Geoengineering Se Global Alert News, 6. november 2021, #326

6. november 2021     1 kommentar

Dele

Dele523kvitring+1DelePin1524AKSJERhttps://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.geoengineeringwatch.org%2Fgeoengineering-watch-global-alert-news-november-6-2021-326%2F&layout=standard&show_faces=false&width=450&action=like&colorscheme=light

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

COP26 «røyk og speil»-konferansen fortsetter mens et konstant angrep av klimakatastrofer skaper kaos på planetens livsstøttesystemer. Fra høsting av avlinger til fiskeri, til husdyr, er matproduksjonen raskt nedadgående rundt om i verden. Hvilken kjerneklimaforstyrrende faktor blir fortsatt benektet av alle offisielle kilder? Uansett hvor mørk den bredere horisonten blir, fortsetter aksjemarkedet å slå nye rekorder. Hvorfor er ikke dette faktum et grelt rødt flagg for første verdens befolkning? Globale myndigheter vet at de ikke lenger kan støtte og opprettholde stadig voksende befolkninger, hvilken respons bør vi logisk forvente fra disse kontrollerene? Hvor passer CV-19 inn i denne ligningen? Hvor mye lenger har vi til primærleddene begynner å bryte i kjeden til vår nåværende virkelighet? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alle trengs i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en troverdig kilde, gjør stemmen din hørt. Bevisstgjøringsarbeid kan utføres fra din egen hjemmedatamaskin.
DW

Denne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende stand er på Lane County Events Center, Eugene, Oregon, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og vedvarende takk til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å tilrettelegge og sette opp denne svært effektive standen på hver ukes Gem Faire-lokasjon. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org  stand vil være på alle arrangementer, takket være den standhaftige støtten fra Gem Faire.

Må se, THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

One Response to Geoengineering Watch Global Alert News, 6. november 2021, #326

Legg igjen en kommentar