TESLAS JORDSKJELVMASKIN, JORDSKJELV, FLOM, ORKANER OG MER. DE KAN GJØRE DETTE MED HAARP. 10 min video.

1 Kommentar on “TESLAS JORDSKJELVMASKIN, JORDSKJELV, FLOM, ORKANER OG MER. DE KAN GJØRE DETTE MED HAARP. 10 min video.

  1. Dessverre er det veldig få som i dag er interessert i teknologi som skader oss mennesker. Når SMART produktene kom på markedet ble de omfavnet med stor interesse. Det helt uten å vite at SMART er et overvåkingsinstrument/kontrollsystem for den enkelte bruker. Det som skjer over hodene på oss er ikke lenger så interessant så lenge vi har våre mobiler, nettbrett, pc’r, og tv monitorer (NWO instrumenter) som en distraksjon til egenutvikling og refleksjoner for vår fremtidige eksistens. Velkommen til den fjerde industrielle revolusjon hvor AI vil omdefinere alt og alle som før var.

Legg igjen en kommentar