DE SOM KALLER SEG ILLUMINERTE, LUCIFERANERNE, ER DE BESTE TIL Å ØDELEGGE VERDEN, FOLKET ER DE BESTE TIL Å REDDE DEN. DET ER DET VI MÅ GJØRE.

Vi kan ikke la de holde på som nå, med deres galskap om den nye verdensorden. New World Order.

De snakker om å skape fred, men mener krig, undertrykkelse, tortur, terror og slaveri av resten av verdens befolkning, “the less gifted”. De har laget nok kriger nå. Vi vil ikke ta deres medisin lenger. Vi har fått nok.

Som Barack Obama og andre “illuminerte” sier – at det er best for oss <to surrender their rights to an all powerful souverign” (og bli deres slaver).

Vi må ut av dette ondskapsfulle og fordekte ekdderkoppnettet de har spunnet for å oppnå sitt mål – Verdenstyrranniet og Redselsherredømmet, – New World Order.

Vårt Storting og Regjering er med i dette nettet, selv om de prøver å skjule det. Stortinget er bare teater for å forvirre og lure oss, slik at vi ikke forstår hva de egentlig driver med, – og hvem eier NORGES BANK, Rotschild, og hvor er oljepengene blitt av? Hvorfor blir ikke pengene brukt her i landet? Det er bare småpenger som brukes her for at vi skal tro at de gjør så godt de kan.

Svaret er enkelt, de vil ikke. Vi skal kues og knekkes på alle måter og da kan de IKKE bruke oljepengene til å gjøre godt for den norske befolkningen. Det ville gå imot planen.

Isteden skaper de helvete med masseinnvandring og Islam. Se til Sverige, Frankrike, Tyskland og England. Skattlegging utover all fornuft, restriksjoner og lovhjemler om alt mulig. Overvåking av alle og mer og mer hemmelighold. Smartmetere som sender skadelig elektromagnetisk stråling i hjemmene våre og 5G er underveis m.m.

Vi har blitt rundlurt, rundstjålet og “rævkjørt” noe inn i H… av disse Luciferanerne. Det må opphøre. Vi må slutte å støtte dem. Vi må slutte å stemme på dem – AP, SV, V, H, SP, KrF, FrP, Rødt, MDG. De er alle med på bedraget.

Og hva med kongehusene? Jo…det skal jeg komme tilbake til.

Legg igjen en kommentar