Empati !Den speiler alle sider av et menneske…Den ser bak og forran fasaden… den ser spillet, den ser sannheten og løgnen….

Den kan ikke læres , men utvikles kun av følelser og ikke av utdanning… Utdanningens svar på den er sympati som bak fasaden kun er et skuespill som brukes i egen vinning for egen ageenda… Den kan gjennvinnes, men da må alle regelryttere begynne å jobbe med følelsene som psykologene hindrer ved å bekrefte aksepten av at vi må lære å respektere alle disse som avviker fra følelser i sin egen lille trelldom av stagnasjon som “ekspertene” bidrar til å eksistere…Sannhet er individets oppservasjon og kan stemme på noen områder og eller ut fra individets kunnskap og viten om det det handler om…Alt og alle er formbare, men systemet gir ingen valg “ av respekt av individet, som selvsagt er slettet “… Velkommen til toilingverden der alle skal være offer og selvråderetten,har ingen verdi 😉Nå begynner jeg å bevege meg på dyp sjø, men…… Kanskje på tide å våkne… Vi er i en krig og de fleste skjønner det ikke….Vi har hatt det så trygt og godt lenge nå, så vi har glemt å skjerme oss for eventuelle farer som truer…Vi lever tross alt i et konkuransesamfunn og ikke alle skjønner hva menneskelige rettigheter og kvaliteter er.Psykopater eksisterer faktisk og de jobber seg alltid oppover i kjeden og havner som regel på topp….Empatiske mennesker føler aldri behov for å styre kneble, ødelegge osv, men det gjør de som mangler.. De må fylle noen tomrom, projisere sin smerte og vokse på andres nederlag og smerte for å føle seg bra.. Disse har tatt full kontroll av vårt samfunn, de bryr seg katta om ting er sann eller ikke bare det gir fot til disses agenda… Klima, kooviid osv..Trygt med slike mennesker i styre ? Hjernevasken har snudd opp ned på alt der løgnen har blitt sannhet og vise versa…På tide å slette alle tråder mellom ørene og starte på nytt eller lytte til noen som ser, ellers er løpet kjørt….Jeg er en introvert og har null behov for oppmerksomhet, men når alvoret truer slår visse instinkter inn for å forsvare alle… Tygg litt på den…..Vennlig hilsen Robert A H Hansen….

Legg igjen en kommentar