Unge menneskers hjerter eksploderer på musikkfestival! Minst 8 døde (Vax-induserte hjerteinfarkt?) – Must-videoer

Atten tenåringer og unge voksne i Connecticut ble innlagt på sykehus for symptomer på hjerteproblemer kort tid etter å ha fått en Wuhan-koronavirus-vaksine (COVID-19), rapporterte  Connecticut Department of Public Health  24. mai.

https://www.brighteon.com/embed/850c857d-959a-4007-8871-bb7b608a5a05

Fungerende helsekommissær Dr. Deirdre Gifford sa at det store flertallet av de unge pasientene var innlagt på sykehus i et par dager. Alle unntatt én ble løslatt.

“En person som vi er klar over er fortsatt innlagt på sykehus. De andre 17 har blitt sendt hjem og de har det bra, sa Gifford under guvernørens vanlige mandag COVID-19-nyhetskonferanse.

https://www.brighteon.com/embed/a361e979-0d32-4da8-a766-8de86b2ea7eb

New York, Oregon og Colorado mottok også rapporter om hjerteproblemer hos mottakere av COVID-19-vaksinene,   rapporterte NBC News . I april i fjor   sa forsvarsdepartementet at det sporet 14 tilfeller av hjertebetennelse hos militære medlemmer som begynte å oppleve tilstanden etter å ha tatt enten Pfizer- eller Moderna-vaksinen.

CDC ERKJENNER HJERTEPROBLEMER KNYTTET TIL PFIZER, MODERNA-VAKSINER

I et sikkerhetsråd utgitt i forrige uke,   advarte Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om myokarditt, eller betennelse i hjertemuskelen, som utvikler seg hos unge vaksinemottakere. CDC sa at tilstanden forekommer oftere hos mannlige tenåringer og unge voksne og begynner vanligvis innen fire dager etter å ha tatt den andre dosen av Pfizer- eller Moderna-vaksinen.

Symptomer på mild myokarditt inkluderer brystsmerter og kortpustethet. Alvorlige tilfeller forårsaker rask eller unormal hjerterytme, kortpustethet under hvile eller fysisk aktivitet, tretthet og væskeretensjon ledsaget av hevelse i lemmer. Hos barn kan symptomene også omfatte feber og besvimelse.

Helseeksperter oppfordrer både barn og voksne som opplever noen av disse symptomene til å søke lege umiddelbart. Ifølge  Mayo Clinic kan myokarditt være dødelig hvis den ikke behandles med en gang. Hjerteinfarkt, hjerneslag og hjertesvikt kan forekomme i alvorlige tilfeller.

CDC har ennå ikke avgjort om covid-19-vaksinene forårsaket hjertesykdommen. Men noen rapporterende parter på Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en føderal database som godtar rapporter om uønskede hendelser etter vaksinasjon, sa at en årsakssammenheng ikke kunne utelukkes.

“Basert på gjeldende tilgjengelig informasjon og tidsmessig assosiasjon mellom [administrasjonen] av [vaksinen] og startdatoen for hendelsen, kan en årsakssammenheng ikke utelukkes,” skrev en rapporterende part på VAERS. Den klassifiserte tilfellet med en 19-åring som utviklet myokarditt etter vaksinasjon som et “post-COVID-19-vaksinesyndrom.”

President Joe Biden mottok rapportene og administrasjonen hans fortsetter å råde unge mennesker til å vaksinere seg, sa pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki, under en pressekonferanse mandag.

“Våre helse- og medisinske eksperter fortsetter fortsatt å formidle at det er det riktige trinnet for 12- til 15-åringer å vaksinere seg,” sa Psaki.

FOLK I ISRAEL OPPLEVER HJERTEBETENNELSE ETTER Å HA TATT PFIZER-VAKSINEN

En rekke mennesker i Israel utviklet også hjertebetennelse kort tid etter å ha tatt Pfizer COVID-19-vaksinen. Den  Helsedepartementet av Israel  rapporterte i april i fjor at det var etterforsker titalls myokarditt tilfeller i mer enn 5 millioner mottakere av Pfizer vaksine. Tilstanden oppsto først og fremst etter den andre dosen og rammet hovedsakelig mannlige mottakere under 30 år.

Tjenestemenn sa at departementet undersøkte om myokarditttilfellene kunne tilskrives vaksinen. Torsdag 27. mai kunngjorde leder for folkehelse Sharon Alroy-Preis at departementet vil frigi sine funn og anbefalinger neste uke,   rapporterte Reuters . Alroy-Preis la til at det var opp til foreldre å bestemme om de skulle vaksinere barna sine.

Dror Mevorach, en av ekspertene som utførte undersøkelsen, sa at studien inkluderte sammenligninger av myokarditttilfeller mellom vaksinerte individer, individer som ikke ble inokulert og individer som hadde tilstanden før pandemien.

Lær mer om farene ved de eksperimentelle COVID-19-vaksinene på  VaccineInjuryNews.com .

Legg igjen en kommentar