninger ved å bruke vitenskapelige teknikker gjennom media og kontroll over utdanningssystemet.

De rikeste familiene på planeten jorden gir skuddene i hver større omveltning de forårsaker . Deres aktivitetssfære strekker seg over hele kloden, og til og med utover, deres ambisjoner og grådighet etter rikdom og makt kjenner ingen grenser, og for dem er det meste av menneskeheten søppel – «menneskelig søppel». Det er også deres mål å avfolke kloden og opprettholde en mye lavere befolkning sammenlignet med det vi har nå.

Det var baron Nathan Mayer de Rothschild (1840-1915) som en gang sa:

«Jeg bryr meg ikke om hvilken marionett som plasseres på Englands trone for å styre det britiske imperiet der solen aldri går ned. Mannen som kontrollerer Storbritannias pengemengde kontrollerer det britiske imperiet, og jeg kontrollerer den britiske pengemengden.»

Det som var sant for det britiske imperiet er like sant for det amerikanske imperiet, fjernstyrt av den London-baserte eliten gjennom Federal Reserve System. Dømt etter konsekvensene er Federal Reserve System den største lurendreierjobben i menneskehetens historie.

Det er trist og smertefullt at menneskets vakreste konstruksjon, og kilden til mest makt og rikdom på jorden, dvs. vitenskapelig kunnskap – det mest sublime, mektigste og mest organiserte uttrykket for menneskets iboende tankegave, undring og ærefrykt – ble et verktøy for å underkaste menneskeheten, et svært farlig verktøy i hendene på en liten gruppe menn. Disse mennene “hyrer” forskeren og tar bort, rett og slett, kraften forskeren skaper gjennom sine oppfinnelser. Denne kraften blir deretter brukt til deres egne formål, til enorme menneskelige og materielle kostnader for menneskeheten. Målet til denne håndfull menn, medlemmene av de rikeste familiene på planeten, Eliten, er en ny verdensorden , en én verdensregjering , under deres kontroll.

Hemmelighold og anonymitet er integrert i operasjonene til Eliten, og det er absolutt hensynsløshet, dypt bedrag og den mest grusomme spionasjen og utpressingen. Eliten stiller nasjoner opp mot hverandre, og tar sikte på å ødelegge religion og andre tradisjonelle verdier, skaper kaos, sprer bevisst fattigdom og elendighet, og tilraner seg makten og plasserer sine stooges på plass. Disse familiene “kjøper mens blodet fortsatt renner i gatene” (Rothschild dictum). Kriger, “revolusjoner” og attentater er en del av deres taktikk for å ødelegge tradisjonell sivilisasjon og tradisjonelle religioner (som i Sovjet-Russland), samle rikdom og makt, eliminere motstandere og fortsette nådeløst mot deres erklærte mål, generasjon etter generasjon. De opererer gjennom skjulte og åpne samfunn og organisasjoner.

Professor Carroll Quigley skrev:

Finanskapitalismens makter hadde et annet vidtrekkende mål, intet mindre enn å skape et verdensomspennende finanskontrollsystem i private hender for å kunne dominere det politiske systemet i hvert land og økonomien i verden som helhet. Dette systemet skulle kontrolleres på en føydalistisk måte av verdens sentralbanker som handlet i fellesskap, ved hemmelige avtaler, oppnådd i private møter og konferanser… Veksten av finanskapitalismen muliggjorde en sentralisering av verdens økonomiske kontroll og bruk av denne makten til direkte fordel for finansmenn og indirekte skade på alle andre økonomiske grupper.

Winston Churchill, som til slutt ble “kjedet av det hele”, skrev rundt 1920:

Fra Spartacus-Weishaupts dager til Karl Marx , til Trotsky, Bela Kun, Rosa Luxembourg og Emma Goldman, denne verdensomspennende konspirasjonen for å styrte sivilisasjonen og rekonstituering av samfunnet på grunnlag av arrestert utvikling, av misunnelse ondskap og umulig likestilling, har vokst jevnt og trutt. Det spilte en definitivt gjenkjennelig rolle i tragedien under den franske revolusjonen. Det har vært hovedkilden til enhver undergravende bevegelse i løpet av det nittende århundre, og nå endelig har denne gjengen av ekstraordinære personligheter fra underverdenen til de store byene i Europa og Amerika grepet det russiske folket i håret på hodet, og har blitt praktisk talt de ubestridte mestrene i det enorme imperiet.

The High Cabal Exposed Av JFK

Det var i de mørke dagene av andre verdenskrig at Churchill refererte til eksistensen av en ” høykabal ” som hadde ført til enestående blodsutgytelse i menneskets historie.

Churchill sies også å ha bemerket om eliten:

“De har fraktet Lenin i en forseglet lastebil som en pestbasill fra Sveits til Russland …” (sitert av John Coleman i The Tavistock Institute of Human Relations, Global Publications 2006). Hvem er de’?

Tenk på uttalelsen fra USAs president John F. Kennedy (JFK) fra 1961 før mediepersonell:

Ordet hemmelighold er motbydelig i et fritt og åpent samfunn, og vi er som et folk, iboende og historisk motstandere av hemmelige samfunn, hemmelige eder og hemmelige prosesser. For vi er motarbeidet over hele verden av en monolitisk og hensynsløs konspirasjon, som hovedsakelig er avhengig av skjulte midler for å utvide sin innflytelsessfære.

Det avhenger av infiltrasjon i stedet for invasjon, på undergraving i stedet for valg, på trusler i stedet for fritt valg. Det er et system som har lagt inn enorme menneskelige og materielle ressurser til å bygge en tett sammensveiset, svært effektiv maskin som kombinerer militære, diplomatiske, etterretningsmessige, økonomiske, vitenskapelige og politiske operasjoner.

Dets forberedelser er skjult, ikke publisert, dets feil er begravet, ikke overskriftene, og dets meningsmotstandere blir tauset, ikke rost, ingen utgifter stilles spørsmålstegn ved, ingen hemmelighet avslørt… Jeg ber om din hjelp i den enorme oppgaven med å informere og varsle det amerikanske folket .”

Hemmelige samfunn, hemmelige eder, hemmelige prosedyrer, infiltrasjon, undergraving, trusler – dette er ordene JFK bruker!

Den 4. juni 1963 beordret JFK utskrift av statskassesedler i stedet for sedler fra Federal Reserve (Executive Order 11110 ). Han beordret også at når disse var skrevet ut, ville Federal Reserve-sedlene bli trukket tilbake og statskassevekslene satt i omløp. Noen måneder senere (22. november 1963) ble han drept midt på lyse dagen foran hele verden – hjernen hans blåste ut.

Ved overtakelse av makten snudde hans etterfølger, president Lyndon Johnson, umiddelbart ordren om å bytte til statskasseveksler som viser veldig tydelig hvorfor JFK ble myrdet. En annen ordre fra JFK, om militært å løsrive seg fra Fjernøsten ved å trekke amerikanske «rådgivere» fra Vietnam, ble også umiddelbart reversert etter hans død.

Etter den cubanske krisen ønsket JFK fredelig, ikke-konfronterende sameksistens med Sovjetunionen, og det betydde ingen kriger i verden. Han visste at den neste krigen ville bli kjernefysisk og det ville ikke være noen vinnere.

Forsvarsindustrien og bankene som tjener penger på krig tilhører Eliten. Eliten abonnerer på en dialektisk hegeliansk filosofi, som påpekt av Antony Sutton, der de skaper “kontrollert konflikt”. De to verdenskrigene var ‘kontrollerte konflikter’!

Deres arroganse, deres ustanselige energi, deres fokus, deres fullstendige ignorering av menneskeliv, deres evne til å planlegge flere tiår i forveien, til å handle på den planleggingen, og deres kontinuerlige suksess er svimlende og trosrystende.

Uttalelser fra menn som Disraeli, Wilson, Churchill, JFK og andre bør ikke etterlate noen tvil i hodet til leseren om hvem som kontrollerer verden.

President Franklin Delano Roosevelt skrev i november 1933 til oberst Edward House:

“Den virkelige sannheten i saken er, som du og jeg vet, at et økonomisk element i de større sentrene har eid regjeringen siden Andrew Jacksons dager.”

Det kan huskes at Andrew Jackson, USAs president fra 1829-1837, ble så rasende over taktikken til bankfolk (Rothschilds) at han sa:

«Du er et hule av hoggormer. Jeg har til hensikt å fordrive deg, og ved den evige Gud vil jeg fordrive deg. Hvis folket bare forsto den rangerte urettferdigheten til vårt penge- og banksystem, ville det være en revolusjon før morgenen.»

Sammenlåsende Struktur For Elite Control

I sin bok Big Oil and Their Bankers in the Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families and Their Global Intelligence, Narcotics and Terror Network uttaler Dean Henderson:

«Mine forespørsler til bankreguleringsbyråer angående aksjeeierskap i de 25 beste amerikanske bankholdingselskapene ble gitt Freedom of Information Act-status, før de ble nektet på grunn av ‘nasjonal sikkerhet’. Dette er ironisk siden mange av bankens aksjonærer bor i Europa.»

Dette er på forsiden av det ganske forbløffende, men det viser at den amerikanske regjeringen ikke jobber for folket, men for eliten. Det viser også at hemmelighold er det viktigste i Elite-saker.

Ingen medier vil ta opp denne saken fordi Eliten eier media. Hemmelighold er avgjørende for elitekontroll – hvis verden finner ut sannheten om rikdommen, tanken, ideologien og aktivitetene til eliten, vil det bli et verdensomspennende opprør mot den.

Henderson uttaler videre:

«The Four Horsemen of Banking (Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup og Wells Fargo) eier Four Horsemen of Oil (Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP Amoco og Chevron Texaco); i takt med andre europeiske og gamle pengestormer. Men deres monopol på den globale økonomien slutter ikke på kanten av oljeflekken. I følge selskapets 10K-innleveringer til SEC, er Four Horsemen of Banking blant de ti beste aksjonærene i praktisk talt alle Fortune 500-selskaper.»

Det er velkjent at i 2009, av de 100 største økonomiske enhetene i verden, var 44 selskaper. Formuen til disse familiene, som er blant de 10 % største aksjonærene i hver av disse, er langt større enn nasjonale økonomier. Faktisk er det totale globale BNP rundt 70 billioner dollar.

The Rothschild-familien rikdom alene er anslått til å være i billioner av dollar . Det samme er tilfellet med Rockefellers som ble hjulpet og gitt penger hele tiden av Rothschilds. USA har et årlig BNP i området 14-15 billioner dollar. Dette blekner til ubetydelighet før rikdommen til disse trillionærene.

Med den amerikanske regjeringen og de fleste europeiske land i gjeld til eliten, bør det absolutt ikke være noen tvil om hvem som eier verden og hvem som kontrollerer den.

For å sitere Eustace Mullins fra hans bok The World Order :

“Rothschilds styrer USA gjennom sine stiftelser, Council on Foreign Relations og Federal Reserve System uten alvorlige utfordringer for deres makt. Det gjennomføres rutinemessig dyre ‘politiske kampanjer’, med nøye gjennomsøkte kandidater som er forpliktet til verdensordenens program. Skulle de avvike fra programmet, ville de ha en «ulykke», bli anklaget for en sexanklage eller tiltalt for økonomisk uregelmessighet.»

Elitemedlemmene opererer i absolutt unison mot offentlig nytte, mot et bedre liv for menneskeheten der individet er fritt til å utvikle sin medfødte kreativitet, et liv fritt for krig og blodsutgytelse.

James Forrestal, USAs første forsvarsminister, ble klar over Elite-intriger og hadde, ifølge Jim Marrs, samlet 3000 sider med notater som skulle brukes til å skrive en bok. Han døde under mystiske omstendigheter og ble nesten helt sikkert myrdet. Notatene hans ble tatt bort og en renset versjon offentliggjort etter ett år!

Rett før han døde, nesten femten måneder før utbruddet av Korea-krigen, hadde han avslørt at amerikanske soldater ville dø i Korea!

Marrs siterer Forrestal:

«Disse mennene er ikke inkompetente eller dumme. Konsistens har aldri vært et tegn på dumhet. Hvis de bare var dumme, ville de av og til gjort en feil i vår favør.»

Bilderberg-gruppen , Council on Foreign Relations , Trilateral Commission og alle disses mor, The Royal Institute of International Affairs, er organer der beslutninger om menneskehetens fremtid tas fram. Hvem setter opp og kontrollerer dem? De “internasjonale bankfolkene” selvfølgelig.

I sin bok The Secret Team: The CIA and Its Allies in Control of the United States and the World , skriver oberst Fletcher Prouty, som var briefingoffiser for USAs president fra 1955-1963, om «en indre helligdom av en ny religiøs orden.»

Med uttrykket Secret Team mener han en gruppe “sikkerhetsgodkjente personer i og utenfor regjeringen som mottar hemmelige etterretningsdata samlet av CIA og National Security Agency (NSA) og som reagerer på disse dataene.”

Sier han:

“Kraften til Teamet kommer fra dets enorme intra-statlige undercover-infrastruktur og dets direkte forhold til store private industrier, aksjefond og investeringshus, universiteter og nyhetsmedier, inkludert utenlandske og innenlandske forlag.”

Han legger videre til:

«Alle ekte medlemmer av teamet forblir i maktsenteret, enten de sitter på kontoret med den sittende administrasjonen eller er ute av kontoret med det harde settet. De roterer ganske enkelt til og fra offisielle jobber og forretningsverdenen eller den hyggelige havn med akademia.»

Trening Av Young For Elite-Medlemskap

Det er veldig bemerkelsesverdig hvordan “de” er i stand til å utøve kontroll og hvordan “de” alltid finner folk til å utføre jobben, og hvordan er det at “de” alltid tar den “riktige” avgjørelsen til rett tid?

Dette kan bare være mulig hvis det eksisterer et skjult program for å introdusere og trene kadrer mentalt, ideologisk, filosofisk, psykologisk og evnemessig, over lengre perioder og plante dem i maktsentrene til land som USA, Storbritannia, etc. .. Denne treningen ville begynne i ung alder generelt.

Det må også være en metode for kontinuerlig vurdering, av små grupper av svært dyktige menn, for å utvikle situasjoner med “deres” menn som er plantet i de store kraftsentrene i verden slik at umiddelbar “avhjelpende” handling, handling som alltid favoriserer Elite interesser, kan tas. Hvordan skjer det?

Det er i å finne svar på disse spørsmålene at rollen til hemmelige samfunn og deres kontroll over universiteter, spesielt i USA, får større betydning. Arbeidet utført av menn som Antony Sutton, John Coleman, Eustace Mullins og andre er banebrytende.

Menneskeheten står i gjeld til slike lærde som lider for sannheten, men som ikke gir etter. Hver gang du sporer pengekilden til viktige initiativer designet for å utløse store kriger, legge politikk for fremtiden, styrke kontrollen over eliten over menneskeheten osv. , vil du alltid finne dem knyttet til de såkalte bankfamiliene og deres stooges som opererer fra Foundations.

I april 2008 var jeg blant omtrent 200 visekanslerer, rektorer og presidenter for universiteter fra Asia, Afrika, Europa og USA på et todagers toppmøte for høyere utdanning for global utvikling, holdt ved det amerikanske utenriksdepartementet i Washington DC. Toppmøtet ble talt av fem amerikanske sekretærer, inkludert utenriksminister Condoleezza Rice.

Den virkelige vekten under hele toppmøtet var bare på én ting – at universiteter i utviklingsland opererer i partnerskap med stiftelser slik at globale problemer kan løses! Dette er private stiftelser, og den eneste måten å forstå denne vektleggingen på er å innse at den amerikanske regjeringen eies av de som eier disse stiftelsene.

Som et tillegg ble åpningstalen holdt av krigsforbryteren ansvarlig for millioner av dødsfall i Rwanda, opplært i amerikanske militærinstitusjoner og tildelt en doktorgrad – Dr. Paul Kagame! Den aller første presentasjonen ble laget av administrerende direktør for Agha Khan Foundation!

I en fascinerende studie av Yale hemmelige samfunn Skull and Bones, avdekket Antony Sutton en rekke aspekter av dyp betydning ved dette ene samfunnet.

I sin bok America’s Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones påpeker Sutton at det er et sett med “Old Line American Families and New Wealth” som dominerer The Order (of Skull & Bones) – Whitney-familien, Stimson-familien, Bundy-familien, Rockefeller-familien, Harriman-familien, Taft-familien, Bush-familien og så videre.

Han påpeker også at det er en britisk forbindelse:

“Forbindelsene mellom ordenen og Storbritannia går gjennom Lazard Freres og de private handelsbankfolkene. Spesielt det britiske etablissementet grunnla også et universitet – Oxford University, og spesielt All Souls College i Oxford. Det britiske elementet kalles ‘The Group’. Gruppen knytter seg til den jødiske ekvivalenten gjennom Rothschilds i Storbritannia (Lord Rothschild var et originalt medlem av Rhodes ‘indre sirkel’). Ordenen i USA knytter til familiene Guggenheim, Schiff og Warburg… Det er en Illuminati-forbindelse.»

Hvert år har 15 unge menn, og helt nylig kvinner, blitt innlemmet i The Order from Yale-studenter siden 1832. Hvem velger dem? En studie av karrierebanene til mange av de “utvalgte” viser hvordan de blir fremtredende i det amerikanske livet og hvordan deres jevnaldrende sikrer at disse mennene trenger inn i selve strukturen til viktige amerikanske institusjoner. De er alltid der i nøkkelposisjoner under krig og fred, og manipulerer og ser ustanselig på.

Elitefamilienes innflytelse på nasjoners tankeprosesser utføres gjennom akademiske institusjoner og organisasjoner, så vel som media. Sutton skriver:

“Blant akademiske foreninger ble American Historical Association, American Economic Association, American Chemical Society og American Psychological Association startet av medlemmer av The Order eller personer nær The Order. Dette er sentrale assosiasjoner for betinging av samfunnet. Fenomenet Ordenen som den FØRSTE på scenen finnes spesielt blant stiftelser, selv om det ser ut til at Ordenen har en kontinuerlig tilstedeværelse blant stiftelsens tillitsmenn …

«Den FØRSTE styrelederen for en innflytelsesrik, men nesten ukjent organisasjon etablert i 1910, var også medlem av Ordenen. I 1920 grunnla Theodore Marburg American Society for the Judicial Settlement of Disputes, men Marburg var bare president. Den FØRSTE styrelederen var medlem William Howard Taft. Samfunnet var forløperen til League to Enforce Peace, som utviklet seg til Nations League-konseptet og til slutt FN.»

De forente nasjoner er et instrument av eliten designet for å lette opprettelsen av en verdensregjering under elitekontroll. FN-bygningen står på Rockefeller-eiendommen.

Å Velge Fremtidige Statsministre For Å Tjene Den Nye Verdensordenen

I sin artikkel, ‘ Oxford University – The Illuminati Breeding Ground ‘, forteller David Icke om en hendelse som demonstrerer hvordan disse hemmelige selskapene og gruppene, som jobber for eliten, velger, trener og planlegger å installere sine menn i nøkkelposisjoner.

I 1940 henvendte en ung mann seg til en «studiegruppe» fra Arbeiderpartiet i et rom ved University College Oxford. Han understreket at han tilhørte en hemmelig gruppe uten navn som planla en “marxistisk maktovertakelse” av Storbritannia, Rhodesia og Sør-Afrika ved å infiltrere det britiske parlamentet og sivile tjenester. Siden britene ikke liker ekstremister avviser de sine kritikere som ‘høyreorienterte’ mens de selv utgir seg for å være ‘moderater’ (dette virker som antisemittismeanklagen fra ADL, osv. hver gang Israel blir kritisert). Den unge mannen uttalte at han ledet den politiske fløyen til den hemmelige gruppen, og han forventet å bli utnevnt til Storbritannias statsminister en dag! Den unge mannen var Harold Wilson som ble statsminister i Storbritannia (1964-70, 1974-76)!

Alle unge menn som studerer ved Ivy League-universiteter og andre, må huske på at de kontinuerlig blir gransket av noen av deres professorer med den hensikt å velge blant dem de som vil tjene eliten og bli en del av et globalt nettverk av sammenlåste skjulte og åpne samfunn og organisasjoner, som arbeider for den nye verdensordenen .

Noen av de allerede utvalgte vil være til stede blant dem, blande seg med dem og likevel, i deres hjerte, atskilt fra dem ved en følelse av å tilhøre et brorskap med et oppdrag som har pågått i lang tid. Disse unge mennene vet også at de vil bli belønnet med fremgang i karrieren, og også at hvis de vakler, kan de bli drept!

Fullstendig hemmelighold og absolutt lojalitet er avgjørende for fortsatt suksess for dette programmet. Dette håndheves gjennom frykt for drap eller konkurs og gjennom en kult som trolig tar oss tilbake til pyramidenes tid og før.

Filosofisk “tror de” på hegeliansk dialektikk som de rettferdiggjør å skape forferdelige kriger – eufemistisk kalt “kontrollert konflikt”. Deres politiske ideologi er ‘kollektivisme’ der menneskeheten må ‘styres’ av en gruppe menn, ‘dem’, organisert for formålet – en skjult ‘dominerende minoritet’. ‘De’ tror at de vet bedre enn vanlige dødelige.

Illuminati , frimurerne , medlemmer av andre kjente og ukjente hemmelige samfunn, går alle sammen under den rikeste kabalen i menneskets historie for å ta en hypnotisert, sovende og mishandlet menneskehet fra den ene avgrunnen til den neste.

Tidligere MI6-agent John Coleman refererer til en ” Comité av 300 ” som kontrollerer og veileder dette enorme underjordiske menneskelige maskineriet.

I sin bok Memoirs , utgitt i 2002, uttalte David Rockefeller, Sr. at familien hans hadde blitt angrepet av “ideologiske ekstremister” i “mer enn et århundre … Noen tror til og med at vi er en del av en hemmelig kabal som arbeider mot det beste til USA, karakteriserer familien min og meg som ‘internasjonalister’ og som konspirerer med andre rundt om i verden for å bygge en mer integrert global politisk og økonomisk struktur – én verden, om du vil. Hvis det er siktelsen, står jeg skyldig, og jeg er stolt av det.» Det er det!

Av Dr. Mujahid Kamran, NewDawnMagazine.com

Om forfatteren: Prof. Dr. MUJAHID KAMRAN er visekansler ved University of the Punjab, Lahore, Pakistan, hvor han har undervist i fysikk siden 1972. Han var Fullbright-stipendiat ved University of Georgia, USA, i 1988-89 og professor i fysikk ved King Saud University, Riyadh, fra 2001 til 2004.

Kamran har vunnet en rekke priser, inkludert Abdus Salam-prisen (1985), President’s Pride of Performance Award (1999), International Einstein Award for Scientific Achievement (2010), Sitara-e-Imtiaz (2015), for hans fremragende bidrag til forskning , undervisning og popularisering av vitenskap.

Boken hans Jadeed Tabiyat Kay Bani vant National Book Council-prisen i 2000. Boken hans The Grand Deception – Corporate America and Perpetual War ble utgitt i 2011 av Sang e Meel Publications, Lahore, Pakistan. Prof. Kamrans hjemmeside er www.mujahidkamran.com.Vaksine-Pushende Leger ‘Slipper Som Fluer’ Etter Å Ha Fått Covid-StikkForrige InnleggLedende Israelsk Helsepersonell: Vaksinerte Står For 95 % Av Alvorlige Og 85–90 % Av Nye Covid-Sykehusinnleggelser (Oppdatering)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

opprinnelsen til den nye verdensordenen

NWOHEMMELIGE SAMFUNN

Opprinnelsen Til Den Nye Verdensordenen

HAF24. November 2021

tidligere høytstående russiske militærgeneral sier utenomjordiske er her

SAMMENSVERGELSEETS UFOER

Den Tidligere Russiske Militærgeneralen Sier At Utenomjordiske Er Her

HAF22. November 2021

Laboratorietesting fra mayo-klinikken viser at covid-jabs vil gjøre folk utsatt for kreft, hiv, hpv

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Mayo Clinic-Utdannet Lege: Laboratorietester Viser At COVID-Jabs Vil Gjøre Folk Utsatt For Kreft, HIV, HPV, Etc. – “Det Er Nesten Omvendt HIV”

HAF21. November 2021

tidligere 'menn i svart' tilståelser og spådommer om hva som kommer for menneskeheten

SAMMENSVERGELSEETS UFOER

Tidligere ‘Men In Black’-Operatør Avslørte Alien-Agendaen, Samt ‘Spådde’ COVID-Utbruddet For Flere År Siden

HAF21. November 2021

Legg igjen en kommentar