KRAV: Bønder beordret av regjeringen til å ødelegge avlinger, mer matmangel kommer15.11.2021

Ny

Kopier URL

KRAV: Bønder beordret av regjeringen til å ødelegge avlinger, mer matmangel kommer

ANNONSE

Sosiale medieplattformer blir oversvømmet med vitnesbyrd fra bønder, venner av bønder og folk som jobber med bønder som forklarer hvordan Biden-regimet nå betaler menneskene som dyrker USAs matforsyning for å ødelegge den .

I en tid da inflasjonen øker, beordrer Washington, DC bønder til å pløye under avlingene de jobbet så hardt for å dyrke. I bytte blir disse bøndene angivelig betalt høye dollar for deres lydighet (se nedenfor):https://www.brighteon.com/embed/ff53105d-5c81-490c-a960-a0939ee74854

“I år blir bønder tilbudt 1,5 ganger verdien av avlingene deres for å ødelegge dem,” sier en mann i videoen ovenfor. “De blir også fortalt av den føderale regjeringen at de ikke vil motta subsidier for jordbruk hvis de nekter å ødelegge avlingene deres.”

“Det betyr at bonden ikke har råd til å gi deg mat basert på skattene myndighetene pålegger ham hvis regjeringen ikke gir ham tilbake skattepengene for å gi deg mat.”

Hvis du ikke er kjent med svindelen med skattesubsidier for fabrikkoppdrett, sørg for å sjekke ut en av våre  tidligere artikler fra flere år tilbake, som forklarer hvordan kjemisk landbruk er kunstig støttet opp, og dermed kontrollert, av den føderale regjeringen.

“Og vel, de kommer ikke til å subsidiere dem hvis de ikke ødelegger avlingene,” forklarer den samme mannen i videoen videre. “Vi har åtte måneder på oss til å skaffe vår egen matforsyning, ellers kommer vi sannsynligvis til å møte massesult.”

Regjeringen tvinger også olje til å bli dumpet rett i bakken

I tillegg til matdestruksjon, krever Biden-regimet også at oljeforsyninger tappes fra tankskip og dumpes på bakken.

I en tid da gassen i enkelte deler av landet nå har brutt 5 dollar per gallon, blir dyrebare oljeforsyninger pumpet ut av lagrene og strømmet ut i miljøet.

Et av klippene i videoen ovenfor viser en mann som forklarer hvordan han ble fortalt via brev at han måtte pumpe ut all oljen fra en tankbil og dumpe den ellers bli straffet. Han filmet seg selv når han pumpet oljen ut av en slange festet til lastebilen hans og ut på en grussti ved siden av det som så ut til å være maisavlinger.

I et annet klipp forklarte en mann på et lager også at han og teamet hans har blitt beordret til å slutte å losse og distribuere varer fra skipscontainere, hvorav mange fortsatt flyter ute i havet uten noe sted å havne.

Det vi er vitne til er den planlagte ødeleggelsen av landet i hendene på tyranner. Mat, olje og varer blir ødelagt eller nektet å komme inn i landet, noe nesten hver person som er omtalt i videoen advarer om snart vil bli tydelig i butikker og ved bensinpumpen.

Akkurat nå er eksisterende forsyninger av mange forbruksvarer noe nok til at hyllene ikke blir helt nakne. Men i en ikke altfor fjern fremtid kommer alt dette til å ta igjen og vraket vil bli tydelig for alle.

“De mottar ordre om å ødelegge gårdene og oljeforsyningene deres, og beordrer dem til å male avlingene sine i bakken og dumpe oljen over hele veien – og idiotene gjør det!” skrev en kommentator for å fordømme menneskene i videoen som bare adlyder ordre.

«De ødelegger faktisk sine egne gårder og forsyninger. Det som er overraskende for meg er at mange av dem er fullstendig klar over at de ødelegger gårdsproduktene sine og gjør det likevel. Jeg har aldri sett så mange mennesker så dumme. Noe er fundamentalt galt med disse menneskene.»

Flere relaterte nyheter om den konstruerte kollapsen av Amerika kan bli funnet på Collapse.news .

Kilder for denne artikkelen inkluderer:

Brighteon.com

NaturalNews.comBiden , stor regjering , kollaps , konspirasjon , avlinger , bedrag , ØDELEGG , energiforsyning , matforsyning , høsting , galskap , oljeforsyning , sauer , mangel , sult , dum , forsyningskjede , tyranni

Legg igjen en kommentar