Hvis du tar Covid Vax, kan du aldri oppnå full immunitet igjen – Regjeringsstatistikk avslører den grufulle sannheten

Av Ethan HuffGlobal Research, 13. november 2021BigPharmaNews.com 24. oktober 2021Region: EuropaTema: Vitenskap og medisin

Alle Global Research-artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på toppbanneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon).

Besøk og følg oss på Instagram på @ crg_globalresearch .

***

Først lagt ut av Global Research 25. oktober 2021

***

Den britiske regjeringen har spilt bønner om det faktum at når du først blir “vaksinert” for Wuhan-koronaviruset (Covid-19), vil du aldri igjen kunne oppnå full naturlig immunitet.

I sin uke 42 “COVID-19 vaksineovervåkingsrapport,” innrømmet det britiske helsesikkerhetsbyrået på side 23 at “N-antistoffnivåer ser ut til å være lavere hos personer som får infeksjon etter to doser vaksinasjon.” Det fortsetter med å forklare at dette antistofffallet i utgangspunktet er permanent.

«Hva betyr dette? Flere ting, alle dårlige,» skriver Alex Berenson. “Vi vet at vaksinene ikke stopper infeksjon eller overføring av viruset (faktisk viser rapporten andre steder at vaksinerte voksne nå blir infisert med mye HØYERE rater enn de uvaksinerte).”

“Det britene sier er at de nå finner ut at vaksinen forstyrrer kroppens medfødte evne etter infeksjon til å produsere antistoffer mot ikke bare spikeproteinet, men andre deler av viruset. Spesielt ser det ikke ut til at vaksinerte mennesker produserer antistoffer mot nukleokapsidproteinet, skallet til viruset, som er en avgjørende del av responsen hos uvaksinerte mennesker.»

På lang sikt vil folk som tar en “Operation Warp Speed”-jab være langt mer sårbare for eventuelle mutasjoner i piggproteinet som kan komme, selv om de allerede har blitt infisert og blitt frisk én eller flere ganger.

De uvaksinerte vil i mellomtiden oppnå varig, om ikke permanent, immunitet mot alle stammer av det påståtte viruset etter å ha blitt infisert med det naturlig selv bare én gang.

“Det betyr også at viruset sannsynligvis vil selektere for mutasjoner som går i akkurat den retningen, fordi de i hovedsak vil gi det en enorm sårbar populasjon å infisere,” advarer Berenson videre. “Og det er sannsynligvis enda flere bevis på at vaksinene kan forstyrre utviklingen av robust langsiktig immunitet etter infeksjon.”

Stol på Gud, ikke Big Pharma

Dette er det samme vi har advart om, bare for å møte latterliggjøring fra mainstream media og regjeringskilder som nå hevder naturlig immunitet ikke engang eksisterer.

Det er to realiteter som finner sted samtidig, med andre ord: en der uvaksinerte mennesker stoler på Gud med immuniteten, og den andre der de “fullvaksinerte” stoler på “vitenskapen”, myndighetene og media for å gi dem den. gjennom en nål.

Bare én side er riktig, og følgelig er det ikke den som tar den brede veien inn i permanent immunskade gjennom vaksinasjon. De eneste menneskene igjen i denne verden som vil ha et fungerende immunsystem når alt er sagt og gjort med dette, er de som tok beslutningen om å la kroppen være i fred.

Det er rett og slett ikke nødvendig å ta en injeksjon for et virus som for de fleste ikke viser noen symptomer i det hele tatt, enn si for et virus som aldri har blitt isolert og bevist å eksistere i utgangspunktet .

“Dette er den største svindelen i menneskehetens historie,” skrev en kommentator på Berensons blogg om dette covid-injeksjonsmarerittet.

“De globale elitene har hatt dette i arbeid siden 1991-92,” skrev en annen. «Har du hørt om Agenda 21? Den ble erstattet i 2015 med FNs Agenda 2030, eller det som nå omtales som “den store tilbakestillingen.”

En annen påpekte at selv å snakke om Agenda 21 i årevis ble ansett for å være en vill «konspirasjonsteori». Nå har det konspirasjonsteori omgjort til en konspirasjon faktum .

“Vi har gått fra et samfunn som prøver å bidra til å gi fred og velstand, til å la skurker infisere oss med biovåpen for å utslette alle som anses som uvesentlige, irrelevante og disponible,” skrev en annen.

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Videresend denne artikkelen til e-postlistene dine. Krysspost på bloggen din, internettfora. etc.

Utvalgt bilde er fra Free West MediaDen opprinnelige kilden til denne artikkelen er BigPharmaNews.comCopyright © Ethan Huff , BigPharmaNews.com , 2021


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Research

Relaterte artikler fra arkivene våre

CDC tvunget til å innrømme at det ikke samler inn data om naturlig immunitet mot COVID19. november 2021

Johns Hopkins Prof: “En av de største feilene i vårt nåværende medisinske lederskap er å ignorere naturlig immunitet”2. juni 2021

Sucharit Bhakdi: COVID-19-vaksinasjon er den største trusselen menneskeheten noen gang har møtt27. september 2021

Legg igjen en kommentar