Verdensomspennende arrestasjoner, henrettelser etter hvert som den khazariske mafiaen akselererer.

Av  Benjamin FulfordUkentlige rapporter963 kommentarer

En rekke arrestasjoner, henrettelser og oppsigelser verden over signaliserer at en stor offensiv mot den khazariske mafiaen er i gang, bekrefter flere kilder. Sjefen for Tysklands sentralbank, Dalai Lama, Klaus Schwab og mange andre er blant dem som fjernes, sier kildene. I tillegg er de hemmelige regjeringene i England, Tyskland, Irland og Japan erstattet.

Her er informasjon mottatt fra flere kilder, inkludert noen på toppen av G7s vestlige politiske struktur: «Militærene over hele verden har fått grønt lys til å flytte. De vil være aktive i alle land. Det er de gode gutta som tar ut de siste av de onde. Det startet denne helgen og vil rulle ut de neste 2-3 ukene…det kan være periodiske strømbrudd, vann, internett og telefoner – vær klar.»

Simon Parkes, som har egne kilder, sier EU-hoteller er booket med soldater. Han sier også at New Zealand-borgere har blitt bedt om å holde seg innendørs og forvente å høre «eksplosjoner, skyting og barn som skriker».

Før vi går inn på bevisene for endrede regjeringer i andre land, la oss se på bevisene for at det sataniske “Biden”-regimet er i ferd med å bli tatt ned. Husker du Qanon-innlegget om “Rød oktober?”

https: 2Farticle%2FQAnon-Trump-Q-presidential-emergency-alert-test-13279513.php

Vel, CIA-kilder forteller oss at filmregissøren Alex Baldwins filmregissør Alex Baldwin av Halyna Hutchins med en “rekvisittpistol” har en “propp-pistol”, er et signal. La oss koble sammen noen prikker:

Alec Baldwin spilte hovedrollen i filmen The Hunt for Red October, der han hjelper til med å jakte på en russisk atomubåt som opprinnelig lå til kai i Murmansk på en sovjetisk base i polarsirkelen. Hutchins vokste opp i Murmansk på en sovjetisk base i polarsirkelen «omgitt av atomubåter».

Hun var en ukrainsk spion hvis mann er en advokat som forsvarer familien Clinton.

Settet der hun ble skutt er omtrent 30 minutter fra Epsteins 33 000 kvadratmeter store Zorro-ranch i New Mexico – det samme som hadde datarom på størrelse med hus for å spionere på gjester inkludert prins Andrew, da han angivelig bodde der i en uke . 

Dave Halls, assisterende regissør som ga pistolen til Baldwin, var den andre enhetens første assisterende regissør på The Crow: Salvation, oppfølgeren til filmen der Bruce Lees sønn Brandon Lee ble drept i et skytevåpenulykke i 1993. Bare en tilfeldighet? 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10121545/amp/Production-crew-walked-Alec-Baldwin-movie-set-hours-tragic-shooting.html

I det som også kan være relatert, sier en Pentagon-kilde at Grant Woods -en statsadvokat for staten Arizona ble fjernet fra embetet av FBI- som var en fikser for forræderen John McCain, ble funnet død i dag, årsak ukjent. “Dette var en virkelig dårlig fyr,” bemerker han.

For de av dere som foretrekker mer konkrete bevis, la oss peke på en fersk Pew meningsmåling som viser at 85% av amerikanerne “tror at deres politiske system trenger store endringer eller må reformeres fullstendig.” Lignende tall ble sett i land som Belgia, Frankrike, Hellas, Italia, Japan, Spania og Sør-Korea. Du kan være sikker på at militær-/etterretningssamfunnet følger med.  

https://www.pewresearch.org/global/2021/10/21/citizens-in-advanced-economies-want-significant-changes-to-their-political-systems/?utm_source=Pew+Research+Center&utm_campaign=b2c602b7d4 -Weekly_2021_10_23&utm_medium=email&utm_term=0_3e953b9b70-b2c602b7d4-401042670

Slik ser den britiske MI6-etterretningen på situasjonen: «Federal Reserve-familiene er absolutt konkurs, men konkurs er ikke erklært. Alle regjeringer må gå på grunn av stealth state capture av [sataniske] femte spaltister. Det er ingen måte i verden at de stående regjeringene kan forbli.»

I så fall er det store spørsmålet hva som kommer til å skje med det kinesiske kommunistpartiet. «KKP ville være utløseren

https://benjaminfulford.net/?fbclid=IwAR3xlHJP05n6Gon0VyACmmWioC52uQXbj75TjeWvu8pO21KC4HwneRPNlyI

Legg igjen en kommentar