Dr. Pierre Kory: “COVID-19 er svært behandlingsdyktig”

Analyse av Dr. Joseph MercolaFakta sjekket

https://odysee.com/@Chris_Martenson:2/PierreKory:3

  • 13. november 2021

TidligereNesteDen globale overtakelsen er i gangBør jodisert salt også inneholde kalium?https://articles.mercola.com/themes/blogs/mercola/VideoPanel.aspx?PostID=1157254&v=20211113&CacheVideo=1

HISTORIEN PÅ ET ØYEBLIKK

  • New York lungelege Dr. Pierre Kory, en unapologetisk forkjemper for evidensbasert medisin, har hatt bemerkelsesverdig suksess med å behandle pasienter med ivermectin og andre terapier under pandemien
  • Hans innsats for å få ordet ut om denne behandlingsprotokollen som en del av Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) har i stor grad blitt kvalt av sensur, latterliggjøring og kolleger – hjernevasket av den offisielle fortellingen – som ikke er villige til å akseptere vitenskapen
  • Kory er drevet til å dele det han har lært med så mange mennesker som mulig fordi han mener at alle bør føle seg bemyndiget til å holde seg friske; det er dusinvis av behandlingsalternativer tilgjengelig for virusinfeksjoner, hvorav omtrent 90 % er gjenbrukt, koster øre og er lett tilgjengelig
  • Kory vil at alle skal vite at COVID-19 er en sykdom som kan behandles svært godt, og hvis du er smittet, jo tidligere du starter behandlingen, jo bedre
  • FLCCCs I-MASK+-protokoll kan lastes ned i sin helhet, og gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kan forebygge og behandle de tidlige symptomene på COVID-19

New York lungelege Dr. Pierre Kory, en uapologetisk forkjemper for evidensbasert medisin, har hatt bemerkelsesverdig suksess med å behandle pasienter med ivermectin og andre terapier under pandemien. Hans innsats for å få ordet om denne behandlingsprotokollen som en del av Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) har i stor grad blitt kvalt av sensur, latterliggjøring og kolleger – hjernevasket av den offisielle fortellingen – som ikke er villige til å akseptere vitenskapen.

Kory snakket med Dr. Chris Martenson, vert for Peak Prosperity-podcasten, om hans utrolige opplevelser de siste nesten to årene. 1 Den 8. desember 2020 vitnet Kory for Senatets komité for hjemmesikkerhet og regjeringsspørsmål, som holdt en høring om «Tidlig poliklinisk behandling: en viktig del av en COVID-19-løsning».

Han ba NIH, CDC og FDA gjennomgå de omfattende dataene om ivermectin for å forhindre COVID-19, forhindre at de med tidlige symptomer utvikler seg og hjelpe kritisk syke pasienter til å komme seg. 2 , 3 Som han fortalte Martenson, på grunn av deres lovende resultater, trodde han tidlig at «pandemien var løst», helt til han innså at makthaverne ikke var åpne for å høre hva han hadde å si.

Til tross for hans lidenskapelige bønner og forbløffende vitenskap for å støtte dem, ble behandlingen ikke bare ignorert av Senatskomiteen, men ble raskt fjernet. 4 Nå føler han at kollegene hans i helsevesenet lever i en av to verdener – enten ved å ikke følge dataene eller sette pasientene først fordi de er redde for å miste jobben eller statusen, eller ved å risikere alt for å sette pasientene først. . Han har blitt fremmedgjort fra mange kolleger som han sier “ikke skjønner det.”

Det er behandling tilgjengelig for virus

Korys øyne har blitt åpnet for realiteten at mange mennesker bare hører eller tror det offentlige helsemyndigheter forteller dem, enten det er fordi de er overarbeidet og ikke har tid til å fordype seg i de virkelige dataene eller fordi de følger med blind tillit. . Mange av Korys kolleger har gått sammen med de de mener er autoritative eksperter, selv når veiledningen deres trosser logikk og sunn fornuft. Korys tillit til «ekspertene» begynte imidlertid å tæres ut jo mer han lærte.

En av Korys rollemodeller er Dr. Paul Marik, en kritisk omsorgslege ved Sentara Norfolk General Hospital i Øst-Virginia, som er kjent for sitt arbeid med å lage “Marik Cocktail”, som betydelig reduserer dødsraten fra sepsis ved å bruke rimelige, trygge, generiske medisiner. 5

Marik var en av en liten gruppe kritiske leger som dannet FLCCC, som utviklet en svært effektiv COVID-19-behandlingsprotokoll kjent som MATH+. 6 Marik er så på linje med vitenskapen at hvis han leser en ny studie og har spørsmål, vil han kontakte førsteforfatteren på avisen for å få direkte svar.

Med en gang førte MATH+-protokollen til høye overlevelsesrater. Av mer enn 100 sykehusinnlagte COVID-19-pasienter behandlet med MATH+-protokollen innen midten av april 2020, døde bare to. Begge var i 80-årene og hadde avanserte kroniske medisinske tilstander. 7

Etter flere justeringer og oppdateringer er protokollen for profylakse og tidlig poliklinisk behandling nå kjent som I-MASK+ 8 mens sykehusbehandlingen har blitt omdøpt til I-MATH+, 9 på grunn av tillegg av ivermectin.

Kory er nå et offentlig ansikt til FLCCC, og han har skapt et globalt nettverk av kolleger som er villige til å tilpasse seg ny informasjon på alle måter de kan for å hjelpe pasienter. En av Korys største avsløringer involverte behandling av virus – nærmere bestemt det faktum at det er dusinvis av behandlingsalternativer tilgjengelig, hvorav omtrent 90 % er gjenbrukt, koster øre og er lett tilgjengelig: 10

“Jeg gikk inn i denne pandemien og trodde på det jeg har blitt lært hele min karriere, som er at det ikke finnes noen spesifikk antiviral terapi … jeg mener, du blir forkjølet, du bare hviler … og nå er jeg her 18 måneder senere – herregud herregud – det er bokstavelig talt to dusin forbindelser, og nå har vi prøvebevis som viser ganske store fordeler, enten i varigheten av symptomene, varigheten av virusoverføring, sykehusinnleggelse og død.

Vi har en rekke molekyler som faktisk reduserer dødeligheten i det som har vist seg å være en dødelig virussykdom. Dette er ikke forkjølelse, det er vi klare på.

Jeg gikk fra, det er ingenting å gjøre for et virus til nå, når jeg er forkjølet fremover, eller noen av barna mine, eller andre virus som kommer til oss, har vi allerede en hel arsenal av ting som vi kan bruke. Og at dataene for de – som er best, som bør brukes – bare kommer til å øke.”

Gi pasienter myndighet over deres egen helse

Marteson sa at siden jeg lærte om tilgjengelige behandlingsalternativer, “føler jeg at jeg har handlefrihet i min egen helse som jeg ikke hadde før.” 11 Kory nevner naturlige alternativer som curcumin og nigella sativa, eller svart spisskummen, som han ville ha ledd av for mange år siden, men innser nå at de har flere mekanismer for å bekjempe virus: 12

“Å lese om noe som curcumin eller nigella sativa, som hvis noen fortalte meg for et år siden å ta noe som nigella sativa – svart spisskummen – det ville redde livet ditt i en virussykdom, ville jeg bokstavelig talt brutt ut i latter … men når du se, det er bokstavelig talt 10 år med mange små forsøk og studier som har evaluert og definert flere mekanismer for svart spisskummen – immunmodulerende, anti-inflammatorisk, antiviralt.

Så du har alle disse byggeklossene, og så har du denne studien fra Pakistan – stor randomisert kontrollert studie med virkelig store fordeler – av bokstavelig talt nigella sativa og honning. Og så finner du ut om honning. Honning har også pleotropiske egenskaper.”

Kory er drevet til å dele det han har lært med så mange mennesker som mulig, fordi han mener at alle bør føle seg bemyndiget til å holde seg friske, på samme måte som det jeg lenge har anbefalt – å ta kontroll over helsen din. Han sa til Marteson: 13

“Det er så tilfredsstillende fordi nå har vi agentur, og så mange mennesker har agentur ved å lære denne kunnskapen om ting som er lett tilgjengelig, billig, ikke trenger resept, at du faktisk kan behandle deg selv med veldig trygge forbindelser. Ikke bare er det byrået så tilfredsstillende, men gutten virker kritisk for fremtiden. Kommer dette til å bli den siste virale pandemien?»

Hans indekstilfelle med ivermectin – den første personen med COVID-19 som han behandlet med stoffet – er også etset i minnet hans. Pasienten – en “litt eldre, litt overvektig” kvinne – var to uker inn i COVID-19 og hadde fortsatt feber og nattesvette, så fortsatt ganske syk. Han behandlet henne med ivermectin og hun våknet om morgenen og følte seg bra: 14

“Bokstavelig talt så jeg det som bare kunne beskrives som en fenomenal respons på en medisin. Så når vi snakker om data vi bruker, beklager jeg, men jeg ble solgt akkurat der på den første dosen. Første pasient, første dose. Og så hadde jeg gjentatte opplevelser.”

COVID-19 er svært behandlingsdyktig

Frykt har dominert pandemien, men både Martenson og Kory sier at det ikke er nødvendig å gå rundt i frykt. Som ekspert på lunge og intensivavdeling er Kory en mester i å behandle akutte sykdommer som, sier han, “alt handler om baner.” “Når vi går rundt på pasienter, ser vi dem hver dag, vi følger kurset deres … på en intensivavdeling, jeg må være veldig kunnskapsrik om deres minutt-til-minutt, eller noen ganger time-til-time-bane,” han sa. 15

Han underviser også i medisin, og han lærer sine traineer å studere baner hos pasientene deres. Når banen forverres, spesielt ved kritisk sykdom, må terapier settes i gang, men, sier han, når “jeg ser en bane på forbedringen, sier jeg alltid bare stå tilbake. De blir bedre, de kommer til å fortsette å bli bedre …” 16

Når det gjelder indekspasienten hans med ivermectin, var hun på en jevn bane, men det forbedret seg raskt etter administrering av ivermectin – et mønster han ser regelmessig med stoffet. Evnen til å få en følelse av denne mønstergjenkjenningen er det som utgjør forskjellen mellom en ekspert og ikke-ekspert innen kritisk pleiemedisin, sier Kory.

“Jo lenger du er i medisin, jo bedre blir du til det, og du kan se hvilke medisiner som virker.” I dette tilfellet er ivermectin en som raskt skilte seg ut fra resten. Spesielt hvis du er en ekspert på baner, mønstre og sykdommer, som Kory er, “kan du finne ut av ting mye raskere enn en massiv, multisentrert, dobbeltblindet, randomisert kontrollert prøve.” 17

Hvis det var én ting som Kory kunne dele, så er det at han vil at alle skal vite at COVID-19 er en svært behandlingsbar sykdom: 18

«Jeg vil at alle skal vite hvor behandles dette er … jeg er ikke så bekymret for det for meg, vennene mine, familien min, kollegene mine. Jeg er ikke bekymret for det for de som følger FLCCC og protokollene våre fordi vi vet at de er effektive.

Og jeg håper bare paraplyen av trygghet og beskyttelse, det vil si at det finnes effektive behandlinger som vil redde livet ditt og forhindre behovet for sykehusinnleggelse, jeg håper bare at antallet vokser. Men jeg personlig er ikke så plaget av COVID. Som du vet, fikk jeg faktisk COVID. Det var et relativt mildt tilfelle, så jeg har også naturlig immunitet i leiren min.»

Tidlig behandling er imidlertid viktig. En av vennene hans ble syk av COVID-19 og gjorde den feilen å tro at han var forkjølet. Han tok ikke kontakt med Kory før han hadde vært syk i sju eller åtte dager, og på den tiden sa han: «Jeg måtte gjøre alt for ham. Jeg måtte virkelig bruke alle verktøyene i arsenalet mitt for å holde ham ute av sykehuset.» Så hvis du har COVID-19, jo raskere du implementerer behandlingsprotokollen, jo bedre.

Det er en krig mot sannheten

Den vellykkede behandlingen av COVID-19 ved bruk av ivermectin og andre terapier undertrykkes aktivt. Få, for eksempel, har hørt om den forbløffende suksessen i Uttar Pradesh, India, som omfavnet storskala profylaktisk og terapeutisk bruk av ivermectin for COVID-19-pasienter, nære kontakter med pasienter og helsepersonell. 19

De har siden hatt en COVID-19-positivitetsrate på nesten null, noe som markerer en stor folkehelseprestasjon som Kory mener bør være en modell for verden. Selv Verdens helseorganisasjon berømmet Uttar Pradesh for deres utmerkede folkehelsetiltak, som inkluderte å sende folk ut til landsbyer for å gjennomføre raske COVID-19-tester og, hvis positive, behandle pasienter og nære kontakter med ivermectin.

WHO nevnte imidlertid ikke ivermectin som en del av Uttar Pradeshs suksesshistorie. 20 Kory kaller nå FLCCC en “hær”, fordi “de kjemper aktivt en krig”: 21

«De utfordrer farmasøytene. De snakker med legene sine. De skriver til apotekstyrene … jeg tror ikke krig er en overdrivelse her. Det er en krig mot sannheten. Det er en krig mot fri diskurs og meningsdeling. En av de katastrofale tingene er måten de merket feilinformasjon på nivået av en forbrytelse. Noen som har en mening som avviker fra etatens er automatisk medisinsk feilinformasjon.

Det blir behandlet som om det er en plage for samfunnet som må utryddes. Jeg tror folk kjemper tilbake mot det. Det er hyggelig å høre hæren og stammen vokser, og det viktigste er at jeg tror vi hjelper folk. Vi bevæpner folk med handlefrihet og evnen til å navigere i en ganske forvirrende verden.»

FLCCCs I-MASK+-protokoll kan lastes ned i sin helhet, 22 gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kan forebygge og behandle de tidlige symptomene på COVID-19. FLCCC har også protokoller for forebygging hjemme og tidlig behandling, kalt I-MASS, som involverer ivermektin, vitamin D3, et multivitamin og et digitalt termometer for å se kroppstemperaturen din i forebyggingsfasen og ivermectin, melatonin, aspirin og antiseptisk munnvann for tidlig hjemmebehandling.

Husholdninger eller nære kontakter til COVID-19-pasienter kan ta ivermectin (18 milligram, deretter gjenta dosen om 48 timer) for forebygging etter eksponering. 23 FLCCC har også en administrasjonsprotokoll — I-RECOVER 24 — for langdistanse COVID-19 syndrom. Protokollene er oversatt til 23 forskjellige språk for å gi bred, gratis tilgang til denne livreddende informasjonen, inkludert hvordan man får tak i ivermektin. 25

FLCCC har fortsatt håp om at ivermektin formelt vil bli tatt i bruk i nasjonale eller internasjonale retningslinjer for behandling av COVID-19 i nær fremtid.

Legg igjen en kommentar