Det store bedraget…v/ Robert Hansen.

Noen tanker….

Det er kun et vei ut av uføret vi er i og har vært de siste 19 mnder…Innse at politikkere er kun profesjonelle løgnere og at de jobber for helt andre krefter en deg..De har kun brukt deg som en melkeku for seg selv og andres agenda “ de på topp som du aldri ser “..De etablerte kanaler som serverer deg nyheter hver dag er intet annet et propagandaverktøy som lyver i en hver setning for agendaen…

Problemet er at folk flest ikke vet hva det er å være ærlige ovenfor seg selv og ser ikke dette bedraget, da de er en microdel av det selv… Egen vinning og bekreftelse er den enkleste forklaring på akkurat det..Alt som foregår nå følger et manuskript styrt av de skjulte krefter som bruker FN, WEF,WHO, FHI, CIA og en del andre,,, Disse armene av blekkspruten driver et sammordnet angrep på vår frihet for et mål ( total kontroll ) over alle resusjer inkludert den menneskelige…Du blir servert løgn hver dag av en kilde som har hjernevasket deg til å tro at den vet og serverer kun det som er sannheten og er det stikk motsatte…

Folket har blitt ført bort fra hjertet som viser vei og sannhet til fordel for regler og reguleringer styrt av mennesker uten empati, folket stoler mere på en kjøpt og betalt sjalatan i dress med et godt vokabular en en entusiastisk, engasjert og lidenskapelig forsker som forteller ei annen historie en narrativet styrt av gribber etter MERE…De fleste er korrumpert av systemet og seg selv…

Vi som belyser dette er sett på som pesten,,, Jeg lurer på om det er fordi vi avslører ei dårlig side av folket som tror blindt eller at de kun er blinde for sannheten ?Vi bruker stygge og store ord for å rive disse ut av hypnosen,, men ingen ting hjelper… Det er som om alle er satt og ser intet annet enn ordet som blir sagt av feil kilder…De ser ikke konsekvensene av noe og tror at alt er som handlingen i en film der det ender med lykke til slutt.Det virker normalt nå, men makten venter med videre restriksjoner for din føyelighet og fengsel av din siste lille bit av frihet for “trygghet”….MEN, når ting blir avslørt og oppvasken kommer,, vil alle føle hat mot myndighetene som har spilt udugelige og satt folkets liv i fare med disse innsprøytningene og ønske en annen løsning på styresmakten…. Gjett hva løsningen vil være ? En sentralt styrt regjering med de samme aktørene som lurte deg i første omgang med blekkspruten av kjøpte armer….Tror du på demokrati og frihet bør du ta deg sammen og bli voksen nå…..

Legg igjen en kommentar