Pave Frans Sa Nettopp At Global Tilbakestilling Er Ekte: Ingen “Retur Til Normalitet”

HAF12. November 2021

ROMA – Menneskeheten trenger en global tilbakestilling fordi den urettferdige, pre-pandemiske verden ikke er verdt å gå tilbake til, hevdet pave Frans mandag.

av Thomas D. Williams, Ph.D.

pave francis sa nettopp at global tilbakestilling er ekte ingen "tilbake til normalitet"

I en melding til Paris Forum on Peace, malte paven et skremmende bilde av en verden før koronavirus dominert av korrupsjon, krig og kapitalistisk undertrykkelse.

“Virkeligheten vi kjente før pandemien var at rikdom og økonomisk vekst var forbeholdt en minoritet mens millioner av mennesker ikke var i stand til å dekke de mest grunnleggende behovene og leve et verdig liv,” sa Francis, “en verden der vår jord ble plyndret. av en nærsynt utnyttelse av ressurser, av forurensning, av “engangs” forbrukerisme, og såret av kriger og eksperimenter med masseødeleggelsesvåpen.”

«Å returnere til normalen vil også bety en tilbakevending til gamle sosiale strukturer inspirert av selvforsyning, nasjonalisme, proteksjonisme, individualisme og isolasjon,» la han til, «og ekskludere våre fattigste brødre og søstre. Er dette en fremtid vi kan velge?”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1397204902703730688&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fpope-francis-said-global-reset-is-real.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

“I denne globaliserte, men revne verden, bestemmer beslutningene vi tar i dag for å komme ut av krisen “ruten” for generasjonene som kommer,” erklærte han, og dermed “trenger vi en ny vei ut” for å “komme bedre ut enn før.”

“Håpet inviterer oss til å drømme stort og gi plass til fantasien for nye muligheter,” sa han. “Håp er dristig og motiverer til handling basert på kunnskapen om at virkeligheten kan endres.”

Samvittigheten vår kaller oss «ikke å følge den enkle måten å vende tilbake til en ‘normalitet’ preget av urettferdighet, men å akseptere utfordringen med å anta krisen som en konkret mulighet for konvertering, transformasjon, til å revurdere vår livsstil og vårt økonomiske og sosiale system ,” han sa.

Pavens visjon for en ny verden begynner med “en konkret kollektiv forpliktelse til fordel for integrert nedrustning,” bemerket han.

“Verdens militærutgifter har nå overskredet nivået som ble registrert ved slutten av den ‘kalde krigen’ og øker systematisk hvert år.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1452279645215367172&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fpope-francis-said-global-reset-is-real.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Paven kritiserte argumenter basert på avskrekking som «en misbrukt idé» som i mange tilfeller «har blitt funnet å være feilaktig, noe som fører til store humanitære tragedier».

“Det bør også understrekes at avskrekkingslogikken har vært assosiert med logikken til det liberale markedet om at våpen kan anses på linje med alle andre produserte produkter og derfor som fritt salgbare over hele verden,” advarte han. “Det er derfor ingen tilfeldighet at vi i årevis ukritisk har vært vitne til utvidelsen av våpenmarkedet globalt.”Bill Gates Oppfordrer Verdens Myndigheter Til Å STRAFTE Alle Som Motsetter Seg Masker Og Vaksiner På NettForrige InnleggCDC Innrømmer At Det Ikke Har Noen Oversikt Over En Uvaksinert Person Som Sprer Covid Etter Å Ha Blitt Frisk Fra CovidNeste Innlegg

Relaterte Artikler

hvorfor prins charles sannsynligvis vil føre krig mot menneskeheten hvis han blir konge

AVFOLKINGGLOBAL WARMING HOAXFLOTT TILBAKESTILLING

Hvorfor Prins Charles Sannsynligvis Vil Føre Krig Mot Menneskeheten Hvis Han Blir Konge

HAF7. November 2021

erkebiskop Viganò slår ut mot paven for å ha dyttet stikk som inneholder materiale fra aborterte fostre

KORONAVIRUSPLANLAGT FORELDRESKAPRELIGIONVAKSINER

Erkebiskop Viganò Tilsier Pave For Å Skyve Stikk Som Inneholder Materiale Fra Aborterte Fostre

HAF6. November 2021

en nærmere titt på den store tilbakestillingen – en falsk utopi solgt til oss av sjarlataner

GLOBAL WARMING HOAXFLOTT TILBAKESTILLING

En Nærmere Titt På The Great Reset – En Falsk Utopia Solgt Til Oss Av Charlatans

HAF5. November 2021

hvordan porter, fauci og schwab kapret covid 19 for å innlede en ny verdensorden som vil "bygge bedre tilbake"

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFLOTT TILBAKESTILLINGNWO

Hvordan Gates, Fauci Og Schwab Kapret Covid-19 For Å Innlede En Ny Verdensorden Som Vil ‘Bygge Seg Bedre Tilbake’

HAF17. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar