News from Norway : Fake news?

Joint military action by Russia, the Pentagon and China is needed to complete these crimes permanently. The underground base in Norway – where the HAARP attack on La Palma originates – is a major target. The Khazar mafia headquarters around Lake Geneva is different. Kongsberg is now neutralized.Under these circumstances, the White Dragon Society demands a meeting in Tokyo to ensure that white hats receive funding to take over the functioning parts of the US government after the Biden criminals are removed. This meeting has the support of the British Commonwealth, the Vatican (P3 freemasons), the Russians (FSB) and Asian secret societies. The meeting has been convened in Tokyo instead of Lichtenstein as proposed by the “Biden” people on the recommendation of the P3 Freemasons.To keep up the pressure on the Khazar mafia, a representative of the White Dragon Society last week had a meeting with a Mr. K, one of the best assassins in the Japanese underworld. Mr. K is known for chopping people’s fingers off one knuckle at a time until he gets the information he needs. He then packs the bodies in lead and dumps them in the sea, according to colleagues. NO MORE OF THIS.

Nyheter fra Norge :Felles militær aksjon fra Russland, Pentagon og Kina må til for å fullføre disse forbrytelsene permanent. Underjordisk base i Norge – der HAARP-angrepet på La Palma stammer fra – er et stort mål. Khazar-mafiaens hovedkvarter rundt Genèvesjøen er annerledes. Kongsberg er nå nøytralisert.Under disse omstendighetene krever White Dragon Society et møte i Tokyo for å sikre at hvite hatter får finansiering til å overta de fungerende delene av den amerikanske regjeringen etter at Biden-kriminelle er fjernet. Dette møtet har støtte fra det britiske samveldet, Vatikanet (P3 frimurere), russerne (FSB) og asiatiske hemmelige samfunn. Møtet har vært innkalt i Tokyo i stedet for Lichtenstein, slik det er foreslått av «Biden»-folket etter anbefaling fra P3-frimurerne.For å holde trykket på Khazar-mafiaen hadde en representant for White Dragon Society forrige uke et møte med en Mr. K, en av de beste leiemordere i den japanske underverdenen. Mr. K er kjent for å hakke fingrene av folk av en knok om gangen til han får informasjonen han trenger. Deretter pakker han likene i bly og dumper dem i sjøen, ifølge kolleger. IKKE MER AV DETTE.

Legg igjen en kommentar