CORONA-PRESSEKONFERANSE FREDAG

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) og helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) skal fredag klokken 11 holde pressekonferanse om coronasituasjonen. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad og FHI-direktør Camilla Stoltenberg vil også være til stede.

Det er ventet at regjeringen i løpet av denne uken skal ferdigstille forskriften som vil gjøre det mulig for kommuner å innføre coronapass, men foreløpig har ikke regjeringen sagt noe om hva de vil snakke om på pressekonferansen.

Forrige døgn ble det registrert 2552 nye smittetilfeller – en ny døgnrekord siden starten av pandemien. Det siste døgnet er det registrert 2475 nye smittede.

Regjeringen har så langt ikke varslet nasjonale tiltak for å slå ned smitten, men flere kommuner med høyt smittetrykk, deriblant Tromsø, har innført lokale tiltak. Tromsø er også en av kommunene som har varslet at de vil innføre coronapass for sine innbyggere så fort forskriften er klar.

Legg igjen en kommentar