En samling av tidligere innlegg og som vi har fått bekreftet.

Jan Erik Winås 8 juni 2020

82.u5ut52S04 ju8ni 62nmch02f0  · Benytter fortsatt Google oversetter. De som ikke gidder lese… lar vær…gjerne uten å fortelle oss andre om det.Regnproduksjon: Kina skaper 55 milliarder tonn kunstig regn i året – og det planlegger å kvintuple det22. oktober 2013 | Av Gwynn Guilford | Kvarts |

“KINA HAR KOMMET LANGT SIDEN 1958, DA RUSSLAND BRAKTE SKYFRØ TIL MELLOMRIKET. DET ER NÅ DEN MEST TRIGGERGLADE SKYFRESEREN I VERDEN. I 2011 BRUKTE KINA 150 MILLIONER DOLLAR PÅ ET ENKELT REGIONALT KUNSTIG REGNPROGRAM; DET ER UKLART HVOR MYE ANDRE LOKALE MYNDIGHETER BRUKER. TIL SAMMENLIGNING BRUKER USA RUNDT 15 MILLIONER DOLLAR I ÅRET. ”

📷 Bilde:En av Kinas skysplittere.Tilbake i 2150 f.Kr. beseglet keiser Yu sin plass i Kinas historie med fremtredende herskere ved å kontrollere Yellow River årlige flom og redde vannete avlinger. I dag står Kinas herskere overfor det motsatte problemet: Det er vannmangel som truer gårdene. Så i stedet for den gule elven, kontrollerer den kinesiske regjeringen regnet.Det gjør det ved å “skyfrø”, den kalkulære betegnelsen for rakettoppskytning av kjemikalier til skyer, og akselerere dannelsen av iskrystaller som til slutt blir regn (Kina bruker også militære fly). Dette meteorologiske klysteret er ikke bare nyttig for å bekjempe landets stadig alvorligere tørke og, angivelig, forhindre hagl. Lokale myndigheter bruker “værmodifisering” for å fjerne rensende dongerier med luftforurensning .Kinas har kommet langt siden 1958, da Russland brakte skyfrø til Mellomriket. Det er nå den mest triggerglade skyfreseren i verden. I 2011 brukte Kina 150 millioner dollar på et enkelt regionalt kunstig regnprogram; det er uklart hvor mye andre lokale myndigheter bruker. Til sammenligning bruker USA rundt 15 millioner dollar i året. Det skaper nå 50 milliarder tonn (55 milliarder tonn) kunstig regn i året. Det sammenlignes med gjennomsnittlig 36 milliarder tonn i året (40 milliarder tonn) fra 1999 til 2006.Når vannet blir knappere og luftforurensningen blir mer alvorlig, planlegger Kina å frø enda flere skyer . Statsrådet, Kinas kabinett, muller nå et forslag om å beseire overvåking og reaksjonstiltak for naturkatastrofer, inkludert mer falskt regn (lenker på kinesisk). I fjor avslørte sjefen for Kinas meteorologiske administrasjon (CMA) at det under sitt nye “værmodifiseringsprogram” ville bruke skyfrø for å øke nedbøren med 254 milliarder tonn (280 milliarder tonn) .Med sin forferdelige luftforurensning og akutte vannmangel er Kina en naturlig kandidat til å være verdens ledende skysetter. Men en annen grunn er at få land deler sin begeistring for teknikken. For det første har effektiviteten aldri vært godt etablert. Enkelt sagt er det vanskelig å si om de 55 milliarder tonn kunstig regn ville falt ned uansett.”[Den kinesiske regjeringen har] kommet med noen påstander, men det er ingen evaluering tilgjengelig som kan underbygge deres påstander,” sa Roelof Bruintjes, en forsker ved US National Center for Atmospheric Research og en talsmann for værmodifisering, fortalte China Dialogue . Han legger til at teknologien ikke bør brukes som “et tørke-busting verktøy”, men heller for langsiktig vannforvaltning.Hvis teknikken fungerer, kan det faktisk føre til andre problemer. Noen sier at for tidlig induserende regn forhindrer at det faller andre steder. I tillegg gjør skyssåing sannsynligvis at hagl ekspanderer, ikke krymper og forurensning frø skyer allerede automatisk .Hvis skyfrø muligens er nytteløst og ødeleggende, hvorfor ryker Kina opp? Bortsett fra miljøhensyn, er det lukrative grunner til skyfrø. CMA har planer om å frø skyer for private virksomheter som gårder eller vannkraftstasjoner , fortalte sjefen for CMA, Zheng Guoguang, til China Daily i 2012. En meteorolog i Beijing beskrev Kinas motivasjoner til Vanity Fair på en værmodifiserende bankett i 2008 som følger: “Folk tror det de vil, og regjeringer må sees for å iverksette tiltak.”

En liten snutt som viser hva shitholefolka i uniten har holdt på med i mange tiår

Legg igjen en kommentar