Dr. Faucis Grufulle Fortid Og Uhyggelige Sporrekord

30. Oktober 2021

av Ash

Anthony Fauci har blitt et kjent navn midt i COVID-19- tiden. Noen tilber ham som moderne medisins yppersteprest og tar hans alltid motstridende uttalelser som evangeliet.anthony faucis terrorvelde over allmennheten har strukket seg over fem tiår

Anthony Faucis terrorvelde over allmennheten har strukket seg over fem tiår.

For de mindre entusiastiske er det nesten umulig å gå en dag uten å møte den pandemiske halliken. Bildet hans er plastret på magasiner, bøker og dokumentarer. Mainstream media fremstiller ham som en uselvisk humanitær dedikert til forbedring av sosial velvære.

Men i over et halvt århundre banet den djevelske legen en karriere gjennom bedrag, bedrageri, tvang og kriminalitet. Skjuler seg bak den intetanende bestefarsfiguren er en gal sadist som har oppnådd nivåer av ondskap som er hinsides fatteevne.

Har Aldri Sett En Pasient

Fauci ble født inn i en familie med nære bånd til Big Pharma . Foreldrene hans, Stephen og Eugenia, hadde begge medisinske grader og eide et vellykket apotek i New York City. Fra en ung alder lærte han at reseptbelagte legemidler gir uendelige inntekter hvis forbrukeren forblir syk. Med store pengesummer generert fra deres lukrative virksomhet og mange bransjebånd, var Anthony garantert den beste utdannelsen.

Etter å ha fullført oppholdet i 1968, ble den uerfarne legen umiddelbart tilbudt en assistentstilling ved National Institutes of Health. Siden han vedtok et yrke innen byråkrati for over fem tiår siden, har Anthony Fauci aldri jobbet som allmennlege eller til og med møtt en faktisk pasient.

Barnemishandling

Kongressen siterte Faucis byrå i 2005 etter at de gjentatte ganger brøt føderal lov. NIH-ansatte utførte avskyelige eksperimenter på ulovlig beslaglagte foreldreløse barn over hele USA. Tusenvis av sårbare barn ble brukt som menneskelige laboratorierter og injisert med Gates Foundation- finansierte vaksiner. Hundrevis døde eller fikk svekkende kroniske bivirkninger som et resultat.

Ifølge offentlige dokumenter varierte skadene fra anfall til lammelser. Forferdelig nok kjente den demente gale forskeren ingen grenser. Andre geografiske steder, inkludert Afrika og India, ble terrorisert med umenneskelig behandling perverst skjult som veldedig hjelp. Mindreårige og gravide kvinner ser ut til å være det foretrukne målet for disse forferdelige studiene.

Dyremishandling

Fra oktober 2018 til februar 2019 brukte Fauci 1,68 millioner dollar på kvalmende dyreforsøk. Forskere skaffet 44 beaglevalper og kuttet stemmebåndene deres for å forhindre bjeffing. Så ble de uskyldige skapningene infisert med parasittiske bitende fluer som sakte spiste dem levende.

I løpet av flere smertefulle måneder fikk hver valp daglige infusjoner av giftige kjemikalier. FOIA-papirer beskriver hvordan hjørnetennene konstant klynket av smerte før de til slutt ble avlivet.

NIH-tjenestemenn hevdet at studiene som ble utført var nødvendige for FDA-innleveringer, men det eksisterer ikke noe mandat.

Et annet pågående prosjekt innebærer å bore hull i hodeskallene til 4000 aper. Syre injiseres mens primatene blir mishandlet og terrorisert.

Det ser ut til at Fauci elsker å torturere levende vesener fordi han virkelig er en psykopat.

Interessekonflikter

Leder for presidentkommisjonen for bioetikk er en kvinne som heter Christine Grady. Hun er tilfeldigvis Anthony Faucis kone. Avdelingen hennes er direkte ansvarlig for kliniske studier som kreves for FDA-godkjenning.

Både mann og kone er involvert i godkjenning, produksjon og distribusjon av inokulasjoner med koronavirus. Deres samlede innsats skapte Moderna-skuddet som allerede har samlet inn milliarder av dollar. Grady bruker inntektene sine til å finansiere demokratiske kandidater.

Faktisk bidro hun med donasjoner til Biden-kampanjen mens ektefellen ga Donald Trump råd med feilaktig informasjon. Når det gjelder korrupsjon, faller ikke eplet langt fra slektstreet. Tony og Christines datter Alison jobber for sosiale medier-imperiet Twitter, et selskap kjent for å sirkulere propaganda og avbryte alle som avslører løgner.

Epidemi Profiteer

I 1984 ble Fauci utnevnt til direktør for National Institute of Allergy and Infectious diseases. HIV dukket tilfeldigvis opp bare noen få måneder senere. En ny forretningsforetak blomstret tilsynelatende over natten. Den lure legen brukte skremmetaktikker på innbyggerne ved å feilaktig oppgi at AIDS kunne spres uten fysisk kontakt. Han sverget å komme med en vaksine for å utrydde sykdommen.

Over 35 år og mer enn en billion skattebetaler dollar senere, venter nasjonen fortsatt. Lignende strategier ble implementert med epidemier som fulgte: skape frykt, skjule informasjon, blåse opp tallene, og deretter lobbye for farmasøytiske produsenter. Med hvert “utbrudd” av virus som H5N1, svineinfluensa og Zika , konsoliderte Faucis organisasjon makten mens han fikk massive tilbakeslag.

Tilbakeblikk til svineinfluensa-hoax: SAME Script, SAME Tactics, SAME Players — 10 år før COVID-19, prøvde de det samme, men mislyktes .

Fauci er den høyest betalte statsansatte og tjener nesten en halv million dollar årlig. Med en så enorm lønn vil man anta en fremragende jobbprestasjon.

Siden han begynte i sivil sektor, har amerikanerne imidlertid blitt stadig mer usunne. Reseptbelagte legemidler er nå den tredje ledende dødsårsaken i USA. Mange av disse medisinene ble utviklet av hans egen institusjon: NIH.

I nyere tid presset han på for unødvendige drakoniske nedstengninger som skyldtes utallige selvmord og fatale overdoser. Gjennom Faucis ufattelige koronare veiledning, ble enorme mengder av disse dødsfallene uredelig registrert som COVID-19-dødsfall.

Med overdrevne tall og miskrediterende alternative behandlinger, brukte Tony nødbruksautorisasjonen for å presse gjennom sin lønnsomme Moderna-vaksinering. Følg pengesporet du vil se de som har mest å vinne er ansvarlige for å orkestrere aktuelle hendelser.

Hvis du vil utforske dette emnet ytterligere, sjekk ut ” The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, & the Global War on Democracy and Public Health ” av Robert F. Kennedy Jr.Romtidsportaler Produsert Av Fysikere Åpnet En Døråpning For Interdimensjonale EnheterForrige InnleggForsker Hvis Kone Ble Skadet Av COVID-Vaksinen Forteller FDA: ‘Vennligst Ikke Gi Dette Til Barn’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

En vitenskapsmann hvis kone ble skadet av covid-vaksine forteller til FDA

KORONAVIRUSVAKSINER

Forsker Hvis Kone Ble Skadet Av COVID-Vaksinen Forteller FDA: ‘Vennligst Ikke Gi Dette Til Barn’

HAF30. Oktober 2021

Maryland county vaksinerer minoritetssamfunn

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Helsepersonell Snakker Ut Om Hvorfor De Heller Vil Miste Jobben Enn Å Ta En Covid-19-Vaksine

HAF29. Oktober 2021

barn dør med en hastighet som er 62 % høyere enn gjennomsnittet på 5 år siden de begynte å bli gitt covid 19-vaksinen

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Barn Dør Med En Hastighet Som Er 62 % Høyere Enn 5-Årsgjennomsnittet Siden De Begynte Å Bli Gitt Covid-19-Vaksinen

HAF29. Oktober 2021

frankie dinoen snakker på FN.  skjermbilde fra en video fra et FN-utviklingsprogram.

SAMMENSVERGELSEETS UFOERGLOBAL WARMING HOAX

Reptiloider Ved Roret Til FN: ‘Reptilian’ Foreleser Mennesker Om Ulemper Ved Utryddelse

HAF29. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar