Forsker Hvis Kone Ble Skadet Av COVID-Vaksinen Forteller FDA: ‘Vennligst Ikke Gi Dette Til Barn’

30. Oktober 2021

Brian Dressen, Ph.D., som er en kjemiker med en omfattende bakgrunn innen forskning og vurdering av effektivitetsgraden i nye teknologier, sa til US Food and Drug Administration Pfizers vaksine «mislyktes i enhver rimelig risiko-nytte beregning i forbindelse med barn. ”

av Megan Redshaw

En vitenskapsmann hvis kone ble skadet av covid-vaksine forteller til FDA

Den amerikanske Food and Drug Administrations (FDA) rådgivende komité godkjente tirsdag Pfizers COVID-vaksine for barn i alderen 5 til 11, til tross for sterke innvendinger reist under møtet av flere forskere og leger.

Brian Dressen , Ph.D., er en av forskerne som vitnet under den 8 timer lange høringen.

Dressen er også mannen til Brianne Dressen, som utviklet en alvorlig nevrologisk skade under den Utah-baserte delen av den amerikanske AstraZeneca COVID-vaksineforsøket i 2020. Etter å ha blitt skadet av den første dosen, trakk Brianne seg fra forsøket.

I løpet av sitt 3-minutters vitnesbyrd sa Dressen, en kjemiker med en omfattende bakgrunn innen forskning og vurdering av effektiviteten i nye teknologier, til FDAs rådgivende panel Pfizers vaksine “mislyktes i enhver rimelig risiko-nytte beregning i forbindelse med barn.”

Dressen sa:

“Din avgjørelse blir forhastet, basert på ufullstendige data fra underkraftige forsøk, utilstrekkelig til å forutsi hyppigheten av alvorlige og langvarige bivirkninger . Jeg oppfordrer innstendig komiteen til å avvise EUA [ Emergency Use Authorization ]-modifikasjonen og gi Pfizer pålegg om å utføre forsøk som på en avgjørende måte vil vise at fordelene oppveier risikoen for barn. Jeg forstår på egenhånd hvilken innvirkning du vil eller ikke vil ha med avgjørelsen du skal ta i dag.»

Dressen fortalte FDA hvordan hans kone ble alvorlig skadet i november i fjor av en enkelt dose av en COVID-vaksine administrert under en klinisk studie. Han sa:

“Fordi studieprotokollen krever to doser, ble hun utelatt fra studien, og tilgangen hennes til studieappen ble slettet. Reaksjonen hennes er ikke beskrevet i den nylig utgitte kliniske studierapporten – 266 deltakere er beskrevet som å ha en bivirkning som fører til seponering, med 56 nevrologiske reaksjoner talt.

Han sa at han og hans kone siden har møtt deltakere fra andre vaksinasjonsforsøk – inkludert Pfizers forsøk for 12- til 15-åringer – som led lignende reaksjoner og skjebne.

Dressen sa:

«Skade støttegrupper vokser. Medlemskap teller minst titusenvis. Vi må gjøre det bedre. De som ble skadet i en rettssak er en kritisk del av vaksinesikkerhetsdata. De blir kastet til side og glemt. FDA har kjent førstehånds til saken hennes og tusenvis av andre. FDA har også uttalt at deres egne systemer ikke identifiserer dette problemet og at VAERS ikke er designet for å identifisere multisymptomsignaler. Systemet er ødelagt.”

Dressen sa at familiens liv har forandret seg for alltid. “De kliniske forsøkene evaluerer ikke dataene på riktig måte,” sa han. “FDA, Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og legemiddelselskapene fortsetter å avlede de vedvarende og gjentatte ropene om hjelp og anerkjennelse, og etterlater de skadde som sideskade.”

Han la til:

“Inntil vi tar vare på de som allerede er skadet, erkjenner hele omfanget av skader som skjer med voksne, vennligst ikke gi dette til barn. Du har et veldig klart ansvar for å vurdere risikoene og fordelene med disse vaksinene på riktig måte. Det er åpenbart at det ikke skjer.

«Listene til tusenvis fortsetter å falle for døve ører gjentatte ganger hos FDA. Hver av dere har et betydelig ansvar i dag og vet at når dere godkjenner dette for 5 til 11-åringene, signerer dere uskyldige barn og uinformerte foreldre til en skjebne som utvilsomt vil frarøve noen av dem livet. .”

I et intervju med KUTV tirsdag sa Brianne at barna hennes ikke vil motta en COVID-19-vaksine hvis de blir godkjent. “Jeg vil reagere på vaksinen uavhengig av merke, og så hvis barna mine har samme genetiske sammensetning, er det høye potensiale nå som det samme kan skje med dem,” sa hun.

Siden konens skade – diagnostisert av leger ved National Institutes of Health – har familien Dressens møtt andre forsøksdeltakere og familier med barn som også tror de ble skadet av covid-vaksinene. De dannet en støttegruppe og nettside kalt, C19 Vax Reactions , for å dele historiene sine om vaksineskader.

Den 26. juni holdt senator Ron Johnson (R-Wis.) en pressekonferanse for å diskutere bivirkninger relatert til covid-vaksinene – og ga individer, inkludert Brianne, som har blitt «gjentatte ganger ignorert» av det medisinske miljøet en plattform for å dele sine historier.

Ifølge KUTV fortsetter gruppen å presse FDA og CDC for svar og hjelp. Stort sett ignorert, tok de kontakt med senator Mike Lee i Utah, som skrev et brev til CDC og FDA på deres vegne.Dr. Faucis Grufulle Fortid Og Uhyggelige SporrekordForrige Innlegg

Relaterte Artikler

anthony faucis terrorvelde over allmennheten har strukket seg over fem tiår

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSTYRANNI

Dr. Faucis Grufulle Fortid Og Uhyggelige Sporrekord

HAF30. Oktober 2021

Maryland county vaksinerer minoritetssamfunn

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Helsepersonell Snakker Ut Om Hvorfor De Heller Vil Miste Jobben Enn Å Ta En Covid-19-Vaksine

HAF29. Oktober 2021

barn dør med en hastighet som er 62 % høyere enn gjennomsnittet på 5 år siden de begynte å bli gitt covid 19-vaksinen

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Barn Dør Med En Hastighet Som Er 62 % Høyere Enn 5-Årsgjennomsnittet Siden De Begynte Å Bli Gitt Covid-19-Vaksinen

HAF29. Oktober 2021

familie saksøker etter at sønn er vaksinert på skolen uten deres samtykke

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Familie Saksøker Etter At Sønn Er Vaksinert På Skolen UTEN Deres Samtykke

HAF28. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar