KjĂŠre deg. 😞 Ikke for Ă„ ta motet i fra deg, men for Ă„ vinne dette «slaget», sĂ„ mĂ„ vi vĂŠre realistiske her.

NĂ„ vet jeg ingenting om kunnskapsnivĂ„et til hver enkelte her i gruppen, eller for Ă„ si det pĂ„ en bedre mĂ„te. Hvor vĂ„kne hver enkelte er. 😊 Men alle her inne er vel innenforstĂ„tt med at det vi stĂ„r midt oppe i nĂ„, er en krig. Ikke en krig med bomber og granater, men en stille krig, med kjemiske vĂ„pen. Vi skal tvinges inn i en ny tid, en ny agenda. Agenda 2030. En ny industriell fjerde revolusjon. En revolusjon der Eliten kombinerer maskin og menneske, og en revolusjon der de som eier alt, ogsĂ„ kommmer til Ă„ eie disse hybridene. Visste dere at eiere av de stĂžrste coorporasjonene har reist pĂ„ kurs til bla Afghanistan under denne plandemien, for Ă„ lĂŠre hvordan man bruker operativsystemet, «Human 2»? All informasjon ligger ute pĂ„ nettet for den nysgjerrige og den som er flink til Ă„ lete. 😋 Jeg finner det veldig spennende, trist og meget interessant. Dette som skjer nĂ„, er noe de har planlagt for lenge siden. De er meget kalkulerte og kalde, de har alle ressurser man kan tenke seg, og de vet nĂžyaktig hva de driver pĂ„ med. En ting er 100% sikkert, og det er at Eliten Ăžnsker en verdenspopulasjon pĂ„ rundt 500 millioner mennesker. SĂ„ det er depopulasjon de driver pĂ„ med nĂ„. Media viser ingenting, men takk Gud for at det finnes modige mennesker som likevel dokumenterer det som skjer, og legger det ut pĂ„ nettet. I fattige omrĂ„der og land der de har distribuert ut denne farlige vaksinen, er situasjonen helt uutholdelig. Mange steder er det milevis til sykehus, og mange rekker ikke fram og dĂžr pĂ„ veien. Millioner er dĂžde. Et sted lĂ„ likene stablet inne i svĂŠre kjĂžlehaller. Det var ikke plasser igjen Ă„ begrave dem. Det var voksne og barn i alle aldre. Helt forferdelige scener. Dette vises selvfĂžlgelig ikke i den vanlige media, som er styrt og eid av Eliten, for de som ikke vet det. Legg merke til at Eliten har en stor finger med i det meste her i verden,
.. unntatt reiseliv og turisme. 😋 De eier gjerne aksjer i flyselskap og luksushoteller, men de tenker ikke familieferier og heisaturer. De tenker kun business. TuristnĂŠringen er for dem noe bortkastet tull, og slĂžseri med «deres»penger. Husk pĂ„ at Eliten mener de eier oss mennesker, eller som de kaller oss for, goyim’er. Eliten vil at vi skal holde oss mest mulig innendĂžrs, og bli programmert av den flotte 66’’ TV’n pĂ„ veggen. En annen ting som er 100%. TV’n din er et livsfarlig vĂ„pen. Det holder vel at jeg sier at det er Eliten som opprettet, eier og driver Hollywood, musikkindustrien 
. og NASA?! Noen mennesker som har jobbet med Ă„ produsere, eller introdusere disse vaksinene, har stĂ„tt fram og sagt, at disse vaksinene, ikke er vaksiner, men mange forskjellige ting og har forskjellig formĂ„l. Det har ogsĂ„ kommet fram i intervju med disse flĂžyteblĂ„serne, at disse vaksinene ble laget i ulik styrke. Fra 20mg og opp til 200mg. Rike Eu land fikk for det meste, laveste styrke, altsĂ„ 20mg. USA, Kina og India fikk for det meste av de hĂžyeste dosene. Det fikk ogsĂ„ de alle fattige landene.

Legg igjen en kommentar