Florida: Ingen Nedstengninger, Ingen Maskemandater Og Landets Laveste COVID-Sakstall

12. November 2021

Florida overgår nå alle stater i det sammenhengende USA når det gjelder nye COVID-19- tilfeller per innbygger. Og de klarte det hele uten et Vax Pass-system, utbredte bedriftsnedleggelser, maskemandater og/eller drakoniske nedstengninger .

av Jordan Schachtel

Her er detaljene:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1450102883773411333&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fflorida-no-lockdowns-lowest-covid-case-numbers.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Utenfor Hawaii og utvalgte avsidesliggende amerikanske territorier, har Florida den laveste COVID-tilfellefrekvensen i Amerika.

Og det hele skjedde under ledelse av en mann som bedriftsmediene og den herskende klassen har tatt til å merke “DeathSantis” for hans avslag på å implementere drakoniske COVID-politikker, som obligatoriske masker, mandater for farmasøytiske injeksjoner, bedriftsnedleggelser og lignende.

Et anstendig menneske ville forstå disse dataene som en grunn til å feire, spesielt for alle bedriftens pressereportere og forståsegpåere som uttrykte “dyp bekymring” for Florida da COVID-tallene økte tidligere i år i takt med den årlige respirasjonssesongen. Likevel sliter jeg på en eller annen måte med å finne disse en gang “veldig bekymrede” reporterne som oppdaterer oss om statusen til Florida.

Jeg har ikke funnet noe fra Miami Herald. Ingenting fra Orlando Sentinel. Ingenting fra Palm Beach Post. Ingenting fra Tampa Bay Times. Av en eller annen grunn ser det ut til at de bare ønsker å rapportere COVID-tallene under Floridas respirasjonssesong, og de ser alltid ut til å glemme å rapportere dataene når de støtter guvernørens retningslinjer. Det er nesten som om det er en baktanke, eller en agenda i spill, eller noe!https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1450106119398039559&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fflorida-no-lockdowns-lowest-covid-case-numbers.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Langt fra å rapportere om nedgangen i saker mens Florida forblir åpent og fritt, har bedriftspressen i delstaten nå svingt til underholdende Blue Anon-konspirasjonsteorier om DeSantis og hans stab. De hevder, uten bevis, at det er en massiv konspirasjon for å manipulere dataene. Andre har bestemt seg for å tilby støtte til de håpløse kandidatene til guvernør som vil forsøke å avsette DeSantis i 2022.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1449786052256935941&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fflorida-no-lockdowns-lowest-covid-case-numbers.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550pxhttps://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-3&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1450111452220694530&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fflorida-no-lockdowns-lowest-covid-case-numbers.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Nyhetssyklusen er en kopi av hvordan pressen og ekspertklassen reagerte i fjor da Florida overgikk nasjonen og det superrestriktive nordøst var vitne til nok en serie med utbrudd av COVID-sesongen. DeSantis hadde ikke rett, skjønner du. Han «gjemte tallene!»https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-4&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1433401523661332484&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fflorida-no-lockdowns-lowest-covid-case-numbers.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Florida har vært åpent siden april 2020, og nå overgår det resten av landet. I følge «follow the science»-publikummet, som hevder at de fullstendig kan kontrollere spredningen av et virus, og at det ikke finnes noe som heter en årlig respiratorisk sykdomsesong, er den eneste logiske konklusjonen her at Floridas COVID-politikk er overlegen enn de implementert av enhver annen stat.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-5&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1450130414790643720&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fflorida-no-lockdowns-lowest-covid-case-numbers.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

I følge logikken til Faucian Temple of Government Science betyr dataene som viser Floridas overlegenhet at alle andre stater i nasjonen umiddelbart må følge Floridas eksempel og fjerne alle restriksjoner som angivelig er implementert for å “stoppe spredningen.” Alle Vax Pass skal kastes. Alle mandater må slukkes umiddelbart i The Sciences navn.

Florida “stopper spredningen” bedre enn resten av nasjonen. Ingen flere masker, ingen flere nedleggelser, ingen flere nedstengninger, og ingen flere restriksjoner overhodet. Å unnlate å følge Florida betyr at du er en sertifisert Science Denier. Branch Covidians of Kingdom of Government Science må ikke vike fra sin tro. Ikke vær en vitenskapsfornekter. Omfavn friheten, og som den selverklærte menneskelige legemliggjørelsen av selve vitenskapen, Dr. Anthony Fauci, er kjent for å si, “dine tall vil falle.”Folkehelsedata: 89 % Av Covid-19-Dødsfallene Den Siste MÅNEDEN Var Blant De Fullstendig VaksinerteForrige InnleggBill Gates Oppfordrer Verdens Myndigheter Til Å STRAFTE Alle Som Motsetter Seg Masker Og Vaksiner På NettNeste Innlegg

Relaterte Artikler

moderna begynner å teste eksperimentelle covid-injeksjoner på spedbarn, til tross for at covid 19-dødsraten for barn i alle aldre faktisk er null

KORONAVIRUSAVFOLKINGTYRANNIVAKSINER

Moderna Begynner Å Teste Eksperimentelle Covid-Injeksjoner På SPEDBARNE, Til Tross For At Dødsraten For Covid-19 For Barn I ALLE Aldre Faktisk Er NULL

HAF13. November 2021

kardiolog som sa at han 'ikke vil gråte i begravelsen' for 'egoistiske' uvaksinerte mennesker dør plutselig i søvne 2 uker etter tredje covid-jab

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Kardiolog Som Sa At Han ‘Ikke Vil Gråte Ved Begravelse’ For ‘Egoistiske’ Uvaksinerte Mennesker, Døde Plutselig I Søvne 2 Uker Etter Tredje Covid-Jab

HAF13. November 2021

cdc innrømmer at det ikke har noen oversikt over en uvaksinert person som sprer covid etter å ha blitt frisk etter covid

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

CDC Innrømmer At Det Ikke Har Noen Oversikt Over En Uvaksinert Person Som Sprer Covid Etter Å Ha Blitt Frisk Fra Covid

HAF12. November 2021

bill gates oppfordrer verdens myndigheter til å straffe alle som motsetter seg masker og vaksiner på nettet

BILL GATESVAKSINER

Bill Gates Oppfordrer Verdens Myndigheter Til Å STRAFTE Alle Som Motsetter Seg Masker Og Vaksiner På Nett

HAF12. November 2021

Legg igjen en kommentar