Er Donald Trump Illuminati? Ja det var DET da? Det strides og bestrides. Hva mener dere?

Den tidligere amerikanske topp-politikeren Newt Gingrich har sendt sjokkbølger langt utenfor USAs grenser ved offentlig å gjøre det klart at den republikanske presidentkandidaten Donald Trump ikke er en av dem, mao. at Donald Trump IKKE er medlem av det mektige og mystiske selskapet Illuminati. Kan det virkelig være tilfelle?

Nyhetsspeilet presenterer her en vurdering av om Donald Trump er en ekte Illuminati eller ikke. Ettersom det utilslørte symbolspråket; kjent som Å SKJULE BUDSKAP I ALL ÅPENHET er blant Illuminatis foretrukne former for kommunikasjon, vil Donald Trump bli presentert, analysert og vurdert i lys av sine symbolske eller ikke symbolske budskap.

Den forhenværende republikanske toppolitikeren Newt Gingrich, som bl.a. har innehatt toppvervet som speaker i Kongressen i USA, sa bl.a. dette om Donald Trump på TV-kanalen Fox News tidlig i mars 2016:

https://youtube.com/watch?v=7DeMAN7uDYg%3Ffeature%3Doembed

“He (Donald Trump) is an outsider. He’s not part of the club. He’s uncontrollable.
He hasn’t been through the initiation rites. He didn’t belong to the secret society.”

1. Kan Donald Trump bli president dersom han ikke har deltatt i innvielsesseremonier (initiation rites) som er regissert av Illuminati?

Her er unike lydklipp fra et hemmelig rituale i det mektige hemmelige selskapet The Order of Skull & Bones:

https://youtube.com/watch?v=3JphaXTz5o4%3Ffeature%3Doembed

De tidligere presidentene George W. Bush og hans far George H. W. Bush har begge deltatt i initieringsseremonier i det hemmelige selskapet Skull & Bones

De forhenværende presidentene George W. Bush og hans far George H. W. Bush har begge deltatt i initieringsseremonier i det hemmelige selskapet Skull & Bones

2. Kan Donald Trump bli president dersom han ikke er medlem av et hemmelig selskap?

Under presidentvalgkampanjen i 2004 kom det frem at begge presidentkandidatene var medlemmer av det hemmelige Illuminati-selskapet Skull & Bones.

https://youtube.com/watch?v=xH67-ip4Obs%3Ffeature%3Doembed

Som nyvalgt president gikk John F. Kennedy hardt ut mot hemmelige selskaper, hemmelige ritualer og hemmelige eder:

https://youtube.com/watch?v=hSnFWVFYe0c%3Ffeature%3Doembed

President Kennedy visste godt hva han snakket om – som medlem av det hemmelige selskapet Knights of Columbus:

President John F Kennedy var medlem av det hemmelige katolske selskapet Knights of Columbus

3. Kan håndsignaler fra Donald Trump tolkes som at han er en Illuminati-innsider?

Storbritannias statsminister David Cameron er en helstøpt Illuminati-politiker, og utfører korrekt Illuminati-håndsymbolikk med hendene opp og helt flate håndflater

En illuminatisk pekefinger-markering skal vise en rett finger mens de øvrige fingrene er lukketAv fem republikanske presidentkandidater er det bare én som fremviser illuminatisk håndsymbolikk i all åpenhet, og det er ikke Donald Trump. Hva er det med den forsofne Jeb Bush fra Illuminati dynastiet Bush helt til høyre? Ble han aldri tatt med på satanistritualer sammen med sin far? Eller tror han at han kan lirke til seg en håndfull flere stemmer ved å skjule det i all åpenhet?

Av fem republikanske presidentkandidater er det bare én som fremviser illuminatisk håndsymbolikk i all åpenhet, og det er ikke Donald Trump.
Hva er det med den forsofne Jeb Bush fra Illuminati-dynastiet Bush helt til høyre? Ble han aldri tatt med på satanistritualer sammen med sin far? Eller tror han at han kan lirke til seg en håndfull flere stemmer ved å holde det skjult i all åpenhet?En tilfeldig håndposisjon i et adspredt øyeblikk i sitt privatfly er ikke noe mer. Illuminati-politikeren Angela Merkel demonstrerer Illuminati-tegnet; med overlegg i det offentlige rom med avfotografering gang på gang på gang...

En tilfeldig håndposisjon i et adspredt øyeblikk i sitt privatfly er ikke noe mer. Illuminati-politikeren Angela Merkel demonstrerer Illuminati-tegnet; med overlegg i det offentlige rom med avfotografering gang på gang på gang…

Opps – hva er dette?! Donald Trump flasher the horns med samme selvfølgelighet som en satanistisk president som forlengst har inntatt Det Hvite Hus (Illuminati-kamuflasje for Det Sorte Huset). Hvordan bør DETTE tolkes…?!

Opps – hvem har børstet støvet av dette bildet av en yngre Donald Trump og hentet det frem fra glemselen? Kroppsspråket og posituren viser Illuminati-symbolikk fremvist i selvsikker frimurer-stil…

De foregående to bildene reiser spørsmålet om Donald Trump likevel kan være Illuminatis trumf i ermet. Det bør gjennomføres en full Illuminati-granskning av Donald Trump og hans milliardimperium for å bringe på det rene om «noen» kan ha hjulpet ham til rikdom og suksess, slik det vanlige er i Illuminati- og frimurerlandet USAs forretningsverden…

Illuminati har tilgang til visse – informasjoner – som ikke er tilgjengelige for folk flest. Mange ganger plantes det i tegneserier og filmer i samsvar med Illuminati-praksisen om å skjule dette i all åpenhet. Er Simpsons-tegneserien fra år 2000 som presenterer president Trump et eksempel på dette?

Legg igjen en kommentar