Nå vil Bill Gates at nasjoner skal bruke milliarder på bakteriespill mot biologiske angrep

8. november 2021

Aktivist-filantropen Bill Gates har slått alarm med kritikere ved å foreslå at milliarder av dollar skal investeres i en global pandemi-arbeidsgruppe som kjører ” bakteriespill ” for å forberede seg på fremtidige utbrudd eller biologiske angrep.

Nå vil Bill Gates at nasjoner skal bruke milliarder på bakteriespill mot biologiske angrep

Gates kom med sine kommentarer under en diskusjon med lederen av Health Select Committee og tidligere britiske helsesekretær Jeremy Hunt på COP26-toppmøtet denne uken. 

“Det vil sannsynligvis ta omtrent en milliard i året for en pandemi-taskforce på [Verdens helseorganisasjon]-nivå, som gjør overvåkingen og faktisk gjør det jeg kaller ‘bakteriespill’ der du øver,”  sa Gates.

Han ga et “hva hvis”-scenario med bioterrorister som slipper ut kopper på flere flyplasser som et potensielt  “bakteriespill”  som kan brukes til å forberede seg på et angrep. https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=greatgameindia&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1456367428443779078&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fgreatgameindia.com%2Fbill-gates-germ-games%2F&sessionId=dd1979d419ac8bc336f9291c7db9c8ae7be9887a&siteScreenName=greatgameindia&theme=light&widgetsVersion=f001879%3A1634581029404&width=550px

Gates sier at hans  “globale pandemiske arbeidsstyrke”  må finansieres før heller enn senere og bør være en  “prioritet” på  grunn av koronaviruspandemien.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

“Det neste året vil være der disse bevilgningene må gjøres, inkludert denne globale pandemiske arbeidsgruppen,”  sa han, og la til at både USA og Storbritannia må bruke  “titalls milliarder”  på forskning og utvikling først. 

Denne forskningen og utviklingen, sa Gates, vil inkludere å gjøre vaksiner billigere, skaffe  “store fabrikker” og “utrydde” forkjølelse og influensa.

Den fjerde rikeste mannen i verden har funnet seg selv involvert i merkelige kontroverser siden starten av Covid-19-pandemien, med mange som stiller spørsmål ved milliardærens motiver for å være så involvert i vaksinedistribusjon.

Gates selv følte seg til slutt tvunget til å ta opp noen av de ville påstandene fra konspirasjonsteoretikere. Han har også skapt overskrifter for å forutsi en global pandemi år før Covid-19.

Microsoft-grunnleggerens nye idé om en global arbeidsgruppe verdt milliarder av milliarder som løp rundt og spilte  «kimspill»  fikk mange til å klø seg i hodet.

Noen kritiserte Gates selv, mens andre avskydde ideen om å gi regjeringer mer autoritet til å forberede seg på en ny pandemi.

Under diskusjonen med Hunt sa Gates også at det må være en  “ny måte” for  å lage vaksiner som fungerer for å stoppe overføringen bedre, noe som kan utvikles gjennom hans kostbare idé for global forskning og utvikling på potensielle pandemier.

“Du vet, vi hadde ikke vaksiner som blokkerte overføring. Vi har vaksiner som hjelper deg med helsen din, men de reduserte bare litt smitte,”  sa han. “Vi trenger en ny måte å gjøre vaksinene på.”

I 2008 tildelte Bill og Melinda Gates Foundation 100 000 dollar til Hiroyuki Matsuoka fra Jichi Medical University i Japan for å forske på genmodifiserte mygg.

Flying Syringes er en setning som brukes for å referere til et foreslått prosjekt finansiert av  Bill Gates for å lage genmodifiserte mygg som injiserer vaksiner  i folk når de biter dem.

Bill Gates finansierer også et prosjekt som tar sikte på å levere en  usynlig kvantetatovering skjult i koronavirusvaksinen  for å lagre vaksinasjonshistorien din.

Forskerne viste at deres nye fargestoff, som består av nanokrystaller kalt kvanteprikker, kan forbli i minst fem år under huden, hvor det sender ut nær-infrarødt lys som kan oppdages av en spesialutstyrt smarttelefon.

Imidlertid, ifølge en fagfellevurdert studie publisert i et respektert tidsskrift av verdens mest autoritative vaksineforskere,  drepte Bill Gates DTP-vaksine 10 ganger flere afrikanske jenter  enn selve sykdommen.

På lignende måte finansierte Bill Gates NGO PATH drepte stammejenter i India  i uautoriserte kliniske studier og slapp unna med det.

På den annen side fikk vi vite i fjor, basert på en avlyttet menneskelig etterretningsrapport, at  Bill Gates tilbød 10 millioner dollar bestikkelse for et tvungen vaksinasjonsprogram  for koronavirus til det nigerianske representantenes hus.

Indianere bør passe på at den britiske ledet  GAVI har klart å infiltrere Indias helsepolitikkutforming og  dermed få en strategisk posisjon for å diktere Indias svar på koronaviruset.

Mens Storbritannia er GAVIs største finansiør, følger implementeringen det som er kjent som “Gates-tilnærmingen”. Kjent som vaksinekartellet eller farmakartellet av kritikere, har vaksinene blitt anklaget for å forårsake  minst 38 millioner for tidlige dødsfall over hele verden .

Selv den såkalte “Swadeshi” indiske COVID-19-vaksinen COVAXIN-produsenten  Bharat Biotech ble støttet siden oppstarten av Bill Gates  og den internasjonale farmalobbyen.

Bill Gates agenda i India  og hans “besettelse av vaksiner” ble avslørt i fjor i et langt stykke av Robert F. Kennedy Jr., nevøen til den tidligere amerikanske presidenten John F. Kennedy.

Legg igjen en kommentar