Å avsløre den illevarslende uhyggelige agendaen bak “Vaxxing” av barn så små som 5 – hva er det de ikke forteller oss? Fryktelig barnemishandling blir “pålagt”

Av Alan Barton – All News PipeLine

Kanskje vi bør begynne med å minne oss selv på at PCR-testen som visstnok oppdager “Covid 19” ikke gjør noe slikt. Den måler kjemisk om noen proteiner som kan være relatert til en eller annen form for virus, kanskje til og med det til de mange koronavirusene, og indikerer ved kjemisk endring om det bestemmer at et eller annet protein kan eksistere i den væsken eller ikke. Det indikerer ikke noe mer enn det, så hvis du har et koronavirus som en av de mange forkjølelser eller “flues”, har du C19 i henhold til de ubrukelige testene. De er så dårlige at Italias dødsrate for C19 falt med 97 prosentav de gamle tallene etter en gjentelling som inkluderte ideen. Og selv på det, er de gjenværende tilfellene under mistanke, og jeg tror det er omtrent det samme i vår egen nasjon, med den årlige influensa, lungebetennelse, bilulykker, hjerteinfarkt og mer ble skyldt på den antatte C19-VETENENDE at PCR-testene er falske og helt urelaterte årsaker ble overført til C19 som dødsårsak.

Med den forståelsen, la oss se på et diagram publisert av Statista for å se hvordan noen sammenligningstall ser ut, lagt ut nedenfor, som publisert i en Health Impact News-artikkel som legger til en pil som indikerer den viktigste bekymringen for oss i dag.

Den røde pilen peker på antallet 0-17 år gamle dødsfall innen C19 frem til 27. oktober i år. Husk åpningsadvarselen om påliteligheten til C19 PCR-testene. Det er også veldig viktig å innse at Pfizer endret formuleringen av sin C19 vax for barn til å inkludere et stabiliserende middel for mennesker som lider av hjerteinfarkt. Hva i all verden hvis det er så trygt at de skal gi det til barn? Side 14 av en FDA-briefing om ” EUA-endringsforespørsel for Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksine for bruk hos barn”   har bekreftelsesteksten som viser Tromethamine (Tris) som er en blodsyrereduserende middel som brukes til å stabilisere mennesker med hjerteinfarkt med mange kjente alvorlige bivirkninger.

Hvorfor legge til noe for å roe hjerteinfarkt hos små barn for en “vaksine” som visstnok er helt trygg for de som har en nesten null sjanse til å få sykdommen de hevder er Covid 19, mens barn faktisk er nesten immune til det med sine egne tall som vist i grafen ovenfor? Hva visste de egentlig fra sine svært begrensede forsøk med barn at de fant ut et behov for slike tilsetningsstoffer? Alt er IKKE bra i hjembyen Amerika folkens, ikke i det hele tatt; Myokard og perikarditus hos barn er IKKE et normalt resultat av en ” sikker” vaksine. Du bør huske denne grafen vi har lagt ut noen ganger før angående C19 vax sammenlignet med alle tidligere vaxdødsfall;

Vi har også lest i mange historier, inkludert her på ANP, om upåliteligheten til dataene på VAERS-rapporteringssystemet ettersom de fanger opp omtrent 1 % av de totale problemene med C19 vax som i rapporten i Vaccine Impact så langt tilbake som i januar 2020 der de siterte en rapport fra 2011 fra Harvard Pilgrim Health Care for HHS (US Department of Health and Human Services) da de sa ” Selv om 25% av ambulerende pasienter opplever en uønsket medikamenthendelse, er mindre enn 0,3% av alle uønskede legemiddelhendelser og 1- 13 % av alvorlige hendelser rapporteres til Food and Drug Administration (FDA). På samme måte rapporteres færre enn 1 % av vaksinebivirkningene . Lave rapporteringsrater utelukker eller bremser identifiseringen av «problem»-medisiner og vaksiner som setter folkehelsen i fare .Nye overvåkingsmetoder for medisin- og vaksinebivirkninger er nødvendig .”   Men vi må jobbe med det vi har.

Legg til dette analysen som nyere VAERS-analyse viser at ” 100 % av dødsfallene etter COVID-19-skudd er fra bare 5 % av produsentens partier ifølge VAERS ”  ifølge Sarah Westall da hun rapporterte at The Expose fastslo at det var en uvanlig høy antall uønskede effekter rapportert av Lot Number av Pfizer og Moderna C19 skuddbatcher.  Konklusjonen deres var at ” Denne undersøkelsen av VAERS-data avslører flere bekymringsfulle funn som krever ytterligere undersøkelser, men den fører også til spørsmål om hvorfor myndigheter i USA som skal overvåke sikkerheten til Covid-19-vaksinene ikke har oppdaget dette selv . 

Dataene viser tydelig at Covid-19-vaksinasjonskampanjen har vært betydelig mer skadelig og dødelig enn influensavaksinasjonskampanjen . Dette faktum alene reiser spørsmålet om hvordan FDAs rådgivende komité eventuelt kan stemme Sytten mot Null for å godkjenne Pfizer-vaksinen for bruk hos barn i alderen 5 til 11 år .»

Enda verre er det faktum at The Expose rapporterte at MAJORITETEN av de dårlige partiene som er ansvarlige for de fleste om ikke alle dødsfallene fra C19 vax ble sendt nesten utelukkende til RØDE STATER .

(ANP FUNDRAISER:  På grunn av fornyet sensur av  ‘big tech’  på ANP-artikler, vil vi  kjøre en innsamlingsaksjon  til vi tar igjen utgiftene. Vi vil også takke alle som har  donert til ANP  gjennom årene. Med donasjoner og annonseinntekter  alle som holder ANP online , hvis du er i stand til det, kan du vurdere å  donere til ANP for å hjelpe oss med å holde oss i denne kampen for USAs fremtid på dette absolutt kritiske tidspunktet i USAs historie. I en tid med systematisk,  “big tech”  sensur og utbredt institusjonell korrupsjon, sannhetssøkende medier og alternative synspunkter er avgjørende, og HVER liten bit hjelper mer enn du kan vite!)


Health Impact News bilde

Les det igjen, og la det synke litt dypere inn, og spør deg selv ” Kan dette bare være tilfeldig? ” Det er ingen måte i Hades at dette er ren tilfeldighet, men noe laget på det stedet, Hades, av vårt sataniske lederskap som har ansvaret for det hele.   Nå med så lite rapportering av skadevirkninger til VAERSsom vi dekket ovenfor, og “sjansene” forekomst av dødsfall og alvorlige bivirkninger, hvordan kan vi vite virkeligheten om hva som skjer? Kravene til pålitelig statistikk for å tydeligere skjelne dette må komme fra et bedre rapporteringssystem eller langt større engasjement i det enn vi har nå, men myndighetene som er (lest som sykehusselskaper og forsikringsbestemmelser sammen med disincentiver fra offentlige etater som CDC og Big Pharma) ønsker IKKE at virkeligheten skal unnslippe deres strenge sensur. Kanskje det er derfor det er uavhengige kilder i Storbritannia som har delt denne forferdelige nyheten.

Et annet aspekt ved dette å ta en titt på er at dette ikke er en skikkelig godkjent vaksinasjon, men et biologisk krigføringsmiddel slik det har vært i så mange nyhetsreportasjer de siste månedene, inkludert her på ANP. La oss se på det på denne måten; produkttesting i masseskala gir de beste resultatene og det må være kontrollgrupper i tillegg til vax-testbatcher for å fastslå effektiviteten og avgjøre om den oppfyller behovene uten alvorlige eller akseptable bivirkninger. Det er den “vitenskapelige metoden”brukt i medisinutprøvinger i mange tiår nå. Det har vært mange forskjellige blandinger for testbatcher som indikert av de forskjellige antall “Lots” som har blitt sporet for å se hva disse effektene er, og de har blitt sammensatt for å se den faktiske effektiviteten kontra de forventede resultatene. Dette bevises ved at de verste av dem havnet i røde stater; det må være at de var et kjent eller svært forventet resultat.  VI ER MARGIN for dette masseutryddelsesproduktet .  Det foreslås at Elitene er kontrollgruppen som får saltoppløsningeni stedet for Kill Shot for både å isolere dem fra den morderiske pesten, så vel som sammenligningsgrunnlaget for effektiviteten av innsatsen deres. De høyere dødsratene i de røde statene beviser at deres blandinger gjør det de forventer i det minste til en viss grad; i komparativ om ikke i total effektivitet. Jeg tror også at de ikke vil ha for høy dødsrate umiddelbart fordi det ville forårsake ekte panikk selv blant de som ikke er intelligente nok til å se hinsides den absurde propagandaen som promoterer “vax” som et trygt og effektivt produkt, så tallene er holdes relativt lavt ved at ikke for mange partier, eller mange, er så dødelige rett utenfor balltre. Men selv da er det mest åpenbart for alle som faktisk ser på dataene at det virkelig er et veldig dødelig heksebrygg. Dessuten kan de alltid gjøre opp den forskjellen i de oppfølgende “boosterne”.

En ting de ikke kan skjule er at ALLE som får dette drepeskuddet i det minste får mikroblodpropp og betennelse i arterieveggene som resulterer i mange andre problemer. Blant disse er hjerteproblemer, hjernebetennelser og hjerneslag, infertilitet fordi det angriper eggstokkene og testiklene, spontanabort og dødfødsler sammen med til og med dødsfall av diende spedbarn, andre organproblemer og så mange dødsfall både på kort sikt og som vi skal. se i nær fremtid, lang sikt. Kanskje vil vi i løpet av de neste par årene se massedød som aldri har skjedd før selv i de verste svarte plagene og lignende massedød. Dette kan nesten bli en hendelse på utryddelsesnivå, men det er noen av oss som absolutt nekter å få drepeskuddet uansett hva, og det er menneskehetens håp.Det vil være store jordskjelv, og på forskjellige steder hungersnød og pest …”

Så hvorfor trenger de å gi barna våre, barna våre, de største gavene til en mest nådig Gud? Flott spørsmål og det har vært en rekke svar fra mange kilder; men hvis jeg kan, vil jeg gjerne komme med et annet synspunkt som jeg ikke har hørt andre steder. Vurder nyhetene om dødsratene som vi har utforsket ovenfor, og vurder deretter dette; hva om folk faktisk erkjente at det er et visst antall dødsfall forårsaket direkte eller indirekte fra C19-skuddet, men at det er en merkbar endring i data hos de under 17 år?  Jeg antyder at det er et bevisst forsøk på å spre handlinger mot de ansvarlige ved å tilsløre virkeligheten ved å skjule tallene bak veggen av døde barn.  Hvis tapet av våre dyrebare små stiger som den voksne befolkningen, ville det ikke være en så åpenbar kontrast i antall som derved skjuler eller skjuler voksnes massedød.  Massemord på våre barn for å skjule massedrap på voksne .

Ja, jeg forstår hvor dyster og svart den tanken er, men jeg ser det som den virkelige grunnen til at de presser C10 kill Shot på 5-17 år gamle grupper av befolkningen vår så hardt. 

Fryktelig barnemishandling, massiv ondskap er det som blir pålagt.

LA VÅRE BARNA I BARE!

Jeg tilbyr denne videoen av propaganda som sammenligner barn som blir drept med å være superhelter, som den eneste videoen som er nødvendig for å vise hva de gjør. 

5 TIL 11-ÅRINGER BEGYNNER Å BLI INJISERT MED PFIZER-SKUDT – DØDSFALD OG SKADER FORVENTES Å FØLGEhttps://www.bitchute.com/embed/NqRgv5z5BMq7/

Legg igjen en kommentar