Kjære deg. 😞 Ikke for å ta motet i fra deg, men for å vinne dette «slaget», så må vi være realistiske her.

Nå vet jeg ingenting om kunnskapsnivået til hver enkelte her i gruppen, eller for å si det på en bedre måte. Hvor våkne hver enkelte er. 😊 Men alle her inne er vel innenforstått med at det vi står midt oppe i nå, er en krig. Ikke en krig med bomber og granater, men en stille krig, med kjemiske våpen. Vi skal tvinges inn i en ny tid, en ny agenda. Agenda 2030. En ny industriell fjerde revolusjon. En revolusjon der Eliten kombinerer maskin og menneske, og en revolusjon der de som eier alt, også kommmer til å eie disse hybridene. Visste dere at eiere av de største coorporasjonene har reist på kurs til bla Afghanistan under denne plandemien, for å lære hvordan man bruker operativsystemet, «Human 2»? All informasjon ligger ute på nettet for den nysgjerrige og den som er flink til å lete. 😋 Jeg finner det veldig spennende, trist og meget interessant. Dette som skjer nå, er noe de har planlagt for lenge siden. De er meget kalkulerte og kalde, de har alle ressurser man kan tenke seg, og de vet nøyaktig hva de driver på med. En ting er 100% sikkert, og det er at Eliten ønsker en verdenspopulasjon på rundt 500 millioner mennesker. Så det er depopulasjon de driver på med nå. Media viser ingenting, men takk Gud for at det finnes modige mennesker som likevel dokumenterer det som skjer, og legger det ut på nettet. I fattige områder og land der de har distribuert ut denne farlige vaksinen, er situasjonen helt uutholdelig. Mange steder er det milevis til sykehus, og mange rekker ikke fram og dør på veien. Millioner er døde. Et sted lå likene stablet inne i svære kjølehaller. Det var ikke plasser igjen å begrave dem. Det var voksne og barn i alle aldre. Helt forferdelige scener. Dette vises selvfølgelig ikke i den vanlige media, som er styrt og eid av Eliten, for de som ikke vet det. Legg merke til at Eliten har en stor finger med i det meste her i verden,….. unntatt reiseliv og turisme. 😋 De eier gjerne aksjer i flyselskap og luksushoteller, men de tenker ikke familieferier og heisaturer. De tenker kun business. Turistnæringen er for dem noe bortkastet tull, og sløseri med «deres»penger. Husk på at Eliten mener de eier oss mennesker, eller som de kaller oss for, goyim’er. Eliten vil at vi skal holde oss mest mulig innendørs, og bli programmert av den flotte 66’’ TV’n på veggen. En annen ting som er 100%. TV’n din er et livsfarlig våpen. Det holder vel at jeg sier at det er Eliten som opprettet, eier og driver Hollywood, musikkindustrien …. og NASA?! Noen mennesker som har jobbet med å produsere, eller introdusere disse vaksinene, har stått fram og sagt, at disse vaksinene, ikke er vaksiner, men mange forskjellige ting og har forskjellig formål. Det har også kommet fram i intervju med disse fløyteblåserne, at disse vaksinene ble laget i ulik styrke. Fra 20mg og opp til 200mg. Rike Eu land fikk for det meste, laveste styrke, altså 20mg. USA, Kina og India fikk for det meste av de høyeste dosene. Det fikk også de alle fattige landene.

Legg igjen en kommentar