Gode ​​Nyheter: Ozonbehandlinger REVERSE Blodpropp Forårsaket Av Covid-Skudd – Her Er Visuelle Bevis

6. November 2021

Et av de største problemene som er observert så langt med hensyn til Wuhan coronavirus (Covid-19) ” vaksiner ” er det faktum at de forårsaker alvorlig blodpropp og “klumping” hos noen mennesker. Den gode nyheten er at det er en måte å bekjempe denne kardiovaskulære skaden ved å bruke ozonterapi.

Dr. Thomas E. Levy, MD, JD, publiserte nylig en artikkel på Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) som forklarer hvordan ozonbehandlinger er i stand til å “avbryte spikeproteinet ” introdusert av jabs . Det visuelle beviset han presenterer – se nedenfor – er virkelig imponerende:ozonbehandlinger reverserer blodpropp forårsaket av covid-skudd – her er visuelle bevis

Bildekilde: ” Canceling the Spike Protein Striking Visual Evidence ” av Thomas E. Levy, MD, JD

Som du kan se på det første bildet, er pasientens blodceller levret sammen på grunn av å ha blitt forgiftet av Fauci Flu-sprøyter. Det andre bildet viser til sammenligning de samme blodcellene justert tilbake til normal tilstand etter behandling. Begge bildene er av blodceller analysert fra en 62 år gammel kvinne som ble injisert.

Ta en titt på de neste to bildene (over) av blodceller fra en annen pasient. I dette tilfellet mottok en ung mann et Wuhan-influensastikk og utviklet 15 dager senere det som er vist på det første bildet: alvorlig blodpropp som er enda mer urovekkende enn bildene ovenfor. Etter å ha mottatt ozonterapi normaliserte blodcellene seg til å bli det som er avbildet på det andre bildet.

“Under forhold med betennelse og systemisk økt oksidativt stress, kan RBCs (røde blodlegemer) aggregere i varierende grad, noen ganger holde seg sammen som stabler av mynter med forgrening av stabler sett når klebrigheten er maksimal,” skriver Levy.

“Dette er kjent som Rouleaux-dannelse av røde blodlegemer. Når denne Rouleaux-formasjonen er uttalt, sees økt blodviskositet (tykkelse), og det er økt motstand mot normal, uhindret blodstrøm, spesielt i mikrosirkulasjonen.”

Kilde og referanse: NewsTarget.com  (utdrag); Orthomolecular.orgEn Nærmere Titt På The Great Reset – En Falsk Utopia Solgt Til Oss Av CharlatansForrige Innlegg

Relaterte Artikler

ron paul vaksine knyttet "sosial kreditt score"

SOSIAL KREDITTSCORETYRANNIVAKSINER

Ron Paul: Vaksinekoblet ‘Sosial Kredittscore’ Allerede Her, Den Trenger Bare Finansiering

HAF5. November 2021

Den 24 år gamle hockeystjernen Boris sadecky døde etter å ha kollapset på is i hjertestans sist fredag

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Den 24 År Gamle Hockeystjernen Boris Sadecky Døde Etter Å Ha Kollapset På Is I Hjertestans Sist Fredag

HAF4. November 2021

Italias mistenkte covid-dødstall korrigert fra 132 161 til 3 783

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

ENORM! Italias Mistenkte Covid-Dødsfall Korrigert Fra 132.161 Til 3.783

HAF3. November 2021

indisk fjernsyn avslører hvordan pfizer mobber og utpresser land for covid-skudd - "desperate land tvinger til å gi ydmykende innrømmelser"

KONTROLLKORONAVIRUSVAKSINER

Indisk Fjernsyn Avslører Hvordan Pfizer Mobber Og Utpresser Land For COVID-Skudd – ‘Desperate Countries Force To Make Ydmykende Innrømmelser’

HAF3. November 2021

Legg igjen en kommentar