TIL DE GRADER, VERDT Å TENKE OVER!

Kopiert!

Kjenner meg både sint og frustrert over hva som skjer i Norge og ellers rundt i Europa. Uansett hvilken side man vender seg i politikken så er det nærmest et kappløp om å knytte seg til EU diktaturet. Våre politikere ivrer så veldig etter å være store i Europa. De strør om seg med folkets midler i øst og vest. De skal redde regnskogen, betaler i milliarder, og så maner de til trangere tider. Og så ser man på tv at disse midlene ikke har gjort nytte for seg. De betaler flere milliarder til Soros og Clinton, men sparer inn på maten til de som har bygget dette landet, våre eldre!

De bevilger penger til kultur i Europeiske land, tak over torg i Europeiske land, men har ikke råd til medisiner til mange av våre syke. De bevilger penger til Palestina selv om vi vet mye av dette går til krigføringmot den eneste demokratiske staten i midtøsten, Israel.Vi ser dem åpne opp grensen for afrikanske migranter, stort sett unge menn.

Vi hører afrikanske ledere ber disse unge mennene vende hjem igjen, for dem trenger dem til å bygge opp egne land. Skal Afrika tømmes for ungdommelig arbeidskraft slik at nøden blir større i disse landene. Vi hører myndigheten si at jordas befolkning er på grensen til hva en kan tåle, samtidig sier de at vi må føde flere barn. Vi ser våre politikere bevilge seg store lønnshopp, men maner til moderasjon til dem som har minst.

Vi leser stadig om korrupte ledere høyt på strå. Vi ser politikere avgi suverenitet på mange områder tross i Norges nei ti EU 2 ganger.Politikere som bryter grunnloven. Vi ser at vi selger våpen til Saudi Arabia selv om myndighetene driver krigføring i Jemen.. Vi ser og hører at om man våger å protesterer mot noe av dette så en man både rasist og nazist og det som verre er.Vi ser myndighetene prøve å viske ut all nasjonalfølelse, vi skal ikke ta vare på vår arv og kultur. Dette kan jo støte våre nye landsmenn. Vi ser barnehager servere fiskepinner i brød og ikke pølser fordi der er noen som ikke spiser svinekjøtt, men man ser ikke at dem fjerner mat med gluten selv om der er glutenallergikere der.

Vi må skrive om mye av historien for den er støtende, skrive om våre julesanger fordi de er støtende for muslimer, Vi ser våre politikere ignorere de menneskene som har gitt dem tillit til å styre landet til det beste for folket og landet, og som mye heller jobber for å innrette seg etter EU. Vi ser heldigvis at der er politikere som begynner å våkne, men dessverre ikke våre enda..Vi ser politikere som snakker om mangfold, men som gjør alt for at vi skal være som en ensartet grå masse. Vi ser politikere vil fjerne kontanter for da kan de ha full kontroll på hva vi bruker, samtidig skal vi ikke lenger ha den samme bankgarantien som vi hadde tidligere.Vi ser et EU diktatur som truer sine medlemsland dersom dem ikke gjør som EU sier.

Det er med sorg jeg ser på fremtiden til våre etterkommere, og hvor fort ting kan endre seg. Se Iran i 70 årene og se på Iran nå. Der skjedde forandringene fort. Se på Sverige hvor enkelte skoler ikke kan heise det Svenske flagget fordi det støter muslimer. Det er en skremmende utvikling.Og myndighetene snakker om den ekstremismen som brer om seg, og evner ikke å se at det er deres politikk som driver dette frem. Mange blir stemplet urettferdig som rasister fordi dem verger om sitt land og det er trist. Mangfold er flott, likeverd av raser, religioner, legning osv er en selvfølge. Og det er en selvfølge for meg når jeg besøker et annet land og følge deres regler og respektere deres verdisyn og det samme forventer jeg her.Men de eneste som kan gjøre noe er oss selv. Oppfordre ungene til å synge julesanger, ta vare på alt som er sær Norsk. Det er ingen som kommer til å gjøre noe for oss. Skal vi beholde våre tradisjoner og tro så må vi gjøre det selv. Dette var mye, men måtte bare få det ut.

Hvis du som leser dette har samme mening som meg, oppfordrer jeg deg til å kopiere og spre..

Legg igjen en kommentar