Administrerende Direktør I Doomsday Bunker Advarer Mot Panikkkjøp Fra Global Elite Og Bekrefter Forberedelser På Denver International Airport Bunker

2. November 2021

Ron Hubbard , administrerende direktør for Atlas Survival Shelters , blir intervjuet av The Canadian Prepper, og som Hubbard forteller oss med en gang, eksploderer ” bunkerbyggingsvirksomheten ” ettersom året 2021 avsluttes.

administrerende direktør for dommedagsbunker advarer mot panikkkjøp fra den globale eliten og bekrefter forberedelser til denver internasjonale flyplassbunker

Hubbard forteller oss at massekjøp av overlevelseshjem av “eliten” ikke bare skjer i Amerika, men har blitt globalt , advarer Hubbard om at en av grunnene til at dette skjer nå er globalistene tror at et “opprør” er i ferd med å brygge i Amerika og sannsynligvis svært nær , med det amerikanske folket som blir stadig mer sint på hele etablissementet, spesielt den massive fiaskoen kalt ‘Biden-administrasjonen’.

Hubbard bekrefter også for oss i videoen eksistensen av den massive Denver International Airport- bunkeren som vi har hørt så mye om i mange år, og advarer om at den ikke bare er fullt fylt og klar til å gå, men at den ” globale eliten ” tror de vil ‘gjenoppbygg’ samfunnet fra det nær sentrale USA-stedet etter ‘Armageddon’.

Vi vil ta en utvidet titt på DIA og Ron Hubbards advarsler i den siste delen av historien vår nedenfor.

Og mens vi har rapportert i flere måneder nå om forsyningskjedekrisen som nå endelig eksploderer i mainstream media.

The Prepper’s Blueprint: Trinn-for-steg-veiledningen o Hjelp deg gjennom enhver katastrofe .https://www.youtube.com/embed/_2A-zH_IHLw?autoplay=1&feature=oembed

Kilde og referanse: AllNewsPipeline.com ; YouTube.comSlovensk Statsminister: Antifa Er En “Internasjonal Terrororganisasjon”Forrige InnleggInternasjonal Ivermectin-Rapport Med 64 Studier Viser 86 % Suksess Som Profylakse Og 67 % Suksess I Tidlig BehandlingNeste Innlegg

Administrerende Direktør I Doomsday Bunker Advarer Mot Panikkkjøp Fra Global Elite Og Bekrefter Forberedelser På Denver International Airport Bunker

HAF2. November 2021

Ron Hubbard , administrerende direktør for Atlas Survival Shelters , blir intervjuet av The Canadian Prepper, og som Hubbard forteller oss med en gang, eksploderer ” bunkerbyggingsvirksomheten ” ettersom året 2021 avsluttes.

administrerende direktør for dommedagsbunker advarer mot panikkkjøp fra den globale eliten og bekrefter forberedelser til denver internasjonale flyplassbunker

Hubbard forteller oss at massekjøp av overlevelseshjem av “eliten” ikke bare skjer i Amerika, men har blitt globalt , advarer Hubbard om at en av grunnene til at dette skjer nå er globalistene tror at et “opprør” er i ferd med å brygge i Amerika og sannsynligvis svært nær , med det amerikanske folket som blir stadig mer sint på hele etablissementet, spesielt den massive fiaskoen kalt ‘Biden-administrasjonen’.

Hubbard bekrefter også for oss i videoen eksistensen av den massive Denver International Airport- bunkeren som vi har hørt så mye om i mange år, og advarer om at den ikke bare er fullt fylt og klar til å gå, men at den ” globale eliten ” tror de vil ‘gjenoppbygg’ samfunnet fra det nær sentrale USA-stedet etter ‘Armageddon’.

Vi vil ta en utvidet titt på DIA og Ron Hubbards advarsler i den siste delen av historien vår nedenfor.

Og mens vi har rapportert i flere måneder nå om forsyningskjedekrisen som nå endelig eksploderer i mainstream media.

The Prepper’s Blueprint: Trinn-for-steg-veiledningen o Hjelp deg gjennom enhver katastrofe .https://www.youtube.com/embed/_2A-zH_IHLw?autoplay=1&feature=oembed

Kilde og referanse: AllNewsPipeline.com ; YouTube.comSlovensk Statsminister: Antifa Er En “Internasjonal Terrororganisasjon”Forrige InnleggInternasjonal Ivermectin-Rapport Med 64 Studier Viser 86 % Suksess Som Profylakse Og 67 % Suksess I Tidlig BehandlingNeste Innlegg

Når Pandemonium ankommer, advarer administrerende direktør for en av verdens største dommedagsbunkerbyggere om panikkkjøp av den globale eliten: “De frykter at et opprør brer seg”

– Bekrefter forberedelse på Denver International Airport Bunker når forsyningskjeden knuses

Av Stefan Stanford – All News Pipeline – Live Free Or Die

I den første videoen vi har innebygd nederst i denne historien, hører vi fra Ron Hubbard , administrerende direktør for Atlas Survival Shelters , som blir intervjuet av The Canadian Prepper, og som Hubbard forteller oss med en gang, eksploderer ” bunkerbyggingsvirksomheten ” når året 2021 slutter. 

Hubbard forteller oss at massekjøp av overlevelseshjem av ” eliten ” ikke bare skjer i Amerika, men har blitt globale, advarer Hubbard om at en av grunnene til at dette skjer nå er globalistene tror at et ” opprør ” er i ferd med å brygge i Amerika og sannsynligvis svært nær , med det amerikanske folket som blir stadig mer sint på hele etablissementet, spesielt den massive fiaskoen kalt ‘ Biden-administrasjonen ‘.

Hubbard bekrefter også for oss i videoen eksistensen av den massive Denver International Airport-bunkeren som vi har hørt så mye om i mange år, og advarer om at den ikke bare er fullt utstyrt og klar til å gå, men at den “globale eliten” tror at de vil ‘gjenoppbygg’ samfunnet fra det nær sentrale USA-stedet etter ‘Armageddon’ . Vi vil ta en utvidet titt på DIA og Ron Hubbards advarsler i den siste delen av historien vår nedenfor. 

Og mens vi har rapportert i flere måneder nå på ANP om forsyningskjedekrisen som nå endelig eksploderer i mainstream media, bare sjekk ut historietitlene nedenfor fra alle nyhetsmediene og internett, både fra MSM og uavhengige medier , bare de siste dagene: 

Breaker! Breaker! Vi fikk oss selv en SHUTDOWN! Blå krage-blokkade for å lamme forsyningskjeden over Vax-mandater er PÅ! 

Pandemonium truer for verden når “Everything Shortage” møter en “Dark Winter” takket være kollapsende globale forsyningskjeder 

Dagligvarebutikker bruker nå BILDER av mat for å fylle tomme hyller som noe revet rett ut av Nord-Korea

Hva er det egentlig bak alle de tomme hyllene?

Du bør våkne opp, fordi mangelen blir mye verre

De globale matvareprisene vil stige etter hvert som olje- og gasskrisen fortsetter

Amazon, Apple advarer om problemer i forsyningskjeden, mangel på arbeidskraft kan hemme feriesesongen

Mangel på juletre? Ja. Mangel på Tyrkia? Usannsynlig for California

Forsyningskjedekrise, mangel, prisøkninger for å fortsette langt inn i 2022: Rapport

Vi er på nippet til å se omfattende institusjonelle sammenbrudd i hele samfunnet vårt i massiv skala

Med alle disse historiene som oppsummerer det vi nå er vitne til høsten 2021 som “Joe Bidens visjon for Amerika” blir tydelig for alle å se, og vårt svar på den siste historien ovenfor advarer om “utbredt institusjonelle sammenbrudd i hele samfunnet vårt på en massiv skala” : “Godt å gå, Brandon!” 

(ANP FUNDRAISER:  På grunn av fornyet sensur av ‘big tech’ på ANP-artikler,  kjører vi en pengeinnsamling . Vi vil også takke alle som har donert til ANP gjennom årene. Med donasjoner og annonseinntekter som holder ANP online, Hvis du er i stand til det, kan du vurdere å donere til ANP for å hjelpe oss med å holde oss i denne kampen for USAs fremtid på dette absolutt kritiske tidspunktet i USAs historie. I en tid med systematisk, ‘big tech’- sensur og utbredt institusjonell korrupsjon, sannhet- Det er avgjørende å søke medier og alternative synspunkter, og HVERT LITT hjelper mer enn du kan vite!)

Tenk deg å gå inn i en matbutikk og se noe som bildet ovenfor. 

Intet mindre enn en syk form for ‘psykologisk krigføring’ som føres mot verdens mennesker, som denne historien på nettstedet Fresh Fruit Portal påpekte ganske sarkastisk : “Hvem vil ha skitne utenlandske grønnsaker når vi kan ha perfekt britiske (papp) ) seg?!” Fra den historien.:

Britiske supermarkeder bruker papputskjæringer av frukt, grønnsaker og andre dagligvarer for å fylle hull i hyllene fordi forsyningsproblemer kombinert med et skifte mot mindre produktutvalg betyr at mange butikker nå er for store. 

Tesco har begynt å bruke bilder av asparges, gulrøtter, appelsiner og druer i sine ferskvareganger, noe som har ført til latterliggjøring på sosiale medier. 

“Mmmm, deilige bilder av asparges,” skrev en kommentator på Twitter. En annen hånet et overdimensjonert bilde av grønnsaken som er hopet opp: “Jeg elsker at asparges vokser til denne størrelsen i Storbritannia. Det er klimaet vårt, jeg er sikker på.”

Shoppere har sett falske gulrøtter i Fakenham, pappasparges i London, bilder av appelsiner og druer i Milton Keynes og 2D-flasker for vaskevæske i Cambridge. Sainsbury’s har også brukt konturtegninger av emballasje for å fylle hyller. 

Taktikken kommer ettersom mangel på lastebilsjåfører og plukkere og pakkere på gårder og matforedlingsanlegg fører til lav tilgjengelighet av enkelte varer i supermarkeder. Problemer i havner, hvor handlere sliter med å takle en økning i leveranser til høytiden, fører også til mangel.

Men selv om de vil prøve å komme med unnskyldninger for hvorfor det plutselig er mangel på mange produkter som er sett i stor overflod de siste tiårene, som vi tidligere har advart på ANP, for djevelrotten/globalistene, er det alt å beholde tankene til massene på grunn av det faktum at land i ‘vestlig samfunn’ blir tvunget til å bli sosialistiske nasjoner, komplett med alt tyranniet som følger med dem og alle mangelen vi så i Venezuela, som også ses på bildet nedenfor . 

Og som Zero Hedge påpekte i denne 22. oktober-historien , bør vi alle huske hva som skjedde i Sovjetunionen rett før deres kollaps, med forhandlere som skapte inntrykk av at alt var bra, slik at tomme butikkhyller ikke vekker panikkkjøp som ville ha anstrengt leverer enda mer , og gjør det til og med rett før “veggene ramlet ned” der. Tror du de gjør det samme her med de papputskjæringene i dagligvarebutikkene? 

Og selv om vi her i ANP aldri vil anbefale “panikkkjøp”  til noen, for når du først er i posisjon til å måtte kjøpe noe av panikk , er du allerede ” langt bak åtte ballen “, vil vi fortsette å stress smart forberedelse for den virkelige sannsynligheten for tider fremover hvor ting blir mye verre enn vi allerede ser i dag.

Med tallrike matprodukter og andre nødvendigheter som snart ikke lenger vil være like “rikelig” i Amerika som de en gang var, spesielt med globalistene som lenge har jobbet mot et mål om å transformere Amerika til en tredjeverdensnasjon, er vi vitne til intet mindre enn ” psykologisk krigføring mot det frie folket i Amerika og verden. Og aldri glemme hva  globalist stooge Henry Kissinger sa en gang, erklærte mat og olje er våpen: “Kontroll olje og du styrer nasjoner Kontroll mat og du styre folket” . 

Så med globalistene som tydeligvis er ” skremt ” av noe som har fått så mange av dem til å skynde seg ut og leie inn entreprenører for å bygge bunkere for dem, vil vi avslutte denne historien med en titt på hva Ron Hubbard nå sier om bunkeren under mystiske Denver International Airport samt en titt på dens historiske bakgrunn. Bildet ovenfor viser bare noen få av flyplassens mange ‘ funksjoner ‘. 

Først, følgende utdrag som gir oss en oversikt over DIA og de funksjonene som kommer til oss fra denne ANP-historien i mars 2019.  med tittelen “Nok en gang kaster Denver International Airport The Illuminati i ansiktene våre: ‘Chatty Gargoyle’ kunngjør DIA er ‘Illuminati Headquarters’ – Den globale eliten skjuler ikke lenger sine bånd til satanisme med illuminati-bilder som er “in your face” fullstendig utstilt “ : 

Hvorfor er slike apokalyptiske kunstverk spredt over hele flyplassen? Som nettstedet Vigilant Citizen hadde påpekt helt tilbake i denne historien fra 2008, er DIA absolutt et av de mest ‘uhyggelige stedene’ og onde, okkulte steder i Amerika. 

En apokalyptisk hest med glødende røde øyne som tar imot besøkende? Kryss av. 

Marerittaktige veggmalerier? Kryss av. 

Merkelige ord og symboler innebygd i gulvet? Kryss av. 

Gargoyler som sitter i kofferter? Kryss av. 

Rullebaner formet som et nazistisk hakekors? Kryss av. 

OK, dette stedet er ond. 

Men seriøst, det er så mange uregelmessigheter rundt DIA, at det kan skrives en omfangsrik bok om emnet. Fasilitetene og kunsten som vises får mange observatører til å tro at DIA er mye mer enn en flyplass: det er bokstavelig talt en New-Age-katedral, full av okkult symbolikk og referanser til hemmelige samfunn. 

Kunsten ved DIA er IKKE en samling av rare valg gjort av folk med dårlig smak, slik mange tror. Det er en sammenhengende samling av symbolske stykker som gjenspeiler filosofien, troen og målene til den globale eliten. DIA er den største flyplassen i Amerika og den har kostet over 4,8 milliarder dollar. Alt angående denne flyplassen har vært nøye planlagt og alt er der av en grunn.

Og som Atlas Survival Shelters administrerende direktør Ron Hubbard forteller oss i den første videoen rett nedenfor, måneder før COVID rammet Amerika og verden, laget Hubbard en video med tittelen “Hvorfor bygger Bill Gates så mange dommedagsbunkere?”  Hubbard forteller oss at Gates har installert en bunker på 5 millioner dollar på alle eiendommene hans, med tunneler til dem som fører fra huset hans og alle slags hemmelige passasjer. av mye av msm) har nok mat og forsyninger til å huse en halv million mennesker eller mer i flere år, det fra ‘hestemunnene’ til menneskene som bygde den som Hubbard er venn med. 

Påstander også at i følge den globale eliten, etter ‘Armageddon’ , vil DIA være midtpunktet for hvor verden er ‘gjenoppbygd’ , og forteller oss at 7 forskjellige nasjoner betalte for byggingen av DIA-bunkeren og alle forventer sitt eget ‘sete’ ved post-dommedagsbordet’ , er det som er enormt alarmerende å tenke på at disse menneskene ‘gjenoppbygger verden i sitt eget bilde’. Et utmerket intervju for de som ønsker å vite mer om verden vi nå lever i fra globalistenes synspunkt. 

Og i den andre/siste videoen nedenfor, ble ‘Liberty Man’ John Moore nylig med Mike Adams fra Natural News på Brighteon- videoen for å advare om at vi er vitne til intet mindre enn den fullstendige demonteringen av infrastrukturen som har bidratt til å opprettholde livene til 327 millioner+ Amerikanere, med globalistenes ‘krig mot 1st responders via vax-mandater’ , den pågående forsyningskjedekrisen som fortsetter å vokse seg verre og vil fortsette å bli verre etter hvert som flere og flere amerikanere forlater jobbene sine og hvem vet nøyaktig hva annet som vil komme vår vei med ‘eliten’ som forventer og forbereder seg på ‘en stor begivenhet’, som hørt fra administrerende direktør for Atlas Survival Shelters i videoen rett nedenfor. http://www.youtube.com/embed/_2A-zH_IHLw

https://www.brighteon.com/embed/e48af45d-a61d-4418-b63e-0c94de6446fe

ANP-INNSAMLING: Med uavbrutt sensur og “big tech”-angrep på uavhengige medier, er donasjoner fra lesere helt avgjørende for å holde All News Pipeline online. Så hvis du liker historier som dette, kan du vurdere å donere til ANP.
Alle donasjoner blir satt stor pris på og vil absolutt bli brukt til å holde oss i denne kampen for Amerikas fremtid.

Takk og Gud velsigne. Susan og Stefan. 
VENNLIGST HJELP TIL Å HOLDE ANP I LEVENDE VED Å DONERE VED EN AV FØLGENDE METODER.

Relaterte Artikler

konstruert energimangel oss kullprodusenter har allerede solgt kulllageret for 2022

SAMMENSVERGELSEGLOBAL WARMING HOAX

Konstruert Energimangel: Amerikanske Kullprodusenter Har Allerede Solgt Kulllagrene Sine For 2022

HAF4. November 2021

Italias mistenkte covid-dødstall korrigert fra 132 161 til 3 783

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

ENORM! Italias Mistenkte Covid-Dødstall Korrigert Fra 132.161 Til 3.783

HAF3. November 2021

anthony faucis terrorvelde over allmennheten har strukket seg over fem tiår

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSTYRANNI

Dr. Faucis Grufulle Fortid Og Uhyggelige Sporrekord

HAF30. Oktober 2021

frankie the dino snakker på FN.  skjermbilde fra en video fra et FN-utviklingsprogram.

SAMMENSVERGELSEETS UFOERGLOBAL WARMING HOAX

Reptiloider Ved Roret Til FN: ‘Reptilian’ Foreleser Mennesker Om Ulempene Ved Utryddelse

Relaterte Artikler

konstruert energimangel oss kullprodusenter har allerede solgt kulllageret for 2022

SAMMENSVERGELSEGLOBAL WARMING HOAX

Konstruert Energimangel: Amerikanske Kullprodusenter Har Allerede Solgt Kulllagrene Sine For 2022

HAF4. November 2021

Italias mistenkte covid-dødstall korrigert fra 132 161 til 3 783

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

ENORM! Italias Mistenkte Covid-Dødstall Korrigert Fra 132.161 Til 3.783

HAF3. November 2021

anthony faucis terrorvelde over allmennheten har strukket seg over fem tiår

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSTYRANNI

Dr. Faucis Grufulle Fortid Og Uhyggelige Sporrekord

HAF30. Oktober 2021

frankie the dino snakker på FN.  skjermbilde fra en video fra et FN-utviklingsprogram.

SAMMENSVERGELSEETS UFOERGLOBAL WARMING HOAX

Reptiloider Ved Roret Til FN: ‘Reptilian’ Foreleser Mennesker Om Ulempene Ved Utryddelse

HAF29. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar