Project ‘Looking Glass’ Insider: ‘Elitene’ Fikk Panikk Da De Så Fremtiden – Uansett Hva De Gjør, Vinner Menneskeheten Til Slutt

17. November 2021

“Project Looking Glass-teknologien så at den store oppvåkningen ikke kan stoppes”, sier militærinnsider.Project 'Looking Glass' Insider: 'Elitene' fikk panikk da de så fremtiden – uansett hva de gjør, vinner menneskeheten til slutt

Hvordan Looking Glass-enheten ser ut basert på insider-vitnesbyrd.

En melding fra David Icke  om emnet:

“Som jeg har sagt, er resultatet skrevet av bevissthetsnivåer langt utover landsbyidiotene til kulten – folket vinner når de våkner til sannheten. Vi er i de mørkeste dagene i 2021, 2022 og inn i 2023 før morgengry og en helt ny virkelighet dukker opp basert på kjærlighet og frihet. Hold deg sterk, ikke underkast deg tyranni – friheten ER på vei og den ‘allmektige’ kulten er inne i sine siste desperate dødskamper.»

Se nedenfor:

https://www.bitchute.com/embed/rwnDvcugsRHK/

Som varslere/innsidere har forklart i fjor, var den nåværende plandemien faktisk planlagt til 2050, men “elitene” er i panikkmodus på grunn av den store oppvåkningen, og de har forhastet seg. Den nye verdensorden er ikke en gang perfeksjonert og den har allerede sviktet .

Ifølge innsidere har “elitene” implementert denne operasjonen uten godkjenning fra deres mørke mestere , derfor brukte de navnet “Build Back Better” i stedet for den originale “New World Order .”

frihet kommer bilde

Nå mer enn noen gang er det viktig at du forblir rolig og på et sted med KJÆRLIGHET. I stedet for å fokusere på de voldelige distraksjonene som blir presset uten stopp av MSM, bør du i stedet  fokusere din kreative intensjon på kjærlighet, enhet og den store oppvåkningen .

“Uendelig kjærlighet er den eneste sannheten. Alt annet er illusjon.” – David Icke20 Mindre Kjente Fakta Om Den Store Sfinksen I EgyptForrige InnleggMonty Python-Komiker John Cleese Kansellerer Seg Selv “Før Noen Andre Gjør Det”: “Jeg Svartelister Meg Selv”Neste Innlegg

Relaterte Artikler

general ved Oklahoma National Guard nekter å håndheve vaksinemandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

General Of Oklahoma National Guard Nekter Å Håndheve Vaksinemandat

HAF16. November 2021

Kongressmedlem har et budskap til amerikanerne – «ikke følg, stå på!  amerikanere vil heller dø på føttene enn å leve på knærne

INSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Kongressmedlem Har En Melding Til Amerikanerne: ‘Ikke Følg – Stå På! Amerikanere Ville Heller Dø På Føttene Enn Å Leve På Knærne

HAF10. November 2021

7 hollywood-kjendiser som nekter covid-vaksinene 2

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

7 Hollywood-Kjendiser Som NEKTER Covid-Vaksinene

HAF2. November 2021

90 % av tyskerne som ikke har fått vaksinen sier at de ikke vil få den

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

90 % Av Tyskerne Som Ikke Har Fått Vaksinen Sier At De Ikke Får Den

HAF31. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar