Australske tyranner lover å FLEMME landet med virusoverførende vaksinerte mennesker … global biokrig tar sikte på å FJERNE menneskeheten før den kommende “store begivenheten”

Mandag 25. oktober 2021 av: Mike Adams
Tags: badhealth , biologiske våpen , biowar , coronavirus , COVID , avfolking , utryddelse , folkemord , pandemi , vaksinekriger , vaksiner , virus
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL3.340VISNINGER

Bilde: Australske tyranner lover å FLEMME landet med virusoverførende vaksinerte mennesker ... global biokrig tar sikte på å FJERNE menneskeheten før den kommende "store begivenheten"

Natural News ) AUSTRALIA: Queensland helsetjenestemann Jeannette Young lover nå å oversvømme landet med vaksinerte superspredere som bærer covid, og hevder på video: «Hver eneste queenslander kommer til å bli utsatt for covid-19-viruset og vil bli smittet. ”

Hun legger til, “Vi vil bringe inn virus i vaksinerte mennesker …” og forklarer deretter spesifikt at hun retter seg mot uvaksinerte mennesker med dette biokrigføringsangrepet ved å forklare, “Men hvis du er vaksinert, er det ikke et problem.”

Denne utenkelige innrømmelsen av koordinert kriminell aktivitet fra regjeringen i Queensland er bare det siste angrepet på menneskeheten som blir utført av australske tjenestemenn som er så korrupte og onde, det er nesten som om de konkurrerer om en pris fra Satan selv.

Se denne fantastiske kommentaren i den følgende videoen. Tekstforklaringen ble lagt til videoen av noen andre og var ikke i den originale kringkastingsvideoen:

Brighteon.com/8d554303-cd88-45d7-b6ad-2020c26075c9

https://www.brighteon.com/embed/8d554303-cd88-45d7-b6ad-2020c26075c9

Dr. Young er fullstendig klar over at vaksiner dreper mennesker. Hun har tidligere advart om at blodpropp-induserende vaksiner ikke bør gis til personer under 50 år, og sa: “Ville det ikke være forferdelig at vår første 18-åring i Queensland som døde av denne pandemien døde av vaksinen ?”

Siden den gang har hun blitt “korrigert” av det folkemordede medisinske etablissementet og anti-menneskelige nyhetsmedier som koordinerer sine angrep på alle som stiller spørsmål ved vaksiner. Dr. Young har falt i kø og fører nå faktisk biologisk krigføring mot menneskeheten, og skryter av at vaksinerte mennesker er superspredere som vil infisere alle.

De prøver ikke engang å skjule agendaen sin lenger .

La oss alle huske navnene på disse forbryterne når de internasjonale krigsforbryterdomstolene starter.

Den virkelige trusselen fra vulkanen Cumbre Vieja / La Palma

I dagens situasjonsoppdatering dekker vi Queensland-angrepet på menneskeheten, og vi dekker også den reelle trusselen mot menneskelig sivilisasjon som utgjøres av Cumbre Vieja-vulkanen. Det er ikke tsunami-trusselen mot østkysten som er den virkelige trusselen her. Det er at vulkanen kan få et utbrudd og kaste ut en enorm mengde svevestøv i atmosfæren, og gjøre solen mørkere i et helt år .

Dette ville kollapse den globale matforsyningen og føre til massesult rundt om i verden, etterfulgt av uopphørlig sykdom og økonomisk kollaps. Naturligvis vil all solenergi også bli sterkt påvirket, noe som resulterer i en katastrofal kollaps av “grønn” energi.

En lignende hendelse skjedde allerede i 1816, kjent som «Året uten sommer», etter utbruddet av Tambora-fjellet i Indonesia i 1815. Etter utbruddet startet en global matkollaps, noe som førte til masse hungersnød, dødsfall, sykdom og kollaps. Som dekket av AmusingPlanet.com :

Den umiddelbare kjølvannet av utbruddet var hungersnød som et resultat av ødeleggelse av avlinger. Dette ble ledsaget av alle slags sykdommer, spesielt diaré forårsaket av drikking av forurenset vann. Hungersnøden var så alvorlig at folk i Sumbawa ble redusert til å spise tørre blader og giftige knoller. Mange solgte barna sine bare for å få tak i ris. Rundt 48.000 mennesker ble drept på Sumbawa og 44.000 på Lombok. Titusenvis flyktet til Java, Bali og Sør-Sulawesi for å unnslippe sult.

Effekten av utbruddet var ikke begrenset til Indonesia. Uvanlig kaldt vær drepte trær, ris og dyr selv så langt nord som Kina og Tibet. Flom ødela mange gjenværende avlinger. I Taiwan, som har et tropisk klima, ble det rapportert snø i mange byer.

I Europa, som fortsatt kom seg etter Napoleonskrigene, resulterte lave temperaturer og kraftig regn i mislykkede høstinger over hele kontinentet, noe som førte til alvorlig hungersnød i Irland og Wales. Dette ble fulgt av store tyfusepidemier i deler av Europa, inkludert Irland, Italia, Sveits og Skottland, forverret av underernæring forårsaket av året uten sommer.

Temperaturene falt over hele Nord-Amerika, spesielt i de nordøstlige delene av USA og Canada. Gjennom våren og sommeren var det en vedvarende tørr tåke som rødmet og dempet sollyset slik at solflekker var synlige for det blotte øye. Frost og snø falt i de øvre høydene av New Hampshire, Maine, Vermont og nordlige New York midt på sommeren. Kaldt vær ødela de fleste landbruksavlingene i Nord-Amerika, noe som førte til stigende priser. I Canada gikk Quebec tom for brød og melk, og Nova Scotians fant seg selv å koke grovfôrte urter til næring.

Vi vet også at tap av fotosyntese også vil føre til at atmosfæriske oksygennivåer synker når plantemetabolismen stenges. Med 7,8 milliarder mennesker som fortsatt puster oksygen (pluss alle dyrene, insektene osv.), ville globale oksygenkonsentrasjoner i atmosfæren stupe samtidig som globale matforsyninger kollapset.

Det som er klart er at globalister nå er i panikk for å utrydde milliarder av mennesker via vaksiner, biovåpen med piggprotein, økonomisk kollaps og forstyrrelser i matforsyningskjeden, mest sannsynlig fordi de må fjerne milliarder av mennesker før den “store begivenheten” kommer.

Hva er den store begivenheten? Det er noens gjetning på dette tidspunktet, men det er åpenbart noe på en kosmisk eller planetarisk skala. Uansett hva det er, er det stort nok til å få globalistene til å få panikk inn i en agenda for masseutryddelse i planetarisk skala.

Finn flere detaljer i dagens situasjonsoppdatering-podcast:

Brighteon.com/52af5c5f-d4cd-487f-82d5-d0ab8846d4c1

https://www.brighteon.com/embed/52af5c5f-d4cd-487f-82d5-d0ab8846d4c1

Oppdag en ny podcast hver dag (sammen med fantastiske intervjuer) på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar