NASA Satellittbilder Avslører Sjokkerende Bevis På Klimateknikk

Alexander Light19. Januar 2019

Med hensyn til vanskelige å akseptere og ubehagelige sannheter, er et bilde verdt tusen ord. Bildene vist nedenfor ble tatt fra NASA-satellittkilder, de er virkelig alarmerende.

Disse bildene gir et sjokkerende og ubestridelig bevis på det pågående globale klima- / geoingeniør- /solstrålingsangrepet på planeten vår og dens livsstøttesystemer.

Svært giftige tungmetaller og kjemikalier som systematisk sprøytes inn i atmosfæren vår fra jetfly som en del av geoengineering/solar radiation management (SRM) programmene, blir manipulert med ekstremt kraftige radiofrekvenssignaler .

Disse signalene sendes fra utallige steder rundt om i verden fra ulike typer overføringsplattformer (ionosfærevarmeanlegg som HAARP , SBX-radar, NEXRAD, etc.).

Virkningen av mikrobølgeoverføringene på skyformasjoner er dyp og svært synlig ( firkantede skyformasjoner er opprettet under noen scenarier ).

I serien med NASA-satellittbilder nedenfor kan mange varianser av radiofrekvensskypåvirkninger observeres. Graden i hvilken den pågående klimateknikken / klima / intervensjon / værkrigføringen forstyrrer jordens atmosfære og livsstøttesystemer er allerede utenfor katastrofal og eskalerer raskt over hele kloden.

Klikk for å forstørre et av bildene nedenfor:

Utenfor østkysten av Australia

Vestkysten av Afrika

California kyst

Utenfor Afrikas vestkyst

Sør for Spania i Alboranhavet

Australias nordvestkyst

Østlige Stillehavet vest for Baja California

Sørishavet nær Antarktis

Undertrykkelse/manipulasjon av orkanen er et aspekt/agenda for klimaingeniørene. 85 % av orkanene som påvirker USA kommer fra Afrika. Lavtrykkssystemer migrerer mot vest, utenfor Afrikas kyst.

Det foregår mye klimateknikk/intervensjon i denne regionen, og derfor ble en rekke av satellittbildene vist i dette innlegget tatt der. I forsøket på å maskere klimaintervensjonsaktiviteten, får syklonundertrykkelsen som skjer utenfor kysten av Afrika offisielt “støv”.

Selvfølgelig er det ingen anerkjennelse av de pågående klimatekniske grusomhetene. Sitatet nedenfor er et utdrag fra en FOX-nyhetsartikkel .

“Akkurat nå har store deler av Mexicogulfen og deler av Karibien litt varmere havtemperaturer enn normalt, noe som normalt vil hjelpe til med tropisk utvikling. Men det er så mye støv og tørr luft i atmosfæren at stormer blir kvalt før de i det hele tatt har startet.»

Selv om noen kan føle at syklonundertrykkelse er fordelaktig, har slik forstyrrelse av jordens naturlige rytmer og systemer en lang liste med katastrofale nedstrømseffekter. Tilgjengelige data indikerer at klimaingeniørene i andre scenarier faktisk forsterker og styrer sykloner for å tjene sin egen agenda.

“Orkanen Matthew” kan være et eksempel på værkrigføring i en ufattelig skala. Blir orkanen Matthew tungt manipulert og styrt av klimaingeniørene? Bevisene fortsetter å stable seg opp. Nedenfor er et satellittbilde som tydelig viser atmosfæriske “bølger” rundt orkanen Matthew.

SpaceWeather.com har merket disse som “tyngdekraftsbølger”, men er det det disse synlige “bølgene” faktisk er? Nei. Satellittbildene som allerede er vist i dette innlegget avslører uten tvil kraftig atmosfærisk manipulasjon fra ekstremt kraftige radiofrekvens-/mikrobølgeoverføringer og atmosfæriske aerosoler.

Disse overføringene etterlater et signaturmønster på skyformasjoner på høyt nivå som er mettet med elektrisk ledende tungmetall-nanopartikler som spres fra jetfly som en del av den pågående klimatekniske galskapen.

For de som ønsker å undersøke den mest komplette klimatekniske presentasjonen fra Geoengineering Watch, se videoen nedenfor.

Den globale maktstrukturen tok for lenge siden valget om å utsette planeten vår (og hele livsnettet som den støtter, inkludert menneskeslekten) for et ufattelig massivt og destruktivt klimaintervensjon/værkrigføringsangrep. Denne avgjørelsen ble tatt uten kunnskap om eller samtykke fra globale befolkninger.

Hvis vi står ved siden av og lar desimeringen fra den klimatekniske galskapen fortsette, vil veldig snart jordens livsstøttesystemer være hinsides gjenoppretting. Dette er ikke spekulasjoner, men en matematisk sikkerhet.

Hjelp oss med den mest kritiske kampen for å avsløre og stanse klimaintervensjonen/værkrigføringen, vi er alle nødvendige i denne kampen. Å dele troverdige data fra en troverdig kilde er nøkkelen, gjør stemmen din hørt.

Av Dane Wigington , Geoengineeringwatch.orgGodfather Of Vaccines Innrømmer Eksperimenter På Foreldreløse Og Funksjonshemmede BarnForrige InnleggHvordan Britene Stoppet Hitlers Fjerning I 1938Neste Innlegg

Relaterte Artikler

endetidens skurk bill gates fremover med plan om å "sperre ute solen" ved å spraye millioner av tonn kritt inn i stratosfæren for å reflektere sollys

BILL GATESGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

Slutttidsskurken Bill Gates Går Videre Med Plan Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Sprøyte Millioner Av Tonn KRITT Inn I Stratosfæren For Å Reflektere Sollys

HAF24. Mars 2021

ny dokumentar beviser at klimateknikk ved å kontrollere været (ikke "global oppvarming") ødelegger liv og planeten (umiddelbar fare langt større enn covid 19)

Legg igjen en kommentar