PAVE FRANS OG VATIKANET VIL BRINGE THE ONE WORLD RELIGION OF CHRISLAM TIL FNS COP26 KLIMAKONFERANSE I GLASGOW

Vatikanet håper et møte der verdens religiøse ledere vil ta et felles standpunkt om miljøet kan «heve ambisjoner» om hva som kan oppnås på neste måneds FNs klimakonferanse, sier utenriksministeren. Lederne, inkludert pave Frans, vil signere en felles appell og overlevere den til Italias utenriksminister Luigi Di Maio og Storbritannias Alok Sharma, president for FN-samlingen kjent som COP26 i Glasgow. “Det er vårt håp at mandagsmøtet vil gi en innvirkning på opinionen generelt, men innenfor våre trosgrupper og trosfamilier og også i det politiske fellesskapet for å heve ambisjoner med hensyn til hva som kan oppnås med COP26,” sa erkebiskop Paul Gallagher.

pave-francis-vatikanet-en-verden-religion-chrislam-forente-nasjoner-cop26-klimaendringer-konferansen-2021-glasgow-antikrist-un-gaia-religion

av Geoffrey Grider3. oktober 2021NÅ BEGYNNER SLUTTEN DELING:FacebookTwitterRedditE-postPinterestSkrive utDele

Mandagens dagslange Climate Change-arrangement, organisert av Vatikanet, Storbritannia og Italia, samler rundt 40 Chrislam-trosledere fra verdens største religioner og vitenskapsmenn, fra rundt 20 land.

Hvis du er en fast leser av Now The End Begins, vil denne artikkelen ikke komme som en overraskelse for deg, men som en vakker bekreftelse på alt vi allerede har fortalt deg om pave Frans , Vatikanet, dens forbindelse til klimaendringer og kommende One World Religion of Chrislam . Men likevel bør du spenne deg fast, for det er i ferd med å “treffe viften”.

“O Timoteus, bevar det som er forpliktet til din tillit, og  unngå vanhellige  og forfengelige bablinger og  motsetninger fra vitenskapen falskt såkalt : Som noen som bekjenner har tatt feil  angående troen . Nåde  være  med deg. Amen» 1 Timoteus 6:20,21   (KJB)

På mandag møtes nesten alle store ledere av alle verdens religioner i Roma for det Vatikanet kaller ‘Faith and Science: Towards COP26 ‘, som en ‘oppvarming’ til COP26 Climate Change-arrangementet i Glasgow i november. Vil du gjette på hva den agendaen vil være? Det vil være New Age Religion of Gaia , med evangeliet om klimaendringer som hovedtema. Det er ikke “klimaendringer”, det er Chrislam! Pave Frans samler på mesterlig vis alle endetidselementene som er nødvendige for at One World Religion of Chrislam skal ta sentrum og styre verden i 7 korte år . Og bare for moro skyld, vet du nårCOP26 starter? På Halloween-kvelden, selvfølgelig! Ville du forventet noe mindre?

DEN ENE VERDENSRELIGIONEN TIL CHRISLAM OG DEN ROMERSK-KATOLSKE KIRKE

Pave Frans og Vatikanet håper deres klimaarrangement før COP26 Chrislam vil øke innsatsen i Glasgow

FRA REUTERS: Vatikanet håper et møte der verdens religiøse ledere vil ta et felles standpunkt om miljøet kan «heve ambisjoner» om hva som kan oppnås på neste måneds FNs klimakonferanse, sier utenriksministeren. Lederne, inkludert pave Frans, vil signere en felles appell og overlevere den til Italias utenriksminister Luigi Di Maio og Storbritannias Alok Sharma, president for FN-samlingen kjent som COP26 i Glasgow.

“DET ER VÅRT HÅP AT MANDAGSMØTET VIL GI EN INNVIRKNING PÅ OPINIONEN GENERELT, MEN INNENFOR VÅRE TROSGRUPPER OG TROSFAMILIER OG OGSÅ I DET POLITISKE SAMFUNNET FOR Å HEVE AMBISJONER MED HENSYN TIL HVA SOM KAN OPPNÅS MED COP26,” SA ERKEBISKOP PAUL GALLAGHER.

“De fleste av religionene som er representert, enten det er gjennom deres hellige skrifter eller deres tradisjoner eller spiritualiteten som de representerer, har grunnlaget for en fornyelse av vårt forhold til miljøet og til planeten,” sa Gallagher.

MØTET HETER «FAITH AND SCIENCE: TOWARDS COP26″. DEN SAMLER KRISTNE LEDERE, INKLUDERT PAVEN, ERKEBISKOPEN AV CANTERBURY JUSTIN WELBY OG DEN ORTODOKSE ØKUMENISKE PATRIARKEN BARTHOLOMEW, SAMT REPRESENTANTER FOR ISLAM, JØDEDOM, HINDUISME, SIKHISME, BUDDHISME, KONFUCIANISME, TAOISME, ZOROASTRIANISME OG JAINISME.

Paven, Welby og Bartholomew utstedte en  felles appell  til medlemmer av deres kirker forrige måned om å «lytte til jordens rop». Les mer

PAVEN FORVENTES Å DELTA PÅ COP26-ÅPNING

“Å oversette engasjement til handling er det store problemet, og vi vet alle at våre politiske ledere er veldig flinke til å love og veldig flinke til å snakke, men handlingen vi trenger nå er presserende og den er enorm,” sa han.

Han sa at Vatikanet håpet at mandagens konferanse ville understreke behovet for “en økologisk omstilling i måten vi forholder oss til planeten på”, og erkjennelsen av at livsstilsendringer ville være nødvendig, men ikke lett.

Han sa at arrangørene ikke vurderte å invitere Dalai Lama, den eksilerte åndelige lederen for Tibets buddhister, som ikke er anerkjent av Kina.

“Hans Hellighet Dalai Lama vet hvor godt han blir respektert her av Den hellige stol, men han setter også pris på at forholdet vårt (med Kina) er komplisert og vanskelig, og han har alltid respektert det, og vi setter stor pris på det, og slik fortsetter dialogen med buddhisme på mange, mange nivåer,” sa han. LES MER

Legg igjen en kommentar