Hva du trenger å vite om Comirnaty

Analyse av Dr. Joseph MercolaFakta sjekket

  • 7. november 2021
  • https://podcasts.apple.com/us/podcast/take-control-of-your-health-with-dr-mercola/id1286870871?mt=2

TidligereNesteCattle Rancher advarer om kjøttet du kjøperKinesisk avhopper avslører COVID-opprinnelsenhttps://articles.mercola.com/themes/blogs/mercola/VideoPanel.aspx?PostID=1158052&v=20211107&CacheVideo=1

HISTORIEN PÅ ET ØYEBLIKK

  • Pfizer/BioNTechs Comirnaty COVID-skudd ble godkjent (lisensiert) av US Food and Drug Administration i slutten av august 2021, men bare for voksne, og bare når de bærer Comirnaty-merket. Ingen andre COVID-sprøyter har blitt godkjent av FDA. Imidlertid er Comirnaty foreløpig ikke tilgjengelig, og selv om det eksperimentelle, nødbruksautoriserte (EUA) Pfizer-skuddet erstattes av Comirnaty, er de to produktene klart juridisk forskjellige og ikke de samme
  • En lisensiert vaksine er ikke skjermet fra ansvar før eller med mindre den er lagt til den anbefalte barnevaksinasjonsplanen av CDC. Så hvis du ble skadet av Comirnaty, kan du saksøke Pfizer. Du kan ikke saksøke hvis du er skadet av EUA Pfizer-skuddet (eller noen av de andre EUA COVID-injeksjonene)
  • Selv om det er inngitt flere hundre krav til Countermeasures Injury Compensation Program (CICP) for skader som følge av COVID-skuddene – som er den eneste mulige måten å få erstatning – har ikke et eneste krav blitt utbetalt
  • Naturlig immunitet er mye sterkere enn det du kan oppnå fra injeksjonen, som bare gir antistoffer mot SARS-CoV-2-piggproteinet og avtar i løpet av noen få måneder. Skuddene kan faktisk permanent begrense hva slags immunrespons du ville gjort hvis du senere ble eksponert eller infisert med COVID
  • Children’s Health Defense har anlagt et søksmål og argumenterer for at du ikke kan ha en vaksine som er både et nødbruksprodukt og et lisensiert produkt på samme tid. Det er i strid med loven, men regjeringen har gjort det likevel. Bemerkelsesverdig nok ble forespørselen om forføyning først avvist, men CHD har ikke gitt opp og forfølger fortsatt saken

I dette intervjuet deler Dr. Meryl Nass, en internist som spesialiserer seg på toksikologi, vaksineinduserte sykdommer og Gulfkrigssykdom, sin innsikt i farene ved COVID-jab, som mottok en nødbrukstillatelse 26. oktober 2021, for barn så små. som 5.

Vi diskuterer også interessekonfliktene innen US Food and Drug Administration som ser ut til å ligge bak denne hensynsløse avgjørelsen, og hvordan byrået trakk oss over øynene med sin godkjenning av Pfizer/BioNTechs Comirnaty COVID-injeksjon.

Er COVID-jab godkjent eller ikke?

Som forklart av Nass:

“Alle COVID-vaksinene, og de fleste av COVID-behandlingsproduktene, har ikke blitt [FDA] godkjent. Godkjent betyr lisensiert. Alle unntatt én, som er Pfizer-vaksinen for voksne fra 16 år og oppover, som ble godkjent, dvs. lisensiert 23. august [2021].

Men annenhver vaksine, og for hver annen aldersgruppe, inkludert boostere, har kun blitt autorisert under nødbruksautorisasjoner (EUA). Det er en kritisk forskjell [mellom lisensiering og EUA]. Når et legemiddel er fullstendig lisensiert, er det underlagt ansvar.

Hvis selskapet skader deg med det produktet, kan du saksøke dem, med mindre det senere blir satt på CDCs barndomsplan eller anbefales av CDC [US Centers for Disease Control and Prevention] [under] graviditet, i så fall får det en ulikt ansvarsskjold.

Det blir deretter en del av National Vaccine Injury Compensation Program (NVICP, etablert under 1986 National Childhood Vaccine Injury Act), og 75 cent fra hver dose vaksine som selges i USA går inn i et fond for å betale for skader på den måten .”

National Childhood Vaccine Injury Act fjernet ansvar for alle vaksiner anbefalt av CDC for barn. Siden 2016 har de også fjernet ansvaret for vaksiner gitt til gravide, en kategori som har blitt det siste “gullrushet” for vaksiner. Når en bedrift ikke lenger er ansvarlig for skader, øker naturligvis lønnsomheten til det aktuelle produktet dramatisk.

Mottiltak Skadekompensasjonsprogram er nesten ubrukelig

Produkter under nødbruk har sitt eget spesielle statlige program for ansvar kalt Countermeasures Injury Compensation Program (CICP). “Det er et forferdelig program,” sier Nass. CICP er en utløper av PREP Act fra 2005.

“PREP-loven gjorde det mulig for CICP å bli opprettet av kongressen,” forklarer Nass. “Kongressen må bevilge penger til det. Hvis du blir skadet av et nødbruksprodukt, får du ingen juridisk prosess. Selskapene har fått frafalt alt sitt ansvar. Det er en enkelt prosess som administreres gjennom HHS [Health and Human Services].

Noen ansatte der bestemmer om du fortjener å bli kompensert eller ikke. Maksimum i skader du kan oppnå er rundt $370 000 hvis du er helt ufør eller dør, og pengene er kun til å kompensere deg for tapt lønn eller ubetalte medisinske regninger.»

Så langt, selv om flere hundre CICP-krav er inngitt for skader som følge av covid-skuddene, har ikke et eneste krav blitt utbetalt. Dette er viktig, fordi foreldelsesfristen er ett år. “Det begynner å gå tom for folk som ble vaksinert tidlig,” sier Nass.

Unnlater du å søke i tide, mister du muligheten til å få en eventuell erstatning helt. “Selvfølgelig, faktisk, er det virkelig ‘en mulighet’ å søke og ikke få noe fordi nesten ingen får betalt,” sier hun. På det tidspunktet har du ingen videre regress. Det er ingen ankeprosess til rettssystemet.

“Du kan be HHS to ganger om å kompensere deg, og hvis de sier nei, er det det,” forklarer Nass. «Du kan forsøke å saksøke selskapet som har laget produktet, hvis du er overbevist om at det er feil laget, men HHS-sekretæren må gi deg tillatelse til å saksøke.

Du må bevise at det var forsettlig uredelighet og at ingen noen gang har nådd den grensen. Så det har aldri vært et søksmål under dette. Uansett, det er det du ser på. Hvis du får vaksinen under EUA og er skadet, er du alene. Folk har ingen anelse om dette når de vaksinerer seg selv eller barna sine.»

Hvorfor ble skuddene pålagt?

Som du vet nå, bestemte president Biden seg for å gi mandat til COVID-jab for de fleste føderale ansatte (men ikke alle) og private selskaper med 100 ansatte eller mer. “Vi vet ikke hvorfor det er det,” sier Nass. Det gir ikke mening, ettersom et stort antall amerikanere allerede har kommet seg etter COVID-19 og allerede har varig, langvarig immunitet.

Som korrekt bemerket av Nass, er naturlig immunitet mye sterkere enn det du kan oppnå fra injeksjonen, som bare gir antistoffer mot SARS-CoV-2 spikeproteinet og slites av i løpet av noen få måneder. Skuddene “kan faktisk permanent begrense hva slags immunrespons du ville gjort hvis du ble smittet med COVID senere,” sier Nass.

Av disse grunnene er det absolutt ingen god grunn til å vaksinere folk som har kommet seg etter infeksjonen og flere dårlige grunner. Det er bevis som viser at skuddet kan være mer skadelig for de med eksisterende immunitet.

“Men av grunner som er best kjent for seg selv, føler Biden-administrasjonen seg så sikker på at den trenger å vaksinere alle at den har brukt ulovlige midler for å fortelle arbeidsgivere at de vil miste føderale kontrakter hvis de ikke tvinger sine ansatte til å vaksineres umiddelbart, og må sparke dem – hvis de er helsearbeidere, for eksempel, eller offentlige ansatte, eller militære – hvis de ikke er vaksinert.

Det skaper åpenbart mye kaos, spesielt innenfor helsevesenet, spesielt i min delstat, Maine, hvor disse drakoniske reglene har trådt i kraft og mange brannvesen, politi, akuttmottakere, sykepleiere og leger ikke lenger kan jobbe.

Det ene som var nødvendig for å presse mandater frem var at regjeringen kunne si at den hadde et lisensiert produkt. Før nødbrukstillatelsen ble opprettet i 2005, hadde du lisensierte legemidler og du hadde eksperimentelle legemidler og ingenting annet.

Det var ingen gråsone mellom dem. Enhver bruk av en medisin eller vaksine som ikke er fullt lisensiert er fortsatt eksperimentell, til tross for at det er opprettet en ny kategori medikamenter med autorisasjoner for nødbruk.

Dette er fortsatt eksperimentelle medisiner, så under nødbruk kan du ikke tvinge folk [til å ta dem]. Du må tilby dem alternativer, og de har rett til å nekte. Siden det er en del av vedtektene, kan den føderale regjeringen ikke komme utenom det.

Derfor visste advokater i Biden-administrasjonen at de ikke lovlig kunne pålegge mandater under en EUA, og derfor krevde de at FDA skulle gi en fullgodkjenning av en COVID-vaksine, også kjent som en ubegrenset lisens. Dette ble antatt å gjøre dem i stand til å pålegge mandater.

De må ha lagt press på FDA, og FDA ga dem det de ønsket, som var en lisens for Pfizer-vaksinen kalt Comirnaty 23. august [2021].»

Comirnaty-godkjenning inkluderer viktige forbehold

I dokumentene som ble utgitt 23. august 2021 av FDA, var det noen interessante forbehold. De sa at Comirnaty-vaksinen i hovedsak tilsvarer EUA-vaksinen og at de to vaksinene kan brukes om hverandre. De påpekte imidlertid at de to er juridisk forskjellige. Merkelig nok spesifiserte ikke FDA hva disse juridiske distinksjonene er.

“Jeg konkluderte med at de juridiske forskjellene var det faktum at under EUA var det i hovedsak ikke noe produsentansvar, men når vaksinen ble lisensiert, ville produsenten bli underlagt erstatningskrav med mindre og inntil vaksinen ble satt på barneplanen eller anbefalt i graviditet, i så fall ville det falle … under NVICP, sier Nass.

«Akkurat nå er Comirnaty fortsatt ikke i det skadekompensasjonsprogrammet, og det er lisensiert, så det faller ikke lenger inn under CICP. Så det er faktisk underlagt ansvar hvis du blir skadet med en flaske som det står Comirnaty på. Selvfølgelig, hvis du er Pfizer, hva vil du gjøre?

Du vil ikke gjøre det lisensierte produktet tilgjengelig før det har gått flere måneder og Comirnaty har blitt satt inn i National Vaccine Injury Compensation Program. Så Pfizer og FDA har ikke gjort det lisensierte produktet tilgjengelig ennå.

Det som har skjedd i stedet, i militæret, er at FDA har inngått en hemmelig avtale med militæret og sagt at visse nødbrukspartier kan betraktes som likeverdige med den lisensierte vaksinen, og [fortalt militært medisinsk personell] hvilke QR-koder – hvilke partier kan bli brukt. [Disse spesifikke partiene] kan deretter gis til soldater som om de er lisensiert.

Deretter blir vi fortalt at militærklinikker faktisk setter Comirnaty-etiketter på flasker som er under EUA. Nå kan det sannsynligvis skje i militæret, men bare i militæret, fordi det sannsynligvis vil være memoranda om forståelse innen militæret som vi ikke har sett ennå som sier at soldater ikke kan saksøke Pfizer for skader …

I militæret føler regjeringen og Pfizer at de har satt opp en situasjon der ingen kan saksøke, men i den sivile verden har det ikke skjedd, og derfor er det ikke noe Comirnaty tilgjengelig.

Likevel, på grunnlag av at FDA lisensierte dette produktet, forteller den føderale regjeringen fortsatt arbeidsgivere at de kan gi det mandat og at de må sparke ansatte som ikke har tatt vaksinen, ellers vil de miste offentlige kontrakter. Vi er i en veldig interessant situasjon som er moden for rettssaker, og Children’s Health Defense, som er en organisasjon jeg representerer, driver med noe av dette.

Imidlertid har rettssituasjonen vært svært vanskelig siden pandemien startet. Saker som normalt ville ha vært enkle seire blir kastet ut av domstolene, både i USA og i Europa. Noe merkelig har skjedd, og dommerne leter etter noen utvei, så de trenger ikke å ta stilling til realitetene i disse sakene.»

Organisasjonen Children’s Health Defense har anlagt søksmål og argumenterer for at du ikke kan ha en vaksine som er både et nødbruksprodukt og et lisensiert produkt på samme tid. Det er i strid med loven, men den føderale regjeringen gjorde det likevel. Bemerkelsesverdig nok ble forespørselen om forføyning i utgangspunktet avvist, men Barnas helseforsvar har ikke gitt opp og driver fortsatt med saken.

COVID Jab er autorisert for 5- til 11-åringer i USA

Som nevnt har FDA nylig godkjent EUA COVID-jab for barn mellom 5 og 11 år, noe som rett og slett er forferdelig, med tanke på at de praktisk talt ikke har noen risiko for COVID-19. Jeg har ikke sett et eneste registrert tilfelle i hele verden av noen i den aldersgruppen som døde av COVID som ikke hadde en alvorlig komorbiditet fra før, som kreft.

Hvis du har et sunt barn, er det ingen risiko for infeksjonen, så det er bare fare forbundet med dette skuddet, som i denne aldersgruppen vil være en tredjedel av voksendosen. Vanligvis, når du gir et stoff til et barn, beregnes dosen basert på barnets vekt. Her gir de samme dose til en 5-åring som en 11-åring, til tross for at det er en betydelig forskjell i vekt. Så det er ren gjetning.

Enda verre, mRNA-vaksinene produserer en uforutsigbar mengde piggprotein, og selv om de produserer alt for mye, er det ingen måte å slå av prosessen når du har blitt injisert.

Til tross for klare sikkerhetssignaler, godkjente FDAs rådgivende komité Pfizer-jab for 5- til 11-åringer enstemmig, 17-til-0 (med én avholdende stemme). Men når du ser på listen over FDAs komitémedlemmer 1 som gjennomgikk og stemte for å godkjenne Pfizer-skuddet for barn så unge som 5 år, blir den enstemmige “ja”-stemmen mindre av et mysterium.

Avskyelige interessekonflikter

Som rapportert av National File 2 og The Defender 3 har medlemskapet i FDAs rådgivende komité for vaksiner og relaterte biologiske produkter (VRBPAC) hatt svimlende interessekonflikter. Medlemmer har inkludert:

En tidligere visepresident for Pfizer Vaccines
En betalt Pfizer-konsulent
En nylig mottaker av Pfizer-forskningsstipend
En mentor for Raphael Simon, seniordirektør for vaksineforskning og utvikling hos Pfizer
James Hidreth – President for Meharry Medical College, som administrerer Pfizer-vaksiner
En leder av den uavhengige dataovervåkingskomiteen for Pfizer Group B Streptococcus Vaccine Program
En person stolt fotografert som tok en Pfizer-vaksine
Flere personer som allerede er registrert som støtter koronavirusvaksiner for barn, inkludert Ofer Levy, Jay Portnoy og Melinda Wharton

I tillegg til det sitter tidligere FDA-kommissær Scott Gottlieb for tiden i Pfizers styre. Som bemerket av Nass, er to av medlemmene, en fast og en midlertidig, også CDC karriereansatte hvis jobb det er å presse vaksiner ved CDC.

“Hvis de stemte mot å godkjenne en vaksine, ville de stå uten jobb,” sier Nass. “De har ingen saker i den komiteen … Det er en veldig uetisk gryterett av rådgivende komitémedlemmer …

Det som skjedde er at Pfizer leverte en stor pakke med informasjon til FDA 6. oktober 2021. FDA-ansatte måtte gå gjennom denne store pakken med informasjon om 5- til 11-åringene og lage sin egen rapport, som var omtrent 40 sider lange, og lage foredrag for å holde den rådgivende komitéen, og de gjorde alt dette på 17 dager.

Det var tilsynelatende svært lite kritisk tankegang i presentasjonene deres. Før møtet skrev Children’s Health Defense, og jeg var en av forfatterne, til komiteen og til FDA-tjenestemenn og sa: ‘Se, det er alle disse grunnene som ikke gir logisk eller medisinsk mening for å vaksinere barn i denne aldersgruppen, fordi de nesten aldri blir veldig syke eller dør, og bivirkningene av vaksinen er i hovedsak ukjente.

Vi vet at det er mange bivirkninger, men den føderale regjeringen har skjult for oss hvor raskt disse bivirkningene oppstår. Men vi vet at frekvensen av myokarditt er veldig høy, sannsynligvis minst 1 av 5000 unge menn … som er en veldig alvorlig bivirkning. Det kan føre, fører sannsynligvis alltid, til noen arrdannelser. Det kan føre til plutselig død, til hjertesvikt.”

Forsøk hos små barn var utilstrekkelige

Som forklart av Nass, i den kliniske studien, var det to grupper barn. Den første gruppen ble registrert i to til tre måneder, mens den andre gruppen ble registrert i bare 17 dager etter å ha mottatt den andre dosen. (Pfizer la til den andre gruppen fordi FDA hevdet at det ikke var nok frivillige i den første gruppen.)

Disse to gruppene omfattet over 3000 barn som fikk stikk og 1500 eller 2000 som fikk placebo. Ingen fikk alvorlige bivirkninger. Dette ble så oversatt til påstanden om at injeksjonen var trygg. Imidlertid, som bemerket av Nass:

«De så ikke på sikkerheten til alle disse barna. Selv om FDA hadde sagt: «Legg til barn i den kliniske utprøvingen din», skapte Pfizer en «sikkerhetsundergruppe» på en tiendedel av de vaksinerte forsøkspersonene.

Det var dette lille antallet barn som de tok blod fra for å vise at de hadde tilstrekkelige nivåer av nøytraliserende antistoffer, noe som var et surrogat for effekt, fordi de ikke hadde nok tilfeller av COVID i denne forkortede studien til å vise at vaksinen faktisk virker. i denne aldersgruppen.»

Selv om den rådgivende komiteen erkjente at blodprøven som ble utført for effekt ikke var validert, og ikke var pålitelig bevis på effektivitet, bestemte de likevel at alle barn, uavhengig av helsetilstand, ville ha nytte av injeksjonen.

De ignorerte også det faktum at minst halvparten av barna allerede er immune, og å gi dem injeksjonen vil ikke gi noen ekstra fordel når det gjelder immunitet, samtidig som de har økt risiko for alvorlige bivirkninger.

“Ingen sa,” Se, foreldre til friske barn kan dø for en vaksine, men det er fordi vi ikke har fortalt dem sannheten om vaksinen. Vi har ikke fortalt dem at barna deres ikke trenger det. Vi har ikke fortalt dem at det potensielt vil skade fremtidig immunitet.

Vi har ikke fortalt dem at de har høyere risiko for bivirkninger enn om de aldri hadde covid. Vi lar dem ikke gå og ta antistofftester for å fastslå at de allerede er immune og derfor bør vinkes fra å bli vaksinert.’

Komiteens medlemmer var klar over alt dette, men til slutt [stemte de ja] … bortsett fra ett veldig smart medlem av komiteen som jobber for National Institutes of Health. Han avsto. Han hadde ikke mot til å stemme nei, men han visste at dette var en dårlig idé.»

Barn blir injisert uten foreldres samtykke

Selv om alt dette er ille nok, står foreldre til små barn nå overfor muligheten for at barna deres blir injisert mot deres vilje og uten deres viten. Nass kommenterer:

“Som jeg sa, vi vet ikke hvorfor regjeringen vil at alle skal vaksineres, men det er sannsynligvis en grunn som går utover å beskytte oss mot COVID.

Regjeringen fikk FDA til å godkjenne vaksinen for 12- til 15-åringer 10. mai [2021], og deretter har denne gruppen, som er rundt 6 millioner barn, blitt vaksinert over hele landet. Det er under nødbruk, så igjen, du kan ikke saksøke.

Men noe slags ondskap skjedde, som var at mange byer begynte å vaksinere 12- til 15-åringer i fravær av foreldrenes tillatelse. Så et barn kan dukke opp med vennene sine eller en venns mor på et vaksinesenter og bli vaksinert uten at noen spør om sykehistorien deres, ingen ringer foreldrene. Det ble ikke lagt inn noen notifikasjon i barnets journal om at de var vaksinert.

Vaksinatorer ble bedt om å gjøre sin egen vurdering. Hvis de trodde dette barnet kunne gi samtykke, fortsett og vaksiner. Nå, det er et grovt brudd på lovene våre, og likevel skjedde det i Boston, i Philadelphia, i Seattle, i San Francisco, og vi har god dokumentasjon på det.

Regjeringen planlegger for tiden mobile vaksinasjonsklinikker for barn og vaksinasjoner på skolene, og de kan ta dette programmet med vaksinering uten foreldres samtykke ned til 5- til 11-åringene …

Faktisk kan vi se klinikker dukker opp som ikke krever informert samtykke i 5- til 11-årsgruppen. La meg bare nevne at overlegen i Canadas British Columbia sa at de har brakt lover som tillater barn i alle aldre å samtykke selv. Tenk på det. En baby kan selv samtykke til vaksinasjoner. Det ville vært morsomt om det ikke var så djevelsk.»

Alt dette strider mot det mest grunnleggende konseptet innen medisinsk etikk, som er informert samtykke. Ingen har rett til å utføre en medisinsk prosedyre på deg uten ditt samtykke, eller samtykke fra en juridisk verge. Regjeringen, igjen, uten å etablere noen nye lover, omgår rett og slett rettssystemet.

Vil små barn være i faresonen for myokarditt?

Basert på hennes gjennomgang av den vitenskapelige litteraturen mistenker Nass at yngre barn i den nå COVID-jab-godkjente, 5- til 11-årige aldersgruppen vil ha eksponentielt høyere risiko for myokarditt og andre bivirkninger sammenlignet med 12- til 15-åringene. -årskull, hvor vi allerede har sett en dokumentert økning.

“I brevet som Children’s Health Defense skrev til den rådgivende komiteen for FDA, laget vi en graf basert på rapporteringsraten for myokarditt versus alder, og vi viste at det var en eksponentiell kurve.

Menn i alderen 65 år og oppover hadde en rate som var 1/100 av frekvensen for gutter i alderen 12 til 17. Hvis den eksponentielle kurven fortsetter å stige, kan frekvensen hos 5- til 11-åringene bli enda dramatisk høyere. Hos de unge mennene ble en rate på 1 av 5000 rapportert til VAERS [Vaccine Adverse Events Reporting System]. Det er ikke en reell rente.

Det forteller oss bare hvor mange mennesker som ble diagnostisert med myokarditt, og deretter gikk til bryet med å rapportere det til FDA. FDA og CDC har et stort antall andre databaser som de kan samle sykdomsrater fra.

VAERS regnes som passiv rapportering. Det anses ikke som formålstjenlig å fastsette sykdomstall fordi vi ikke vet hvor mange som melder fra. Rapporterer 1 av 10, 1 av 100, 1 av 50? Ingen vet.

Men igjen, fordi alt er galskap siden pandemien kom inn, har CDC forsøkt å trekke ullen over øynene våre og har hevdet at frekvensen av anafylaksi i befolkningen fra COVID-vaksiner er identisk med deres rapporteringsrate til VAERS. Vi vet at det ikke er sant.

På CDCs hjemmeside er det det de har. Andre steder på nettstedet sier de at du ikke kan ta en VAERS-rate og kalle det en faktisk reaksjonsrate, men de har gjort det [for anafylaksi]. Og de prøver å tilsløre det faktum at de ikke gir deg reelle priser, og på en måte later som at myokardittfrekvensen sannsynligvis er VAERS-rapporteringsfrekvensen for myokarditt, selv om de ikke sier det direkte.»

Nass fortsetter med å gjengi et eksempel fra koppevaksinen, som også forårsaket myokarditt. En militær studie som nettopp så på saker sendt til spesialister, fant at omtrent 1 av 15 000 utviklet myokarditt. En militærimmunolog gravde deretter dypere og tok blod på soldater før og etter vaksinasjon, og fant en myokardittrate på 1 av 220 etter å ha mottatt koppevaksinen.

Imidlertid utviklet 1 av 30 soldat subklinisk myokarditt der troponin steg fra normalt til mer enn to ganger øvre grense for normalen. Mens de var asymptomatiske, hadde 1 av 30 målbar betennelse i hjertet. “Akkurat nå, når det gjelder hva prisene er for COVID, er det ingen som leter, ingen føderale byråer ønsker å finne ut den reelle raten,” sier Nass.

Du finner ikke problemer du nekter å se etter

En enkel studie som måler troponinnivåer – en markør for hjertebetennelse og skade – før og etter hver dose, kan enkelt bestemme hva den reelle frekvensen av myokarditt er, men det blir ikke gjort.

“Dette er hva vi har å gjøre med,” sier Nass. “Alle disse databasene, som er omtrent et dusin forskjellige databaser, som CDC og FDA sa at de kunne få tilgang til for å bestemme antallet bivirkninger etter vaksinasjon med COVID-vaksiner, de blir enten ikke brukt eller brukt feil,” sier Nass.

«Det ble oppdaget at en ny algoritme ble brukt for å studere VAERS-databasen som først ble tatt i bruk i januar 2021, umiddelbart etter at vaksinene ble godkjent, og algoritmen ble utviklet slik at man sammenligner to vaksiner med hverandre.

Hvis bivirkningsmønsteret var likt mellom de to vaksinene – noe som ofte er tilfellet fordi det er et begrenset antall generelle vaksinebivirkninger – selv om én vaksine har tusen ganger flere bivirkninger enn den den sammenlignes med, Ved å bruke denne mangelfulle algoritmen, hvis reaksjonsmønsteret var det samme, selv om hastighetene var 1000 ganger høyere for en, ville algoritmen ikke oppdage et problem.

Det er algoritmen de bruker for å analysere VAERS [data]. De bruker også dårlige metoder … for å analysere vaksinesikkerhetsdatabasen, som omfatter 12 millioner amerikanere som har registrert seg i HMOs rundt om i landet. CDC betaler for tilgang til deres elektroniske medisinske journaler og deres data.

På en eller annen måte når disse databasene har blitt sett nøye på, finner de svært lave forekomster av myokarditt hos gutter, omtrent lik VAERS-rapporteringen. Det ble sagt for måneder siden, ‘Vi kan ikke finne et sikkerhetssignal for myokarditt. Vi finner ikke et anafylaksisignal. vi finner ikke et signal om Bells parese.

FDAs og CDCs algoritmer kunne ikke fange opp for de fleste kjente bivirkninger. Så det er noe galt med analysemetodene som brukes, men byråene har ikke fortalt oss nøyaktig hva de er. Det vi vet er at frekvensen av bivirkninger som blir rapportert til VAERS er fenomenale.

De er størrelsesordener høyere enn for noen tidligere vaksiner brukt i USA. En størrelsesorden er 10 ganger, så frekvensen av rapporterte bivirkninger er 10 til 100 ganger høyere enn det som er rapportert for noen annen vaksine. Rapporterte dødsfall etter COVID i USA er 17 000+. Det er utenfor listene.

Andre bivirkninger rapportert etter covid-vaksinasjoner totalt over 800 000. Igjen, flere dødsfall og flere bivirkninger enn noen gang har blitt rapportert for hver vaksine kombinert i bruk i USA kumulativt over 30 år.”

Til tross for alle disse sjokkerende dataene, ser våre føderale byråer den andre veien, og later som om ingenting skjer, og uansett hvor mange som henvender seg til dem – med søksmål, med offentlige kommentarer, å nå ut til politikere – nekter de å ta opp åpenbare bekymringer. Dette er et tydelig bevis på at de opptrer med forsettlig ondskap.

FDA har blitt Clown World, og det de gjør nå er å utføre en forestilling av alle de normale regulatoriske prosessene som de forventes å utføre … Dere er marsvinene, men de samler ikke inn dataene. Ingen burde få disse skuddene. ~ Dr. Meryl Nass

FDA og CDC skal beskytte publikum. De skal identifisere sikkerhetsproblemer. De skal ikke fungere som markedsføringsfirmaer for legemiddelfirmaer, men det er nettopp det de har blitt konvertert til.

Nye formuleringer har aldri blitt testet

Et annet virkelig ekstremt faktum er at Pfizer har endret formuleringen, angivelig for å gjøre den mer stabil, men denne nye formuleringen har aldri blitt inkludert i noen av forsøkene. Nass forklarer:

“Under møtet 26. oktober 2021, VRBPAC [rådgivende komité for vaksiner og relaterte biologiske produkter], sa Pfizer: “Se, vi ønsker å gi vaksinene på legekontorene, og vi har funnet en måte å stabilisere vaksinen på, så vi gjør det.” trenger ikke de ultrakalde kjøleskapene lenger. Vi kan sette disse hetteglassene på et legekontor, og når de er tine, kan de stå i et vanlig kjøleskap i 10 uker, og de blir bra.’

Noen komitémedlemmer spurte: ‘OK, hva gjorde du? Hvordan gjorde du denne fantastiske oppdagelsen?’ Og de sa: ‘Vi gikk fra den fosfatbuffrede saltvannsbufferen til en Tris-buffer, og vi byttet litt elektrolytter.’ Et komitémedlem spurte: ‘OK, hvordan gjorde det det så mye mer stabilt?’ Og alle i møtet fra FDA og Pfizer så på hverandre og sa: ‘Vi vet ikke.’

En time senere fikk Pfizer en av kjemikerne deres på linjen, men han kunne heller ikke forklare hvordan endringen i buffer førte til en enorm økning i stabiliteten. Så, senere på møtet, spurte et av medlemmene i komiteen: ‘Brukte du denne nye formuleringen i den kliniske utprøvingen?’

Og Dr. Bill Gruber, den ledende Pfizer-representanten, sa: “Nei, det gjorde vi ikke.” Med andre ord planlegger Pfizer, med FDA-overbevisning, å bruke en helt ny vaksineformulering hos barn, etter at deres kliniske studier brukte den gamle formuleringen. Dette er grovt ulovlig. De har fått en ny formulering av vaksine. Det ble ikke testet på mennesker. Og de er i ferd med å bruke den på 28 millioner amerikanske barn.»

Det er intet mindre enn et dystopisk mareritt. Helt surrealistisk. Du kan ikke finne på dette. Likevel så sjokkerende som alt dette er, tidligere i år, anslo Dr. Anthony Fauci at disse COVID-proppene ville være tilgjengelige for alle, fra spedbarn til eldre. Nå har de fått 5-åringene, og det er all grunn til å mistenke at de vil gå etter nyfødte og spedbarn neste gang.

Hvem sine babyer vil bli ofret som offerlam?

Ifølge Nass har Pfizer og FDA inngått en avtale som vil tillate Pfizer å teste på babyer enda yngre enn 6 måneder gamle, selv om det ikke er noen hensikt å injisere spedbarn som er så små. Disse forsøkene kan begynne så tidlig som i slutten av januar 2022.

“Denne ordningen mellom FDA og Pfizer vil gi Pfizer sine ekstra seks måneder med patentbeskyttelse, uansett om disse vaksinene er ment å brukes i disse aldersgruppene eller ikke. Så, du kan se på disse prøvelsene som en måte å nesten ofre små barn, for når du starter en prøvelse, vet du ikke hva farene kommer til å være.

Jeg kan ta feil, men jeg tviler på at vi kommer til å gi disse til nyfødte babyer slik vi gir hepatitt B-vaksinen på fødselsdatoen, men de vil likevel bli testet på veldig små babyer. Spørsmålet er, hvis babyer blir testet? Tidligere var noen ganger babyene som ble testet fosterbarn, avdelinger i staten. Noen ganger tilbyr foreldre opp barna sine. Men det vil være kliniske studier.»

Når får vi data fra disse forsøkene? Det viser seg at i avtalene som er oppnådd mellom Pfizer og FDA, vil noen av disse forsøkene ikke avsluttes før i 2024, 2025 og 2027. Målet her er å vaksinere alle amerikanere, barn og voksne, i løpet av de neste månedene eller et år. , men det vil ta fem år før vi faktisk vet fra kliniske studier hva bivirkningene kan være.

Vi lever i klovneverden

Som bemerket av Nass, er dette nok en forbrytelse. Det kan oppfylle lovens bokstav, men det oppfyller ikke meningen med loven. Det gir ingen mening å kjøre kliniske studier som ikke vil bli fullført før fem år etter at massevaksinasjonsprogrammet er fullført og hele befolkningen er injisert.

“Det er bare en spøk å gjøre det,” sier Nass. “Men FDA har blitt Clown World, og det de gjør nå er å utføre en oppfatning av alle de normale regulatoriske prosessene som de forventes å gjøre, men de gjør dem bare på en forkortet eller særegen måte slik at de ikke gjør det. virkelig samle inn viktige data.

For eksempel har kontrollgruppen blitt vaksinert to måneder inn i Pfizer-studiene, noe som effektivt skjuler bivirkninger som utvikler seg etter to måneder. Blod testes ikke for tegn på myokarditt eller blodpropp ved hjelp av enkle tester (troponin- og D-dimer-nivåer).

For alle amerikanerne der ute som ikke har brukt 20 år på å undersøke FDA-prosedyrene slik jeg har, er disse FDA-rådgivende komitémøtene designet for å få deg til å tro at en reell reguleringsprosess pågår, når den ikke er det. I stedet er vi alle forsøkskaniner, men ingen samler inn data som normalt vil være nødvendig for å godkjenne eller godkjenne en vaksine. Derfor, etter min mening, bør ingen få disse skuddene.”

For å gjøre saken enda verre, er det faktisk ulovlig å gi EUAer for disse vaksinene, fordi det finnes medisiner som kan forhindre tilstanden (COVID), samt behandle den. EUAer kan bare gis dersom det ikke finnes eksisterende godkjente, tilgjengelige alternativer for å forebygge eller behandle infeksjonen.

De effektive medisinene de fleste allerede har hørt om er ivermektin og hydroksyklorokin, men det finnes en rekke andre legemidler som også har dype effekter på COVID, sier Nass, inkludert TriCor og cyproheptadine (Periactin).

TriCor, eller fenofibrat, emulgerer lipidnanopartikler og fettkonglomerasjoner som inneholder virus og inflammatoriske stoffer. Stoffet lar i hovedsak kroppen din bryte ned det virale og inflammatoriske rusk bedre. Som sådan kan det også bidra til å bekjempe komplikasjoner forårsaket av nanoliposomene i COVID-skuddet.

Ifølge Nass er Pepcid ved høye doser på opptil 80 milligram tre ganger daglig også nyttig for behandling. Dr. Robert Malone starter en klinisk studie med en kombinasjon av Pepcid og celecoxib (merkenavn Celebrex). Mange anbefaler også aspirin for å forhindre blodplateaktivering og koagulering.

Jeg tror et langt bedre alternativ til aspirin er lumbrokinase og/eller serapeptase. Begge er fibrinolytiske enzymer som adresserer blodpropp. Du kan utvikle følsomhet for dem, så jeg anbefaler å veksle mellom de to på andre dager i omtrent tre måneder hvis du har hatt COVID.

Du kan utelukke blodpropp ved å ta en D-dimer-test. Hvis D-dimeren din er normal, trenger du ikke antikoagulasjonsmiddel. Hvis koagulering er en bekymring, kan du også bruke NAC i tillegg til disse fibrinolytiske enzymene. Det hjelper også med å bryte opp koagler og forhindre koageldannelse.

Mer informasjon

For å lære mer, sørg for å lese MerylNassMD.com og anthraxvaccine.blogspot.com . Hun legger vanligvis ut noe hver dag på blogspot-bloggen sin. Til slutt konkluderer Nass:

“Husk at alle COVID-jabs er autorisert [under EUA], ikke lisensiert. De er alle juridisk, teknisk, eksperimentelle. Jeg vet at du kan miste jobben din og alle disse forferdelige tingene kan skje hvis du nekter vaksinen, men hvis du blir skadet av skuddet, vil du ikke kunne saksøke senere. Du vil være på egen hånd.

Juridisk kan de ikke tvinge deg til å godta vaksinen mens den er i EUA-status på grunn av Nürnberg-koden, på grunn av eksisterende amerikansk lov om informert samtykke, og på grunn av den faktiske loven om nødbruksautorisasjon, som sier at du har rettighetene. å nekte. De kan ikke tvinge deg til å ta disse [bildene].

Jeg vet at de tvinger deg, men juridisk sett kan de ikke, og vær så snill å ha det i bakhodet. Forhåpentligvis vil disse feilene bli rettet opp. Mandater går tilbake i mange jurisdiksjoner.

Som jeg har fortalt folk, kreve å se flasken som sier Comirnaty, fordi lovlig kan de tvinge det lisensierte produktet på deg, men det er ikke noe akkurat nå. Så du har forhåpentligvis en ut de neste månedene.

De er virkelig farlige vaksiner. Det du ikke vet vil skade deg. Beskytt barna dine. Hvis det er noen måte, ikke bli vaksinert. Jo flere som sier nei, jo mer trekker regjeringen allerede. I mange byer har de pålagte datoene du må vaksineres innen blitt skjøvet tilbake.

Nå sier Bidens administrasjon: ‘Vel, den kommer ikke til å bli hugget i stein. Vi kommer til å forhandle med folk fordi de ikke ønsker å miste 30 % eller 40 % av ansatte. Så vær sterk, beskytt deg selv og barna dine. Vet at du gjør det rette.

Vi har en kriminell organisasjon som kjører ting nå. Dette er et verdensomspennende program av noe slag designet for å kontrollere oss. Når vi alle finner ut av det, kan vi vinne. Det er mange, mange flere av oss enn det er av dem.”

https://articles.mercola.com/sites/mercola/special-content/newsletter-announcement-7.aspx?cid_medium=email

Legg igjen en kommentar