CDC Innrømmer Å Knuse Rettighetene Til Naturlig Immun Uten Bevis For At De Overfører Viruset + Naturlig Immunitet Overlegen Vaksineimmunitet

17. November 2021

Etter formell etterspørsel innrømmer CDC at de ikke har bevis for et eneste tilfelle av et naturlig immun individ som sprer viruset.

Du vil anta at hvis CDC skulle knuse de sivile og individuelle rettighetene til de med naturlig immunitet ved å få dem utvist fra skolen, sparket fra jobben, separert fra militæret, og enda verre, ville CDC ha bevis for minst én eksempel på et uvaksinert, naturlig immun individ som overfører COVID-19-viruset til et annet individ. Hvis du trodde dette, ville du tatt feil.

cdc innrømmer å knuse rettighetene til naturlig immun uten bevis for at de overfører viruset + naturlig immunitet overlegen vaksineimmunitet

Firmaet mitt, på vegne av ICAN, ba CDC om nettopp dette beviset (se nedenfor). ICAN ønsket å se bevis på ethvert tilfelle der noen som tidligere hadde covid-19 ble gjeninfisert med og overførte viruset til noen andre. CDCs utrolige respons er at den ikke har et eneste dokument som reflekterer at dette noen gang har skjedd. Ikke en. (Se nedenfor.)

Derimot finnes det uendelige dokumenter som gjenspeiler tilfeller av vaksinerte individer som har blitt smittet med og overfører viruset til andre. Slik som denne studien. Og denne studien. Og denne studien. Og denne studien. Det fortsetter og fortsetter…

Men det blir verre. CDCs unnskyldning for ikke å ha et snev av bevis på at det naturlig immune overfører viruset er at “denne informasjonen ikke er samlet inn.” Hva?! Ingen bevis!

Men likevel knuser CDC aktivt rettighetene til millioner av naturlig immune individer i dette landet hvis de ikke får vaksinen under antagelsen om at de kan overføre viruset. Men til tross for klare bevis for at de vaksinerte sprer viruset, opphever CDC restriksjonene for vaksinerte?! Det er dystopisk.

Fakta om naturlig immunitet er enkle. Hver eneste fagfellevurderte studie har funnet at de naturlig immune har langt mer enn 99 % beskyttelse mot å ha COVID-19, og denne immuniteten avtar ikke.

Derimot gir COVID-19-vaksinen i beste fall 95 % beskyttelse, og denne immuniteten avtar raskt. Jeg er ingen matematiker, men en konstant 99% virker å foretrekke fremfor en 95% som raskt synker. Og selv om de vaksinerte lett overfører viruset, er det ikke slik for de naturlig immune.

Lærdommen er nok en gang ikke at helsemyndighetene aldri skal gjøre feil. De vil. Det skjer. Lærdommen er at sivile og individuelle rettigheter aldri bør være betinget av en medisinsk prosedyre.  Alle, naturlig immune eller på annen måte, som ønsker å bli vaksinert og boostet, bør stå fritt til å gjøre det. Men ingen bør tvinges av regjeringen til å delta i noen medisinsk prosedyre.

FOIA-forespørsel her .

FOIA-svar her .

Det Åpenbare Vinner Igjen: Naturlig Immunitet Overlegen Vaksineimmunitet

CDC fører en krig mot sin egen troverdighet ved å nekte å akseptere naturlig immunitet.

Gir en Covid-19-vaksine bedre immunitet enn tidligere infeksjon? Mens forståsegpåerne diskuterte, kom Informed Consent Action Network ( ICAN ) til bunns i dette spørsmålet. Den engasjerte seg i en formell utveksling med CDC om akkurat dette spørsmålet.  Det ikke overraskende svaret – naturlig immunitet vinner!

Den utveksling , mens lang, er definitivt verdt å lese. Kort sagt – og dette kommer til å være en underdrivelse – klarer ikke CDC å motbevise den klare, konsistente og ugjendrivelige vitenskapen som demonstrerer overlegenheten til naturlig immunitet sammenlignet med vaksineimmunitet.

I sum:

  • Hvem er mer sannsynlig å få Covid-19 (den symptomatiske sykdommen)?   Svaret er klart. Naturlig immunitet gir mer enn 99 % beskyttelse mot Covid-19 mens vaksineimmunitet er godt under dette beskyttelsesnivået selv direkte etter vaksinasjon og avtar raskt derfra.
  • Hvem er mer sannsynlig å bli smittet med og overføre viruset (med eller uten symptomer)?   Svaret er igjen krystallklart. Vaksineimmunitet forhindrer ikke infeksjon og overføring, mens naturlig immunitet gjør det. Som direktøren for CDC forklarte , trenger de vaksinerte å bære masker fordi “det [covid-19-vaksinene] ikke kan gjøre lenger er å forhindre overføring.” (Dette punktet er også dekket i en tidligere artikkel .)
  • Enda verre, basert på offisielle regjeringsdata fra Storbritannia og Israel, overgår de kjente uønskede hendelsene fra Covid-19-vaksinen de kjente fordelene ved å vaksinere de naturlig immune. Se utvekslingen med CDC lenket ovenfor.

CDC gir heller ikke et snev av bevis for å bestride at “etter en verdensomspennende jakt på ethvert tilfelle av reinfeksjon og overføring av SARS-CoV2, er det ingen bevis for at et individ som tidligere er infisert med SARS-CoV-2 er i faresonen å bli re-infisert og overføre det til andre .” (utheving i original).

CDC har til og med en detaljert protokoll for å undersøke reinfeksjoner. Men er likevel fornøyd med å knuse rettighetene til de med naturlig immunitet med mindre de underkaster seg vaksinepolitikken uten dokumenterte tilfeller av reinfeksjon og overføring.

Lærdommen er nok en gang ikke at helsemyndighetene aldri skal gjøre feil. De vil. Det skjer. Lærdommen er at sivile og individuelle rettigheter aldri bør være betinget av en medisinsk prosedyre.   Alle, naturlig immune eller på annen måte, som ønsker å bli vaksinert og boostet, bør stå fritt til å gjøre det. Men ingen bør tvinges av regjeringen til å delta i noen medisinsk prosedyre.

Begjæring til CDC HER .

CDCs svar  HER .

Svar til CDC HER .

Tillegg: Diskuterer denne utvekslingen på Fox News :

Viktig etterskrift:  For de som ennå ikke vet om ICAN, bør du. La meg introdusere ICAN på denne måten: vi ønsker alle tryggere forbrukerprodukter, ikke sant? Tryggere biler. Tryggere fly. Tryggere leker. Tryggere rusmidler. Vel, hva med sikrere vaksiner? Du vet, forbrukerproduktene som bokstavelig talt sprøytes inn i kroppen. ICAN har i over fem år stått i spissen for å kjempe for tryggere vaksiner for alle, og firmaet mitt har vært så heldig å være ICANs primære juridiske rådgiver i denne pågående kampen.

Kilder: AaronSiri.substack.com ; AaronSiri.substack.comGeneral Of Oklahoma National Guard Nekter Å Håndheve VaksinemandatForrige InnleggMest Vaxxed Land I Verden Avlyser Julen På Grunn Av EN STOR COVID-SpikNeste Innlegg

Relaterte Artikler

det mest populære landet i verden avlyser julen på grunn av en enorm covid-pik

KORONAVIRUSVAKSINER

Mest Vaxxed Land I Verden Avlyser Julen På Grunn Av EN STOR COVID-Spik

HAF17. November 2021

general ved Oklahoma National Guard nekter å håndheve vaksinemandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

General Of Oklahoma National Guard Nekter Å Håndheve Vaksinemandat

HAF16. November 2021

varslere fda og cdc ignorerer den fordømte rapporten om at over 90 % av sykehusinnleggelser var vaksinert for covid 19 og ingen rapporterte dette til vaers

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Varsler: FDA Og CDC Ignorerer Den Fordømte Rapporten Om At Over 90 % Av Sykehusinnleggelsene Ble Vaksinert For Covid-19 Og Ingen Rapporterte Dette Til VAERS

HAF16. November 2021

vinner av terrengsykkel nasjonale tittel, kyle warner, diagnostisert med perikarditt etter å ha tatt pfizer-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Ødeleggende Video: Vinner Av Terrengsykkel Nasjonaltittel Kyle Warner Diagnostisert Med Perikarditt Etter Å Ha Tatt Pfizer-Vaksine – Avslutter Karrieren

HAF15. November 2021

Legg igjen en kommentar