Dogon-Stammen Og Deres Mystiske Forbindelse Til Sirius

2. November 2021

Den/de lyseste stjernen på himmelen er Sirius uten tvil, navnet Sirius, kommer fra det greske språket og er oversatt som den glødende eller lyssterke . Og det som kan se ut som en enkeltstjerne er faktisk et dobbelt- eller kanskje trippelstjernesystem ifølge observasjoner gjort på 1920-tallet.

Tilsynelatende begynner våre forskere akkurat nå å akseptere det eldgamle mennesker over hele verden allerede visste tusenvis av år før oss, som Dogon-stammen i Afrika.

dogon-stammen og deres mystiske forbindelse til Sirius

I følge Dogonen stammet “instruktør”-gudene fra Sirius og brakte kunnskap og visdom. Det som er interessant er at Dogon visste om Sirius og dets “trippel” stjernesystem langt før “moderne” vitenskap fant ut at den eksisterer.

Ifølge studier antas det at Sirius C, det tredje systemet, er en rød dvergstjerne hundre ganger mindre massiv enn vår egen sol, og mye mindre lyssterk, noe som gjør det vanskelig å se med utstyret vårt, og derfor venter oppdagelsen fortsatt bekreftelse fra det astronomiske miljøet.

Men hei, Dogon visste om ” trippelstjernesystemet ” helt tilbake, og det er det som forårsaker alt oppstyret. Gamle egyptere kjente også til Sirius, og akkurat som Orion anså de dette stjernesystemet som svært viktig da de trodde at gudene kom fra Orion og Sirius , Osiris og Isis .

Dogonene er en ekstremt interessant stamme, deres mest hellige og eldgamle tradisjoner snakker om en stjerne som er ledsaget av planetsystemet Sirius som de kaller “Po Tolo.” Hvordan visste de det? Det som er enda mer interessant er det faktum at Dogon visste at hvert 50. år fullførte planeten sin bane, og de visste at det var fakta som moderne astronomer har klart å bekrefte.

For å gjøre ting enda mer interessant, visste Dogon om eksistensen av en tredje stjerne som de kalte ” Emme Ya “, tilsvarende den relativt nyoppdagede Sirius C . Dogonen tror at Emma Ya faktisk er fire ganger lettere enn Po Tolo, selv om det tar samme tid å fullføre sin bane rundt Sirius A.

Så hvordan gjorde de det? Hvordan er det mulig at disse utrolig intelligente menneskene kjent som Dogon-stammen visste om alle disse omfattende astronomiske detaljene? Detaljer som ble ansett som rene mytologiske historier inntil de faktisk ble bekreftet av astronomi og vitenskap og plutselig blir mytologi til virkelighet.

Hvordan er det mulig at Dogon hadde all denne astronomiske kunnskapen uten verktøyene til å observere himmelen ordentlig?

sirius
hund sirius a

Dogonene er en fantastisk mystisk stamme, deres visdom innen astronomi har forvirret forskere i århundrer, deres detaljerte kunnskap om vårt solsystem er utrolig. De visste om Jupiter og refererte til den gigantiske planeten som ” Dana Tolo “, de visste også om de fire satellittene og ringene, deres “mytologi” beskrev de elliptiske banene til planetsystemer rundt solen, og de anerkjente til og med solen som ” brorsystem» av Sirius . De hevder at disse to systemene ble separert for å danne to forskjellige stjernesystemer, men med en identisk opprinnelse. Hvordan klarte de å skaffe seg denne kunnskapen?

Moderne astronomi vet at Sirius B er en ” hvit dverg “, teknisk sett en liten stjerne som er ekstremt tung. Men det er mer med Dogon faktisk, de vet om Sirius B og det er umulig å finne Sirius B på himmelen med det blotte øye, og de ser til og med ut til å ha nesten identiske astronomiske diagrammer sammenlignet med våre moderne, der tegninger representerer banen til Sirius B rundt Sirius A , det som er forvirrende er det faktum at de faktisk tegnet Sirius B med en mindre størrelse og hevdet at stjernen i seg selv består av et materiale som er lysere enn jern som de kaller “Sagla.”

Hvordan er det mulig at vi med all denne kunnskapen i dag anser disse “fakta” som rene mytologiske detaljer om Dogon? Når deres “mytologi” ser ut til å representere nøyaktig det vi nettopp finner ut om universet vårt. Sirius ble først sett i 1862, da den amerikanske astronomen Alvan Clark klarte å observere at Sirius var sammensatt av “to” stjerner med et mål på 47 cm i diameter.

Hvordan klarte den gamle Dogon å beregne at « Po Tolo » tar rundt 50 år å gå i bane rundt Sirius når moderne astronomi har beregnet med en liten feilgrad at det faktisk tar 50.040 år. Synes du alt dette ovenfor er utrolig? Vel, det er mer ved det faktisk… Dogon sier at ” Emma Ya ” er den andre følgesvennen til Sirius, og den har til og med en mindre satellitt som går i bane rundt seg. The Dogon kaller det ” Nyan Tolo “, i utgangspunktet oversatt til som The Star of the Woman .

Sirius I Andre Kulturer Og Eldgamle Sivilisasjoner

Dette er selvfølgelig ikke en isolert hendelse. De gamle egypterne hadde også omfattende kunnskap om Sirius. I det gamle Egypt ble Sirius referert til som Sopdet , og det er registrert i de tidligste astronomiske opptegnelsene, i løpet av epoken med Midtriket , baserte de gamle egypterne sin kalender på den heliakale oppgangen til Sirius. For chibchaene fra dagens Colombia markerte den heliakale oppgangen til Sirius begynnelsen på regnsesongen.

Gamle sumerere anså også Sirius som veldig viktig, og de brukte det til å definere tidspunktet for jordbrukssyklusen. Lyse stjerner var viktige for de gamle polyneserne for navigering mellom de mange øyene og atollene i Stillehavet.

For Māori- folket på New Zealand markerte utseendet til Sirius den kjølige begynnelsen av vinteren. De Maori folk kalte det Takurua henviser til både sesongen og stjerne. Som vi kan se, er det mange kulturer og eldgamle sivilisasjoner som trodde at Sirius var av ekstrem betydning, men Dogon hadde imidlertid de mest nøyaktige detaljene om Sirius.

I følge Dogon stammet all kunnskapen deres fra vesener som kom fra ” Nyan Tolo ” som er satellitten til ” Emme Ya ” i Sirius-systemet rundt 3000 f.Kr., disse vesenene blir referert til som ” Nommos ” og de kom til Dogon i en ” Rød Ark “, da disse vesenene landet, var det ild og røyk, brølende lyder som lignet store steiner som krasjet inn i hverandre.

Referanse: Ancient-Code.comSvensk Studie: Covid-Jabs Gir Ingen Varig Beskyttelse – Immuniteten Stuper Til NULL På Bare MånederForrige Innlegg7 Hollywood-Kjendiser Som NEKTER Covid-VaksineneNeste Innlegg

Relaterte Artikler

forskere oppdager verktøy som er før mennesker (3,3 millioner år gamle)

FORBUDT HISTORIE

Forskere Oppdager Verktøy Som Er Før Mennesker (3,3 Millioner År Gamle)

HAF1. November 2021

romtidsportaler produsert av fysikere åpnet en døråpning for interdimensjonale enheter reptil

ARCHONSETS UFOER

Romtidsportaler Produsert Av Fysikere Åpnet En Døråpning For Interdimensjonale Enheter

HAF30. Oktober 2021

frankie the dino snakker på FN.  skjermbilde fra en video fra et FN-utviklingsprogram.

SAMMENSVERGELSEETS UFOERGLOBAL WARMING HOAX

Reptiloider Ved Roret Til FN: ‘Reptilian’ Foreleser Mennesker Om Ulempene Ved Utryddelse

HAF29. Oktober 2021

archons gnostic

ETS UFOER

Archons And The Gnostics: Exposing The Alien Intrusion

HAF20. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar